Коли і як одружитися - 13 порад

Дівчата, які хочуть отримати шлюб, занадто зосереджені на результатах всіх витрат. Але часто результат розгортається. А потім ви читаєте форуми і громади, і ви думаєте, що, де всі ці дівчата отримують ці чоловіки? Де можна знайти? Чому ви вирішили поділитися своїм життям?

Чому деякі з цих «рамок» навіть не походять поперек, і якщо вони роблять, вони ходять непристойними, а деякі клацання до них і навіть маррі, віддають народження дітям, потім крі, скаржитися, постраждати, розлучення. Ми всі мрії про одруження один раз і назавжди.

Причини, що сім'я не працює або не буває багато. Давайте розглянемо деякі з них.

1,1 км Жіноча низька самооцінка.

Коли жінка готова любити будь-якого, не виражаючи, це причина думати – скільки вона цінує себе, що так легко поширюється сама? Якщо ви думаєте у вашій голові, “Фінлянси я назвав!” Або, «Що ще ніхто не дзвонив? й

Невисока самооцінка призводить до згоди з цивільних шлюбів, навіть якщо вони не хочуть. Ось чому жінки йдуть на ліжко на першій дати, не розуміючи, що вони занадто дешеві.

Вибираємо чоловіка для життя дуже відповідальна за роботу, тут можна розбити таку деревину! Щоб знайти принцесу, необхідно спочатку стати принцесою.

2,2 км Висока самооцінка.

Ще один варіант. У нас є ті, хто шукає, копати, вибрати так ретельно, що не існує претендентів. Наприклад, жінка хоче олігарху, мільйонера, з великим будинком, автомобіль, гроші. І хоча доведений говорить, що для того, щоб стати дружиною генерала, потрібно змащувати ліевтенант, такі жінки ненароджено читати книги про вилучення мільйонів і не згодні нічого менше.

Звичайно, крім мільйонів, він повинен мати гарне тіло, гарне почуття гумору, гарну душу і так далі. Такі дівчата виглядають невимушено на звичайних офісних працівників, барменів і всіх інших. "Я хочу, щоб я міг це зробити!" Тим не менш, багато людей, які не відповідають своїм ідеалам. Крім того, вони самі не відповідають такому вибору в своїх якостях.

Багато людей формують свої високі вимоги по-різному, але суть про те саме. Я хочу щось, що не може бути, але мені дійсно потрібно. Хтось шукає дуже духовну і просунутий, поки все ще добре і успішним і насиченим, хтось хоче жорстокого, але слухняний, хтось дуже сексуальний і без втоми в ліжку, але в той же час вірний, хтось просто ідеальний, і хтось і принцеса на білому коні!

3. Ілюзія.

Іноді вона хоче одружитися так багато, що вона навіть не дивиться на те, що вона марує. Головне, щоб вийти там, а потім ми зробимо чоловіка з неї! Вона сподівається, що він буде змінюватися після весілля – він буде різко перестати пити, курити, грати, їсти на неї, побалувати її, почати доглядати за нею, звертати увагу на неї. Але це ілюзію. Чоловіки не просто змінюють. Так багато часу і зусиль, які не всі ми можемо прийняти її. І це не те, що все вийде, і це буде дійсно змінено, і відносини залишаються. Чому ставити себе в таких умовах одночасно? Чому маррі чоловіка, який вже має проблеми з твердими напоями, наркотиками, ставленнями до жінок? Щоб зібрати більше рубців і ран?

Дивись на неї з широкими очима, подумайте, аналізуйте, намагайтеся. Перед тим як потрапити в цю залежність. Тоді виконайте своє рішення.

Він дуже хороший, коли він не п'є, але він майже завжди робить. Тексти пісень, а це означає: Я не можу жити, як це більше. Він подарував дітям і кладе стільки в неї. Я відразу бачив, що він був.

Не буде в ілюзію. Ви маєте право вибрати до. Скористайтеся ним.

4. У Неправильне призначення шлюбу.

Багато людей, які хочуть одружитися, не дуже хочуть одружитися. Вони мають дуже різні цілі. Як виїхати з батьків. Або не працює, але перебування в домашніх умовах. Або ж у дітей час. Або надіти білу сукню і протерти ніс. Чи варто помстати на когось. Або довести його до когось. Або родичі демонструють штамп в паспорті. Але найголовніше - жити з цією людиною для відпочинку своїх днів, в замозі і бідності, хвороби і здоров'я. Що виходить мета і результат. Вона залишила маму, але немає сімейного щастя.

5. Умань Прогнозування інстинкту.

Так часто буває, що жінка встигла, всередині все готове і чекає. «Донор», але законно і соціально схвалений. Людина в цьому випадку не вибирається, і не оцінюється як майбутній батько. Мозок хмарований інстинктом. Він має первинні сексуальні характеристики, тому він підходить. Просто отримайте малюка, а потім згорніть мости і відпустіть. Не потрібно одружитися тут. Головне, щоб досягти мети.

Це часто зустрічається в так звані «жіночі клани», одностатеві сім'ї, де немає чоловіків на всіх – бабуся, мати, дочка, бабуся. І так далі.

6. Жнівень Зробіть його маррі.

Він може і часто може бути легкою. Яким буде результат? Подруга шахти, після п'яти років цивільного шлюбу, вдалося покласти тиск на чоловіка і отримати гарне весілля. А потім вона бажала дітей, і п'ять років розмови не привели до чогось. Вона втомилася від пресування на таких питаннях і тільки зліва. Вона відповіла, «Чому не ви штовхали мене?» Чи є це просто щастя – відносини, де найважливіший чоловік повинен вичавити?

Чоловік цінує тільки ті стосунки, в яких він прагнув жінку, він вирішив з'єднатися з життям, він хотів поставити кільце на пальці і дати їй ім'я.

І не примусив йому один шлях або інший - тут вона натискала, там вона була вагітна, тут вона проштовхнула її батьками.

Якщо ви хочете по-справжньому щасливу сім'ю, подаруйте ідею марірингу цього хлопця за будь-якої вартості і будь-яким способом. Намагатися отримати когось, що ви хочете виграти серце. Не наша роль.

7. Про нас Метелики в шлунку.

Багато людей шукають більше, ніж просто хороша людина, з якою вони могли провести життя разом. Вони шукають метеликів у животі, які обов'язково повинні статися при зустрічі «один». Але є проблема. Любов розвивається поступово, і закохується в любові з цими метеликами занадто швидко.

Для того, щоб любити людину, потрібно знати його добре, дізнаючись про нього, і поступово буде народжуватися реальне почуття. Може бути не настільки яскраво, як ці метелики, особливо на першому. Але протягом багатьох років вона посилює, глиблює, і не метелики можуть порівняти з цим.

Так, варто заміжати людину, яку вам подобається. Щоб зробити це лише за допомогою розрахунку ступеню. Якщо ви ризикуєте жити з кимось, ви не любите, а потім один день ви будете мати метелики, як це десь ще. А родина буде знищена.

8. У Ми повинні знайти нашу другу половинку.

Іноді я думаю, що ми є відключенням покоління. Половина-люди, які шукають другу частину своєї головоломки, ідеальна людина, друга половина. Але все ж, щоб створити сім'ю, потрібно бути невід'ємною людиною, зрілою, щоб мати можливість побудувати ці стосунки.

Олександр Хакімов дає дуже хороший приклад. Половина, коли беремо два різних каменів і натираємо їх один до одного. Після того, як вони доповнюють один одного ідеально. Що відбувається в родинному житті. Це спосіб це.

9. Навігація Прикріпити до минулого.

Багато дівчат намагаються будувати щось, нехай вони вже досвідчені. Порівняти всіх чоловіків з їх колишньою любов'ю, часто не на користь «нових» (це вже міцне кріплення до минулого). Вони дивляться, що вони не можуть одружитися, але людина просто не має ніде йти. Далі на своє місце вже зайнято - її минуле, спогади про нього і ностальгії.

Хто не працює. По суті, вони у відносинах з минулим часом. Не потрібно докладати зусиль, щоб побудувати щось, можна лише зануритися в спогади і скаржити, що чоловіки перенесли.

Ви хочете побудувати сім'ю? Нехай все, що використовується для того, щоб бути. Навіть якщо ви ще любите це багато. Навіть якщо він був ідеальним у всьому світі. Навіть якщо ви мріяли про нього за роки.

10. Передчасне кріплення.

Іноді жінка вже розуміє, що ви не будете далеко від цього чоловіка, але вона вже прикріплюється до нього, і досить сильно. Хтось керує зв’язком вже на першій дати (пропонував свою каву, і вона вже представила своїх дітей і онуків), але більшість - після введення в інтимні відносини. Після того, як ми вже не можемо сказати, що ми не можемо.

Навіть якщо жінка бачить, що це не вірна людина, що вони нічого не мають спільного, і майбутнє виглядає незрозуміло, і він поводиться страшно до неї, але вона якось марує його. Він не може жити без нього. Причиною є вкладення, яке виник занадто рано, навіть до того, як вона її знає.

Спочатку потрібно знати чоловіка, а тільки потім - прикріпіть до тієї, яка вам підійде. Не інший спосіб навколо.

В першу чергу ми стали прикріплені («це мій князь!» або «це мій останній шанс!»), а потім почали його впізнати, впав в стан удару. Але з «нативних» не віддадуть.

Саме тому не варто спати чоловіка занадто рано. Не так складно. У той же час, ті чоловіки, які спочатку не серйозні, але тільки скористатися вами, будуть ліквідовані. Тому часто рекомендується приймати судочинство різних чоловіків, щоб не розмістити всі парі на одну людину. Але приймаючи судочинство не означає зустрічі і сну разом з усіма! Будь ласка, не плутайте!

11. Жінки не готові до сімейного життя.

Вони не знають, де вони збираються або чому. Що таке шлюб, хто чоловік, який є дружиною? Що потрібно робити, щоб бути щасливим, що є метою сім'ї, які обов'язки подружжя, які навички потрібно мати, що любов в цілому і як він відрізняється від падіння в любові? Вони сподіваються, що це буде зацікавити себе, але це може лише розпадатися. Так само, як і не маючи водіння досвіду і права їздити на машині і бути впевненим, що по дорозі, якось зрозуміти і керувати.

У нас є депарація зображень в наших головах – що ми читаємо в казках, що видно в рекламних оголошеннях, плюс реальний негативний досвід батьків або знайомих. Є багато ставлення до суспільства, які не допомагають будувати сімейні відносини (наприклад, така ж пропаганда «вільних сексуальних відносин» або обов’язкової кар’єри в житті жінки). Не глибоке розуміння. Позитивний досвід. Тому, іноді одружитися не так складно, але перебування там довго нестерпне завдання.

12. Ми не об'єктивні.

Ми не знаємо, чи наші потреби дуже добре. А крім того, у нас так багато сміття, що так важко відокремити від раціону. Ми закриваємо наші погляди на багато речей, від природи занадто довіряє і наїв. Тому ми не можемо об'єктивно обирати чоловіка, ми не можемо вибрати чоловіка з холодним розумом.

Тому перед чоловіком для дівчинки був обраний батьками - і вона вже могла відмовити або погодитися. Тому багато хто використовується і використовують послуги комбікормів - ззовні він часто помітний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Тому дуже добре мати людину, дорослу і зрілу, здатну оцінити свій вибір приблизним і без настроювання. Старший друг, мати (якщо вона має хороші і теплі відносини), батько, старший брат, сестра, духовний вчитель. Будь-який, якщо людина щаслива, живе в щасливій сім'ї, лікує вас добре і ви довіряєте їх.

13.00 р. Ми не віримо в щастя в шлюбі.

Ми віримо в статистику, в зло, в жіночих журналах. Але глибше, вони вірять, що всі люди ходять, вони все поважають терористично, набагато краще без них, а щасливі сім'ї просто заважають. Моя мама не змогла, моя сестра має одне покарання, друзі скаржаться. Не існує прикладів хороших сімей. І всередині віри, що я досягнеться нуль. Тоді як вона повинна працювати?

Більшість проблем в шлюбі може і слід вирішити перед отриманням. Сприяє оцінюванню обраних сил і можливостей. Так що пізніше не буде болючим і складним.

Спочатку в будь-якому будинку потрібно укладати хороший фундамент, чим сильніше він, тим простіше його побудувати хороший будинок. У відносинах фундамент поважає. Чим більше ви поважаєте обраного, тим більше шансів сильної сім'ї. І хоча ми не є імунітетом з усього світу, багато валиків можна обійтися. Особливо при виборі партнера.

Шлюб – це стадія в житті дівчини, коли вона повинна бути максимально уважним для різних дрібниць. Сцена, яка буде значно визначати те, що буде відбуватися поруч, які емоції вона буде відчувати себе, які відносини вона буде будувати, як сильне об'єднання буде.
Автор: Ольга Валяєва