369
Ви повинні зробити на весілля день.
Пригоди любові та лояльності на день весілля не здивують всіх. Слова, звичайно, добре, правильним, але болючим нескінченним. Немає реальних обіцянок, немає реальних жертв. Чи є це питання перспективного партнера, який ніколи не ходити без нього для солодкого? Huffingtonpost провів опитування серед своїх читачів, і вони відповіли те, що це призведе до отримання або прийому.
Після того, як ці солодкі, трохи наївні обіцянки повні з істинним розумінням бажань того, хто поруч, сповнена реальної мудрості і звичайної самосприятливої любові. І якщо на самому урочистому день перед усіма сім'ями і друзями чути таку по-справжньому цінну вівсяну, сльози будуть дуже важко триматися.
МиВеб-сайт Ми поспішаємо поділитися цим шармом.
Які весільні вудки ви хотіли б отримати від ваших близьких?
Що б ви пообіцяли ваших близьких?
На основі: huffingtonpost
Переклад та адаптація Веб-сайт
www.huffingtonpost.com/entry/honest-marriage-vows-that-couples-should-actually-make_us_56e84575e4b0860f99da859e?
Після того, як ці солодкі, трохи наївні обіцянки повні з істинним розумінням бажань того, хто поруч, сповнена реальної мудрості і звичайної самосприятливої любові. І якщо на самому урочистому день перед усіма сім'ями і друзями чути таку по-справжньому цінну вівсяну, сльози будуть дуже важко триматися.
МиВеб-сайт Ми поспішаємо поділитися цим шармом.
Які весільні вудки ви хотіли б отримати від ваших близьких?
Що б ви пообіцяли ваших близьких?
- Я пообіцяю чистити своє взуття з середини оселя, незалежно від того, скільки разів на день, ви відключите взуття.
- Я не заважаю з переглядом цікавих і улюблених телевізійних шоу, навіть якщо ви серйозно дратуєте мене.
- Я пообіцяю провести щоденно з вами, завжди і скрізь.
- Я пообіцяю завжди слухати вас, навіть якщо ви скажете, і лікологічні речі.
- Я не залишаю тільки одну сіпку соку в холодильнику і завжди доповнюємо молоко перед відкриттям іншого.
- Я пообіцяю не їсти цукерку з висипки, навіть якщо я думаю, що ви їсти занадто багато цукру і що ви будете мати достатньо.
- Якщо ми граємо з друзями.
- Вибачте, що я не впадаю, коли я оберіть фільм для нашого вечора.
- Я пообіцяв ніколи не розповісти вам закінчення фільму, навіть якщо я хочу, і ніколи не розкрити секрети книги, які ви зараз читаєте.
- Я пообіцяю, щоб завжди скуштувати укуси, коли я варю.
- Я пообіцяю завжди довірити вас у виборі подорожі. Завжди багато способів весело провести будь-який час, тому що і раніше?
- Одягнена Жінка Голий чоловік
- Я сподіваюся завжди поцікавити вас на лівому храмі, коли у вас є головний біль.
- У ванній кімнаті з закритими дверима я пообіцяю зберігати секрет від вас.
- Я пообіцяв не поговорити з вами, особливо коли я знаю, що ви правильно.
- Я муфта, щоб зупинити відповідь на ваші питання саркасно.
- Про те, як наша пара дивиться на очах інших людей.
- Я пообіцяю, що ніколи не дивиться на тебе,
"Я дивлюся, що не знаю." - Я пообіцяю, перед тим як почати карелінг і кричить, переконайтеся, що є дійсно причина і це не тільки поганий настрій.
- Тексти пісень, а це означає: Я не буду планувати життя без вас, навіть в невеликих речах.
- Я пообіцяю там завжди буде ковбаса в нашому будинку і завжди буде туалетний папір.
На основі: huffingtonpost
Переклад та адаптація Веб-сайт
www.huffingtonpost.com/entry/honest-marriage-vows-that-couples-should-actually-make_us_56e84575e4b0860f99da859e?