Ви повинні зробити на весілля день.

Пригоди любові та лояльності на день весілля не здивують всіх. Слова, звичайно, добре, правильним, але болючим нескінченним. Немає реальних обіцянок, немає реальних жертв. Чи є це питання перспективного партнера, який ніколи не ходити без нього для солодкого? Huffingtonpost провів опитування серед своїх читачів, і вони відповіли те, що це призведе до отримання або прийому.

Після того, як ці солодкі, трохи наївні обіцянки повні з істинним розумінням бажань того, хто поруч, сповнена реальної мудрості і звичайної самосприятливої любові. І якщо на самому урочистому день перед усіма сім'ями і друзями чути таку по-справжньому цінну вівсяну, сльози будуть дуже важко триматися.

МиВеб-сайт Ми поспішаємо поділитися цим шармом.
Які весільні вудки ви хотіли б отримати від ваших близьких?
Що б ви пообіцяли ваших близьких?

• Я пообіцяю чистити своє взуття з середини оселя, незалежно від того, скільки разів на день, ви відключите взуття.
  • Я не заважаю з переглядом цікавих і улюблених телевізійних шоу, навіть якщо ви серйозно дратуєте мене.
  • Я пообіцяю провести щоденно з вами, завжди і скрізь.
  • Я пообіцяю завжди слухати вас, навіть якщо ви скажете, і лікологічні речі.
  • Я не залишаю тільки одну сіпку соку в холодильнику і завжди доповнюємо молоко перед відкриттям іншого.
  • Я пообіцяю не їсти цукерку з висипки, навіть якщо я думаю, що ви їсти занадто багато цукру і що ви будете мати достатньо.
  • Якщо ми граємо з друзями.
  • Вибачте, що я не впадаю, коли я оберіть фільм для нашого вечора.
  • Я пообіцяв ніколи не розповісти вам закінчення фільму, навіть якщо я хочу, і ніколи не розкрити секрети книги, які ви зараз читаєте.
  • Я пообіцяю, щоб завжди скуштувати укуси, коли я варю.
  • Я пообіцяю завжди довірити вас у виборі подорожі. Завжди багато способів весело провести будь-який час, тому що і раніше?
  • Одягнена Жінка Голий чоловік
  • Я сподіваюся завжди поцікавити вас на лівому храмі, коли у вас є головний біль.
  • У ванній кімнаті з закритими дверима я пообіцяю зберігати секрет від вас.
  • Я пообіцяв не поговорити з вами, особливо коли я знаю, що ви правильно.
  • Я муфта, щоб зупинити відповідь на ваші питання саркасно.
  • Про те, як наша пара дивиться на очах інших людей.
  • Я пообіцяю, що ніколи не дивиться на тебе,
    "Я дивлюся, що не знаю."
  • Я пообіцяю, перед тим як почати карелінг і кричить, переконайтеся, що є дійсно причина і це не тільки поганий настрій.
  • Тексти пісень, а це означає: Я не буду планувати життя без вас, навіть в невеликих речах.
  • Я пообіцяю там завжди буде ковбаса в нашому будинку і завжди буде туалетний папір.

На основі: huffingtonpost
Переклад та адаптація Веб-сайт

www.huffingtonpost.com/entry/honest-marriage-vows-that-couples-should-actually-make_us_56e84575e4b0860f99da859e?