Ви не можете знати, що любов є.

Коли ви підліток, прохолодність як валюта, і ви накопичуєте його. Коли ви познайомитеся з хлопцями-холодильником, ви покажете, як охолодити кожен з вас. Так починається забіг для охолодження. З іншого боку, це красива. Коли підлітки вимірюють прохолоду, вона є частиною зростання і показника, які вони дійсно є. Ви повинні відчувати його так, що ви можете піднятися над ним.

Але не всі виростають з цього раси. Багато дорослих Вони продовжують жити в вірі, що любов і прийняття залежать від того, наскільки вони вигідні люди. І є стан, причина, для якого вони будуть любити. Ми починаємо погодження прохолоди, тому що ми подумаємо себе і відчайдушно хочемо бути хорошим. Ось як приходять умовні відносини.

Кондиціонерські відносини - це взаємовідносини «Я зроблю це для вас, якщо ви робите це для мене. й

У зв'язку з тим, як щось стає більш цінним і вище відносин. Наприклад, якщо ви подбаєте більше про кар’єру вашого партнера та успіху, ніж він чи вона, ви дійсно піклуєтесь про свою кар’єру.

Якщо я хочу, щоб зробити мене добре. Може бути, я завжди економію, вирішуючи ваші проблеми, або контролювати все. Це робить мене незамінними, відповідними і значущими.

У якийсь момент виростите з цього підходу до життя. Ви починаєте любити людей, які вони є, не тому, що вони чудові на футболі або використовувати той же бренд, як ви.

Безумовні відносини є взаємовідносинами, в яких кожна людина безумовно прийнята як вони, без очікувань від них. Це називається зрілість і виглядає як містичний край, який багато хто бачив, але мало хто його вражає.

Зрозуміти вирощувати – доопрацювання безумовного прийняття. Коли ви цінуєте когось іншого, незважаючи на свої недоліки, помилки та фігури. Відповідність та підтримка кожного іншого без очікування. І неважливо, як змінюється ваше життя, незалежно від того, що ви робите, ви продовжуєте поважати і підтримувати один одного.

Щоб перевірити ваші стосунки, гіпотетично запитайте партнерів:

• Якщо я розповів, що я хочу почати кар’єру як фотографа, щоб знищити наші шлюби?
  • Я не хочу дати йому знову, він все ще лікує мене? ?
  • Якщо я показав другу, що я сильно не згоден з його прийняттям, він перестає говорити мені? ?
Запитайте питання:

• «Якщо я переїхав до іншого міста, я все одно буду контактувати з цією людиною? й
  • "Чому він отримав мені безкоштовні квитки, я проціджую і тримаю його?"
  • Якщо батьки перестали платити свої витрати, я все ж живе з ними?
Хороша новина - це те, що все можна змінити.

Щоб змінити умовні зв’язки до безумовних, важливо зупинити гру «Я добре» і очікувати чогось від людей в поверненні. Наприклад, якщо ви не хочете зробити щось, що ви зазвичай погоджуєтесь. Це призведе до буріння емоцій, люди можуть розповісти вам багато неприємних речей і відлякують вас.

Ви не повинні бути дискуровані, це просто інший доказ, який ви мали умовні відносини. Справжній чесний любов готовий поважати і приймати ваш вибір.

Це дійсно fucking жорсткий. Але зв’язки важко за природою, оскільки люди однакові. Якщо життя було весело і весело, нічого хорошого буде зроблено і ніхто не буде краще.

Кредит Марк Мансон
Переклад та адаптація: Веб-сайт
Попередній перегляд: Touchstone Фотографії

by en.wikipedia.org/wiki/Touchstone_Pictures