20 Стоматологічних котирування Михайла Жванецького, які помістять все в місцях

Якщо ваші азони licked, не розслаблені - це мастило! Гарне життя не заборонено. Але ви можете зупинитися... Одна головка хороша, торсо краще. Краще покривати себе пітом сім разів, ніж з морозом один раз! Дуже швидко хвилюватися про холестерин! Лисина - це чіткість, розтоплюється думками. Все добре йде, просто минуле ... Захворюючись, коли ваші мрії приходять на інші. Не достатньо знати ціну - ви все ще повинні бути затребуваними. Ідея прийшла до свого розуму і зараз шукає мозок. Важко бути останнім укусом – завжди хтось повернувся! Ви не отримаєте спини. За час, коли ви заміряєте сім разів, інші зрізаються. Як швидко летить час: Я не встигнути прокидати, і вже пізно за роботу. З двох зл, я оберіть те, що я ніколи не спробував. Народжений кравці, буде скрізь скрізь. Не тільки де ми не були, але де ми ніколи не були. У деяких, як півсфери захищені черепом, в інших - брюками. Ніщо болить чоловіка стільки, скільки фрагмента власного щастя. Добре завжди підкорює зло, тому хто виграє добре. : storyfo.ru

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження