Жорстке трагедія, що сталося з цією 28-річною дівчиною майже зламала її життя!

Зустріч Megan Torio. Незважаючи на те, що вона тільки 28 років, вона вже встигла «прочитати жир».

У 2010 році Меган втратив близько 40 кілограмів, тому вона двічі з'явилася на чохлі журналу Ойген. Її мрія стати професійним фітнесом тренера було близько до реалізації.

Але 2 червня 2011 року життя Мегана різко змінилося.

Молода людина Меган відрізняється швидким темпом. Він відштовхував її з автомобіля, яка подорожувала на швидкості 105 км / год.

Меган мав переломний хребта, комірбон, 6 ребер. Частина тіла внизу грудей була паралізована. Також, при падінні (або потраплянні з автомобіля, а точніше), Меган доторкнувся дорожній знак, що сильно пошкоджені її жіночі органи.

Лікарі сказали, що Меган ніколи не зможе ходити. Дівчина була відчайдушна.

Меган підірвав дві операції: вставлені металеві шпильки в хребта і відновили жіночі органи.

Ліва сторона тіла ще паралізувала. Але незважаючи на це, Меган почав займатися спортзалом. У колясці. Дівчина знову поставила мету - стати фітнесом тренера. Але лікарі сказали, що це неможливо. Але коли Меган знову відчував свої м'язи, вона тільки посилила її горіння бажання ходити.

Продовжуємо піти в клініку для реабілітації. Щодня Меган спробував стояти на ногах протягом 2 хвилин. А потім він взяв перші кроки...

Меган ніколи не мріяв відшукати любов знову. Але в середині відновлення вона зустрілася з Родом. Вона сказала, що я не думаю, що хтось зацікавить мене. Я був паралізований і не відчуваю себе жінкою.

Для другої дати Меган вже приїжджає з канатом, не коляска. Не потрібна допомога. Род, в свою чергу, виявилося, що Меган мріяв - турбота, розуміння і надійна.

Меган продовжує покращувати здоров’я. Вона зараз стоїть на ногах і працює регулярно. Медичний персонал перепланований прогресом Мегана.

Моя мрія – стати тренером ближче і ближче. Вона тепер документує її прогрес в Instagram.

Меган надихає тисячі людей, щоб досягти здавалося б неймовірних цілей. У Instagram Меган ділиться своїми думками: «Я знаю, що це не буде легко, я б не побажаю його навіть на мій найгірший ворог, але мрії варто!» Я зроблю! І постраждаю від паралічу нижніх кінцівок! « » » » » » » » » » » » » » »

Меган і Род одружився в 2012 році. Дуже щасливі і сподіваються, що діти незабаром.

Як міцна вона! Приклад для всіх нас!

: маркетій.ru

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження