425
Ви зіпсуєте.
Тисячі книг були написані про виховання дітей, але не менш, багато батьків мають кілька стійких стереотипів, які часто заважають розвитку дитини і формування його особистості. Ольга Нечаєва, мати двох, відомий блогер, написав відмінну статтю про нього на основі життєвого досвіду.
ІВеб-сайт Він поспішає поділитися ним з вами.
Один з дивних і малих міфів для мене звучить що: «Якщо дитина любила безумовно і прийнята, він зросте зіпсоване ненарядне боорство. й
Цей міф заснований на деяких цікавих ідей.
Історія 1. Чоловік повинен знати, що життя може бути жорстоким. Не прокинувшись нікому, але нехай стикнуться з ним, буде складно приховати його від нього. На додаток до правильного 10-хвилинного аналізу, який свідомий батько зробив у векторі прийняття та емпатії, Всі інші 23 години і 50 хвилин, в яких дитина вивчається пасивно: і наші підняті брови, і подразнення, і гран, і наші дорослі неемпатичні бесіди, і сантехніки, і анекдоти, і небезпеки, і крім батьків, він оточений сотнями і тисячами неемпатологічних і неподобних зустрічів з життям, починаючи від медсестра в лікарні і закінчуючи сусідами на вході. Поведи мене, дитина встигне бачити різноманітність життя. Інтенсивно щеплення дитини з «немовим» полягає в тому, що навмисно захоплюючи його для дихання з вихлопних труб. Ви будете використовувати для дихання чистого повітря. Він отримає ці вакцини, чи ми хочемо Дитина, яка виросла, намагаючись любити і приймати (пригоді, бо ніхто не є Богом) буде набагато сильніше, просто мати шанс сказати, «Це фарш тут» і «Я не їсти гняти». Бо він не використовується для нього.
Ідея 2. "Якщо ви навчите його, то він звик до неї." Цей міф базується на ігноруванні розвитку особистості. Справа в тому, що певні риси особистості формуються поетапно, і це не справа звички. Що? Ви не можете чекати дитини, щоб бути готові поділитися на двох, компасіон на трьох або поінформованому. Дитина не тільки вкрай пластика, вона не розвивається відразу. Таким чином, дитина, батьки яких досвідчені тантоли в терпіння і розуміння на 2-3 роки не буде хістерії на 7 років, так само як дитина, яка очолиться в штани на рік, не буде робити на 10. Ігнор характеристик розвитку дитини створює багато страхів, іДитина – це “навчатися” бути на 2 роки страхом, що самопізність дитини до 25 років.й Він дійсно може вижити, і саме тоді, коли нормальне зростання дитини загиблий, він застрягає в період війни для того, щоб мати блакитну ложку і любов матері і бореться з напруженістю трьох років до сорок. Він не використовується для того, щоб бути себе в будь-якому віці. Він виростає. Вологі штани, забутість, дубильні труби і мез.
Ідея 3. Якщо ви любите дітей, вони залишаться самопізніми. Це дуже небезпечний міф, тому що за ним є ще більш глибока сповідь, що людина по суті погана істота, і тільки сувора заборона на самопізнання змушує його чоловіка.
Людина має важливе значення для суспільства. Він має потенціал для всіх речей: для найбільшої самопізності і потрібно захистити себе, а для найбільшого самозваження і любові, і проявляється і розвиває ці здібності у відповідь на людей навколо нього. Якщо людина живе в небезпечному агресивному середовищі, де є багато приниження, насильства та нечутливості, він росте захищений, сердитися і нечутливий. Якщо людина живе в сприятливому, поважному і поживному середовищі, вони ростуть, щоб бути важкими, благородними і щедрими.
Інші речі рівні, їсти овочі з саду і дихання соснових дерев є більш здоровим, ніж живі в Капотні і їсти картопляні пілінги.
Але світ дивовижний: є завжди ті, хто заперечує його. Хто говорить, "Чи я потрапив на руки бантом, і тепер я граю скрипку відмінно."
Ну, потім. У нас є можливість прокочувати дитину в руках, не обтягуючи себе скрипкою. Небагато. травень.
www.adme.ru/contest/photo2013/works/sweet/134105/