Вадим Зеланд: Як змінити процес старіння

До того, як я був 32, я був питтям, курінням і їсти все. В цілому затримали повну програму. Тексти пісень, а це означає: Він ніколи не ставився до мене, чи думають про те, що їсти і що не їсти, що шкідливе і що не є. Тіло все ще мало ресурсів, тому це (на тілі) ще не відомо, що воно існує на всіх.

Однак іноді в голові ідіоту, після стандартного сніданку білого хліба з вершковим маслом і ковбасою, розсіяними яйцями і каву з молоком, думка народилася: чому це так важко? І на роботі, після стандартного обіду "прийнятий" ідіот знову дивився: чому так сонний? Не робота, але тверда праця. Не життя, але перебуваючи. Тіло вже вимагає у формі ультимату: Я не хочу працювати, я хочу піти в море! Хто хоче життя, як це?

Уявіть, що дивна річ збирається. Спочатку ви не відокремите себе від фізичного тіла. Я себе, з усіма моїми думками і гуцами, правда?

Але з часом втомлений тіло, як керований кінь, починає викликати занепокоєння. У певній точці, з бджолом і тривогою, ви розумієте, що ви не зовсім, що старий і весь індивід. Тут є духовна сутність, з усіма його побажаннями і амбіціями, і є фізичне тіло, з обмеженими фізичними можливостями, які також зменшують кожен день. Виявляється, що все дійсно закінчується і проходить дуже швидко.

А потім один день, на початку 90-х років я побував у книзі Геннадія Петровича Малахова «Пуретифікація тіла і правильне харчування», яке змусило мене подумати. Це де почалася моя подорож. Неймовірно, сила вже погоїла мене, де вона сама знає. Ця книга була опублікована жодним іншим, ніж Pyotr Lisovskaya, засновником та генеральним директором VES Publishing Group, з яким ми згодом стали друзями.

Цікаво, що я дізнався про те, хто вперше опублікував Малахов, тільки роки після початку нашої співпраці з Петром Лісовим. До недавнього часу я думав, що перев'язувати нас разом, мене як автор і його як видавець. Але виходить, що наші доріжки перетнули багато років тому, коли я навіть не замислювався про те, як Transurfing. У цей час не було видавничого будинку «Всі» або будь-яких розумних думок у свідомості ідіоту. Все це не буде скоро, але зараз...

Я почав поступово виключити кількість продуктів з мого раціону. У віці 37 він перейшов на окреме харчування. З 40-го починався перемикач (поступово не відразу) на сиру їжу. Отже, це було близько 15 років, щоб зробити кінцевий перехід на живу їжу. Що ви так довго? Я не розумію, як важливо і необхідно.

Тепер, шукаю назад, я бачу чітко: я не знаю, що на цьому шляху природне харчування, не прийде мені і перев'язувати, і решта мого життя я б сказав, болючий і незрівняний. Примушені обрали когось ще замість мене, бо я нічого не розумію. У розумі хмарно матрицею їжі неможливо викласти знання. Слабкий розум може засвоювати ці знання як інформацію, набір правил, але це не зможе реалізувати, набагато менше передає його іншим.

Тепер я розумію, що чим ближче я прийшов, щоб їсти живу їжу, тим більше мій свідомість стала чіткою. І якщо будь-який з вас прийняти цей шлях, а потім читати книги про Перев'язування знову, буде багато речей, які використовуються для приховувати між лініями і не з'являються, не світло сигналу кудись на глибині розуму. Є прямий зв'язок між природним харчуванням і чіткістю свідомості.

Дуже дивний, що це все ще не зазначено чітко і відкрито в будь-якому місці. Чи можна назвати один сирий продукт харчування всіх духовних вчителів? Наскільки я знаю, що останнє таке Ісус Христос (див. Євангелія Єсенів). Я себе, хоча насправді не вчитель, але повторювач, але я вже досяг мене. (Ідіот отримує його!) Таким чином, трансурфінг є «езотеримізмом?» (Би аналогія з викладаннями Броннікова, так як його ще називають – «нетрадиційне в нетрадиційному режимі».)

Тепер я відчуваю, що так як я почав поступово замінити мертві і синтетичні продукти з живою їжею, тіло, замість старіння далі, навпаки, омолоджує і відновлюється більше і більше. Що відбувається процес старіння і регенерація. Для мене особисто це рефутація добре створеного вигляду, що процес старіння незворотний.

Звісно, в результаті похилого юнацтва, деякі «розривні наслідки» повинні відбуватися в моєму тілі. Але я сумніваюся, що ці наслідки дійсно незворотні. Я можу побачити, що багато речей можна відновити і відтворити. Поки я не можу зробити будь-які остаточні і голосні висновки, але тенденція дуже чітка.

Будь ласка, будь ласка, будь ласка, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з викладачами, спеціалістами в галузі медицини та здоров'я, або послідовниками будь-яких тенденцій (і сирої їжі, в тому числі, у вигляді це). Я передав мені знання, і що я тестую власний досвід. І я на мій шлях. Якщо ви не погоджуєтесь з цими знаннями або знаннями. Послухайте своє серце.

Запобігання слід розглядати як цілісне, цілісне навчання. Для багатьох, проте тільки одна сторона зручна, тому говорити, метафізика, яка включає в себе намір і візуалізацію. Односторонній підхід є найменш ефективним. Особливо коли мова йде про фізичне тіло. Не забудьте, що наш світ подвійний, він має два компоненти - матеріал і матеріал. Отже, візуалізація не вистачає.

Комплексний підхід необхідний, з обох сторін. Але головний акцент повинен бути на фізичному компоненті. Це досить простий: Ваш зовнішній вигляд є відображенням вашого здоров'я, і ви як молодий, як заряд у ваших акумуляторах – клітинках. Здоров'я безпосередньо залежить від чистоти тіла. Чистість тіла залежить від того, що і як його годувати. Вартість клітин, або іншими словами, їх «живість», також безпосередньо залежить від ступеня «живості» Вашого раціону.

Жива вода, повітря і харчування антиоксиданти. Недільна вода, повітряна і харчова цінність є безкоштовними радикалями. Перші перезаряджання клітин, омолоджують тіло, другий знімають цей заряд і прискорюють процес старіння. Ось що потрібно знати. Правда завжди проста і проста. Як сказав Козма Прутков, «що просто, кожен розуміє, але що важко, ніхто не потребує. й

Омолодження також сприяє лущення організму. Оксидування, на відміну, віки швидко. Як вже згадувалося, при збільшенні рН нашого тіла тільки 0,15, можливість клітинок всмоктувати киснем збільшується на 60% – клітини буквально «зважають» і приходять до життя. Жива їжа пересуває pH на лужну сторону. Негабаритна їжа, особливо тваринного походження, навпаки, сильно кислотний організм.

Крім того, лужне середовище шкідливе для паразитів - вони відчувають себе добре тільки в кислотному. І якщо лужне оточення все ж скоригується часником і перцем, то гості, як правило, стають тьмяними, тому вони повинні піти або штампувати, що себе впливає на зовнішній вигляд - обличчя стає помітно свіжим.

На Сході відомо, що ті, хто їсти урук і дині дуже добре виглядають. Чому б? Так, тому що ці плоди значно полегшують організм. У тих же властивостях є кавуни, груші, огірки, абрикоси і свіжі зелені. Тому влітку необхідно їсти все це в великих кількостях. І взимку - сушені сушені абрикоси, сині родзинки і морська калина.

Коли я купую сушену Урук на ринку, буває, що старі жінки дивляться на мене і скажуть: «Так, так, Урук допомагає проти багатьох захворювань, його слід варити протягом години і пити настій». Так, так, я сміюся на себе (відвертайтеся, щоб довести до них щось), тому що ви всі хворі і зморшки, що ви звикли вбити живу їжу. Зрозуміти мене, чому варити його? Висушений урюк з живою водою на ніч, а вранці ви отримаєте смачний напій, а також свіжі солодкі фрукти, а також смачні горіхи на насіння.

Що більш загоєння, після того, як всі живі фрукти, або «збиток до смерті»? Що можна зацікавити себе могилою. Свіжі абрикоси і сушені абрикоси, наприклад, дуже добре лущіть тіло, але якщо ви варите варення або компотувати з цукром з них, вони перетворять в найсильніші окислювачі, гірше жиру!

У Гімалаї є племена Хунца, відома своїми центарами. Середня тривалість життя 110-120 років. Старі люди відчувають життєрадісний і призводять до активного способу життя, і жінки відроджують 65 років. Сусідні племена, що мешкають в тих же умовах, зазвичай гинуть на 65. Єдина різниця між двома продуктами харчування. Їжа Хунца жива, а головне місце в їх раціоні займають абрикоси - свіжі влітку, а висушені взимку. Ні цукровий компот. Їжте переважно живі овочі і фрукти, пророщені крупи, натуральний сир овець. (Симулятори їсти м'ясо теж.) Чому вони не живуть?

Коли ви починаєте харчуватися переважно натуральними живими продуктами і усуваєте будь-які стимулятори і розслаблювачі, в тому числі чай і кава, зміни, які ви бачите в дзеркалі, прийдуть досить швидко. Це буде особливо помітно на очах. Погляд стане чітким, сяючий, молодий, як дитина, і це, вічно, робить набагато сильніше враження, ніж навіть відсутність зморшок. Чому це відбувається?

Ви можете помітити, що очі п'яти хмари. Це свідчить про те, що організм надзвичайно зайнятий, і енергія сильно ослаблюється, а вихід енергії через очі практично закритий. Енергія такої людини може бути у порівнянні з витоком відро. Отвір в оболонці з'являється через те, що педулум добре відсмоктує енергію, тому необхідно взяти наступну дозу, як кредит, постійно. Це останній етап, крім жорстких препаратів.

Для тих, хто п'є в модерації, ситуація краще, але багато способів подібного. Очі не зовсім чисті. Ті, хто не п'є на всіх, але їсти мертві продукти харчування і нудьгувати в «соціальних» наркотиках, таких як сигарети, кава або чай, очі також затягуються. Все це різні етапи і різні дози, але суть є однаковою скрізь – закупорка тіла, блокування енергопотоків і «НіверEndingStory» – нескінченні поїздки до пулума для кредитів і платежів.

Що відбувається при стимуляторах, розслабляючих речовинах і зупинці відмерлих продуктів? Тіло не відразу очищається, люки випускаються, «пробіг у відрі» патчується, енергія відновлюється і вже протікає в вільній потужній потокі, в тому числі через очі. Саме тому вони буквально починають світитися з внутрішнім світлом. І що дійсно робить враження.

(Одне бронювання повинно бути зроблено тут. Я особисто не рекомендую різкий перехід від мертвої їжі до чистої сировини. Для зовнішнього вигляду ефекту очищення очей достатньо не менше відмовитися від стимуляторів і перенести раціон переважно живою їжею.

Ще один важливий стан для гарного зовнішнього вигляду і довголіття руху.

Я повторю недорогий постул, що не існує «статус бірю» – або розробка або деградація. Якщо ви зупинилися у вашому розвитку, ви не можете розраховувати на таку зупинку в все інше, навпаки, деградація неминуче почнеться.

Життя так влаштовує, що в її суть, це постійний рух, виживання, і від цього немає. Тож варто пересуватися, і потрібно робити свідомо. Напівгодинна прогулянка на місце роботи, замість поїздки на транспорті, є справжнім подарунком для тіла. Тибетський Відродження Ококомплекс є мінімальним необхідним, якщо не існує можливості або бажання займатися все більш інтенсивним.

Рух необхідний не менше двох причин: перший - активація обміну речовин і очищення організму, другий - технічне обслуговування тонусу м'язової і кісткової тканини.

Наприклад, якщо людина поміщається на рік в космосі, де потрібно долати тяжіння зникне, і позбавить його від будь-якої фізичної активності, всі його кістки і м'язи атрофії, щоб, на поверненні до Землі, невелика осінь буде досить для перелому, а рух на двох ногах стане неприпустимо - просто не вистачає міцності. Саме тому астрономи звертають увагу на фізичні вправи.

Так, поки ви на ходу, ви йдете від старого віку і не підтверджуєте, як на біговій доріжці. Але якщо ви зупинитеся, шлях негайно витягнеться назад. Ми повинні пам'ятати про це.

І тепер ми нарешті приїжджаємо до метафізичної частини трансурфінгу. Для того, щоб змінити процес старіння, потрібно перепрограмувати вашу суперсвідомість. В цілому це досить складна тема для розуміння. В короткий час людина має свідомість, підсвідомість і надсвідомість.

Мисність людини в матеріальному просторі – це, грубо кажучи, його розум. Підсвідомий знаходиться в проміжному просторі - бардо і контролює всі життєві опори - це включає в себе безумовні рефлекси, дихання, кровообіг, травлення і т.д.

Суперсвідомий знаходиться в просторі варіантів. Це свого роду прототипу людини, його лиття, матриця, шаблон, за яким він «модифікований». Також інформація про те, як виглядає ця людина і як швидко він вікує. Ця програма повинна регулюватися.

Чи можливо це в принципі? Посуд. Людина буде чи безперечно коригує її постійно, в ході життя. Суперсвідомість - це проект людини, в якому його світогляд, світогляд, а також почуття себе і багато іншого пришивають. У мене є інформація, як я хороша або я поганий, я успішним або я з ладу, я здоровий або хворий, багатий або бідний, мастурбує або потворний, молодий або старий. Всі зміни в залежності від багатьох факторів.

Тепер цей психічний візерунок може змінюватися навмисно. Звичайно, це не так просто, але це досить реально. Не так легко, оскільки для перевизначення шаблону заважають стереотипи розуму і впливу суспільства.

Кожна людина повинна виростити старе і вмирати в такому віці. Ми можемо сказати, що тут працює принцип «з вірою». Непросто вірити в диво, коли кожен каже, що це неможливо. Тим не менш, в Перев'язування, віра як спосіб досягнення мети не враховуються. Є ще один інструмент для цього: намір. Необхідно зробити бетонну роботу, щоб закріпити їх увагу на цілі. Що робити?

Ви повинні взяти омолодження як одну з ваших цілей. Ви повинні буквально захопити цю ідею. Варто, тому що незабаром ви помітили зміни перед кожним! Для того, щоб міцно зафіксувати увагу на цілі, необхідно повісити намір, як ми говоримо в нашій термінології, на гаках. Такі гачки можуть служити такими ритуалами, перші дві з яких вже у себе мають фізичний, прямий вплив на здоров'я і зовнішній вигляд.

Скло води. Коли ви п'яте воду, заряджайте її з продуманою формою: Моє тіло очищається, поновлюється і омолоджується. Слаги і токсини усуваються з організму, і це, нарешті, зітхається легко і вільно. Усі функції відновлені та нормалізуються. Всі органи очищаються і оновлюються. Все до нормального. У мене є відмінне здоров'я і сильна енергія. Здоров'я впливає на зовнішній вигляд. Я шукаю молодий і привабливий. Ви також можете додати: "Так вам, моя дорога вода, для того, щоб бути так живою, цілющою і чистою, для допомоги мені." Так само заряд з продуманою формою можна зробити на їжі.

Миття. Кожна ніч перед сном, потрібно вимити водою, що вдається з шунгітом. Ефект може бути розширений шляхом введення в контейнер, крім каменів. Ефект буде ще більш помітним, якщо використовувати аквадиск для лазні замість піраміди. Ви повинні мити з продуманою формою: «Це цілюща вода». Моя шкіра ремонт, регенерація, розгладжування. Моя шкіра здорова, гладка, еластична, свіжа. Щодня я краще і краще. Я шукаю молодість і привабливість. й

Не допускаються частинки «не» і небажаних слів у думці. Наприклад, зморшки не розгладжуються. Не кажучи вже про небажані. Тільки позитивні настрої. Після миття ви не повинні протирати себе, нехай вода сухий, закріпивши зазначену програму.

Дзеркало. Кожного разу, коли ви підходите до дзеркала, ігноруйте всі ваші недоліки, і концентруйте лише на переваги та покращення стану. Підтвердіть форму думки: щоденно я краще і краще. У мене є відмінне здоров'я і сильна енергія. Здоров'я впливає на зовнішній вигляд. Я шукаю молодість і привабливість. У мене є сяючі очі. Моя красива душа світиться в очах. Я дуже чарівна людина. Я об'ємна істота. й

Таким чином, діють одночасно з фізичного та метафізичного боку дзеркала, ви досягнете дуже вражаючих результатів. Усі ці роботи – це перевірено – так ви можете бути впевнені в тому, що «нездатність» такого дива. Насолодіться Вашою подорож в часі.
Автор: Вадим Зеланд