Енергетика грошей: Як лікувати гроші право

Щоразу ми працюємо з грошима, ми потрапляємо в хаос. Це пов'язано з тяжкістю людських відносин з землею. Щоб підключитися з землею, слід знати, коли діяти безпосередньо і практично, щоб дійсно відчути себе підключеним до роботи. У питаннях, пов'язаних з грошима, таке почуття виникає в нас досить рідко.

На своєму серці гроші дуже просто. Але наше ставлення до них перевантажується за допомогою цікавих ідей, які виникають в результаті розвитку і маніпуляції великого погляду. Вечір з грошима, з простими папірами, здається дуже серйозною грою.

Побудова замка з піску, а потім продаж квитків, щоб відвідати її. Відмінність дитячих ігор і дорослих ігор є те, що завжди є гроші у дорослих ігор. Діти не піклуються про гроші, а дорослі хочуть, щоб зайти до свого святого будинку.

Навіть коли ми намагаємось поводитися, якщо гроші нічого не означає, що якщо це просто підтвердження або знак нашого креативного або практичного підприємства, ми все ще прикріплюємо велике значення для грошей, оскільки він підключений до енергії наших преюдиків. Ми можемо навіть бути щасливими, якщо це занадто дорогий для наших серцях.

Ми називаємо їх різними назвами – наприклад, «метеликами» або «пряжками» для полегшення цього почуття. Якщо ми вирішили, що гроші – наша життєва лінія, гарантія безпеки, що її абстрактна якість символізує неефективну сторону нашої особистості.

Наприклад, ми можемо сказати, "Я банкрут, я загальний програвач", "Я хороший громадянин і у мене є твердий банківський рахунок", "Я маю стільки грошей, що простота не має місця в моєму житті".

Енергетика привертала гроші грає величезну роль у спілкуванні та відносинах. Якщо ваш друг відмовляється платити рахунок в ресторані, ви автоматично відчуєте відчуження і відчуження до нього. Якщо хтось купує свою другу чашку чаю — простий стакан гарячої води і чаю — що дія додала сенс.

Відчувається робота з негативними аспектами грошей. Ми повинні дізнатися, що це потужне і гасове явище в складі себе, що не можна ігнорувати. Якщо ми правильно лікуємо гроші, він перестає бути знаком обміну або абстрактної енергії, наше ставлення до неї стає практикою. Ми не сидимо на них як препарат, але ми можемо лікувати їх як майстер лікує свої інструменти.

Глава 13 від Chögyam Trungpa Rinpoche's book Серце Будди Написав спеціальний випуск Харпера на гроші. 1976.

Автор Чогиама Трунгпа, переклад з англійської на О. Турухін