Як ваші батьки впливають на ваші стосунки з протилежним сексом

Нерідко спілкуючись з друзями, чую про проблеми спілкування з коханою людиною. З Я працюю над цією темою протягом тривалого часу, я відразу ж припустимо батьківський вплив з історії.

Ситуація 1:

«Це робить мене гістеричною в різних напрямках, я тримаю довго, але тоді я не можу стояти його. Він тільки заспокоївся, коли я йду на нього. Після цього він раптом в гарному настрої, і він дає мені подарунки, дає мені компліменти.

Який фон тут може бути: хлопчик позбавлений уваги своєї матері, він не має любові і прихильності. Але єдиний спосіб отримати мами увагу, щоб зробити її сердитися або рубати. В кінці він отримує свою маму кричущим на ньому, забуваючи в цьому бізнесі. На цій точці приділяють 100% увагу дитині. Хтось з себе, хлопець заспокоївся: його мати кладуть все біля і дав йому свою увагу. Він важливий для себе, вона любить його, вона показує емоції. Звичок приведення жінки до емоцій фіксується, щоб отримати відчуття безпеки і любові.

Як ви отримали любов і увагу батьків?

Ситуація 2:

«Я не можу, коли речі хороші у відносинах. Якщо ми щасливі протягом тривалого часу, я руйную його. Я дізнався, що його звинувачувати, зробити його ревнощим або зробити скандал з нічого. Коли речі добре занадто довго, я просто хочу залишити його.

Дитина росте в сім'ї, де одягається між батьками - норма. Дитина підкреслюється, коли виникають такі ситуації, але потім мати захоплює дівчину, намагаючись заспокоїти і показати, що все добре. По-справжньому, батьки окремо. Ініціатор розлучення був мамою, а почуття несправедливості в повітрі. "Чому сталося? Що я зробив неправильно? Дочка вирощує цю драму всередині неї, і вона не може стояти щасливі стосунки з чоловіком. Вона підсвідомо побудує їх до моделі, яка була батьками. Шукаємо чоловіків, які діють як тато. І якщо вони заважають занадто добре, це спровокує конфлікт.

Які відносини ви хочете? Який тип чоловіка вибрати для себе?

Ситуація 3:

«Я боїться бути слабким і довірити його. Не про гордість. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я зробив це, все буде згорнути. Я відчуваю себе набагато краще, коли я можу покладатися на себе, ніж хтось інший. й

Дівчина проживала в сім'ї, де все було на мамі, і батько не було. Так само випити, або морально слабка людина, яка "подарує все" Коли моя дівчина виростає, звикли отримати всі переваги на її власній, можна уявити, наскільки важко буде здаватися їй стати слабким і довіряючим? Це не тільки відчуття страху перед таким незвичайним і «небезпечним» «поганим» Якщо вона починає писати інший сценарій, відрізняється від її матері, і вона працює, то це означає, що її мама була неправильною. Зважаючи на те, що ваша мама не виправда, і починаючи з іншого життя, так само, як і для вашої сім'ї. Для чого психологічно складно.

Ви повинні визнати, що один з батьків невірний і діяти по-різному?

Моя інтерпретація може бути неправильною, але головне, щоб побачити сам механізм: відносини між батьками і відносинами з батьками, які ви досвідчені можуть формувати ваші відносини з протилежною статтю.

Для того, щоб побудувати відносини, які ви хочете. Відносини, які не будуть на основі дитячого досвіду та незадоволеності, але будуть базуватися на творчій індивідуальності та бажання створювати любов.

Неважливо, якщо ви бачите проблему самостійно або кохану людину. Все працює дзеркально, тому будь-яку проблему можна усунути, працюючи над собою.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное