Ми годуємо любов'ю.

Ви ще не отримуєте? Наша їжа любов. І як будь-яка їжа, вона, як правило, видається. Постійно потрібно поповнювати внутрішній (найбільш сказав холодильник) водойму любові.

В залежності від того, скільки їжі людина має, він або вона буде впадати в кастинг тих, хто має надлишок або приєднуватися до рядів тих, хто йому не вистачає.

Уявіть світ незавершених людей:

Любов на складі. Любов з підлогою. З любов'ю. Кохання. Поклоніння любові народу. Любов на вимогу. Кохання зараховується до дати оплати. Люблю дистрофію. Любов в тривожній коробці. Спостереження любові. Сбербанк любові Росії. Так само порожня любов холодильника.

р.

Ось світ доброго і переїдання:

Нувро багате любов'ю. Любовні бутики. Любов 583. Прихильник до отворів. Лідер продажів любові в 2016... Продюсер любові для людей з підвищеним рівнем доходів. Любовний маркетолог. Милосердя любові. Любовний інвестор. Індекс ринку праці. Міністр любові. Власник мережі обміну любов'ю.

до Яка сім'я ви від? Чи забезпечені батьки любов’ю? Чи можна підключити серця нашого сина та дочки, щоб збільшити статутний капітал Фонду Великої Британії?

- Вибачте мене! Але з такими запасами любові, сіра, ви голодую чоловіка! Ви зараз!

- Гей, бро. Пробити Розвантажити гаманець. Що? Не робіть що? Життя або любов! І швидко. Я не казав, що це двічі!

- Хлопці! Це моє кохання! Я нічого не їсти до дати оплати! Нехай хороша людина гине!

Любов, харчування, гроші. Він добре бачить, що слова правильні. Перша любов, потім їжа, а потім гроші.

Деякі люди думають, що гроші окремі і любов окремі. І коли ви заплутаєте, що? Ви йдете... голодний.

浜у 涓 蹇