Єдиний варіант полягає в тому, щоб триматися.

Похід на 1770 кілометрів, 3 місяці безперешкодної поїздки, 36-парний рюкзак на крихкі плечі, рубані ніжки, дика природа небезпеки ...
Що може зробити 26-річний виїзд на таку екстремальну подорож?

Смерть коханої людини? Основна депресія? Багато помилок, які роблять, як приймати наркотики, обманювати на вашому дружині, випадкові стосунки? Випадок університету? Диван від чоловіка? Неперервна вагітність
Все разом.

Її назва - Cheryl Strayd. Вона досягла дуже кромки, перетворюючи від своєї дівчини в наркоман, накопичуючи безліч претензій до себе і руйнуючи її життя. Вона не має нічого втратити. Немає цілей, немає майбутнього.

Тим не менш, Cheryl все ще знаходить міцність, щоб зупинитися і спробувати змінити щось. Як зламати цикл самозахисту? Випадково спійманий очі керівництва до маршруту Тихого океану Ridge підкаже її відповідь на це питання.

«Подума про фотографію, що показує озеро, що мусить з булерами, оточеними скелястими скелястими скелястими скелястими скелястими скелястими скелястими скелястими скелястими скелястими скелястими скелястими скелястими скелястими та синими лижами. Літерально люблять кулак, пропущений в обличчя. Ця книга здавалося мені щось більше – знак. . й

... Я повинен змінитися. Ця думка була моя мотивація на всі місяці планування походу. Не бути різними, але повернутися до людини, що я колись був – сильний і відповідальний, з чітким поглядом і мотивацією, моральним і добрим. Я повертаю свою силу.

(Шерил Страйд)

На шляху Черілу багато складних моментів: біль у всьому тілі від важкого рюкзака; взуття, що впало в горж, а ноги ходять на скелястий грунт; кілька літрів води на 27 кілометрах пустелі; вузький шлях по склі 2000 метрів; зустріч з дикими тваринами. . й

Тим не менш, важко сказати, що було більш складним: фізичні випробування або психічний ангіш. Одна думка дала шлях іншому. Мем'яки захоплювалися. Внутрішня держава вирушила від небезпеки, а потім на девальвацію. Але результат болісно і повільно через відвагу, самоноження, відвагу перезгасити.

«Найбільш дивовижне, що я можу внести його. Що я можу виділити те, що здається нестерпним. Ця реалізація не може допомогти мені фізично, але це було дуже емоційно зміцненню. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й

Зараз Черил одружився і має 2 дітей, вона є відомим письменником і есестером. Один з своїх книг - Дикий. Небезпечна подорож як спосіб знайти себе, який містить розкоші про похід і його причини.

«Я отримую близько 50 повідомлень щодня. Люди кажуть, що дика показала їх, що вони не тільки в їх гранаті, що хтось відчуває схожу втрату так само важко. Я чую її знову і знову. І на додаток до моєї глибокої вдячності у відповідь на ці листи, я також відчуваю величезний сюрприз: Чому ми всі так само, коли маємо таку велику історію? ?

У 2014 році вийшов фільм за мотивами письменника. Reese Witherspoon відігравала основну роль. Актриса назвала цю роботу найважчим у своїй кар'єрі.

Через довгу і складну кампанію Черил Страйд засвоюється прощання від себе. Вона припинила протестувати її помилки і прийняти їх.
Ця історія підтверджує:

Не дуже пізно почати з початку.

Автор Анна Чекмазова спеціально для Веб-сайт
Фотозвіт: foxsearchlight

Веб-сайт: www.foxsearchlight.com