Завдяки своїм почуттям смаку Дад зробив 5-річну дочку Instagram зірка!

П'є - це домогосподарка, він присвятив всім своєму вільному часу до своєї дочки: він бере свій на заняття і в розділі, сукні в бордюрі і Louis Vuitton, робить її модними зачіски.

5469915

Pete, Harlow і Jason переїхав до Мельбурна з Лос-Анджелеса 4 роки тому.

П'є відкрив Instagram і вирішив використовувати соцмережу, за його словами, «доказувати свою любов» за Гарлоу, а потім, коли вона росте, захоплюючи фотографії разом.

«Я працюю в повному обсязі як тато, ходьба, їзда. Я теж роблю домашню роботу, але це дуже вдячна, що я коли-небудь мав, Pete каже.

270377

Гарлоу не розуміє Instagram, але вона любить фотографії.

П'є тільки влаштовує пагон, коли дівчина знаходиться в правому настрої: "Коли це весело для нас, я падаю." Якщо це не так, то зупинка відразу. й

Гроші, які керують, щоб заробити через блог, батько кладе в банківський рахунок, призначений для Harlow.

«Це добре, що вона вже заробляє. Один день він буде придбати автомобіль з цими грошима, піти на поїздку або зробити те, що він хоче, Pete каже.

р.

Fuentes вибирає комфортні та функціональні речі для Harlow.

«Зима ми збираємося одягатися в нашому улюбленому яскравому, теплому полунку. й

Батько говорить, що дочка дуже жіночна: любить сукні і фотографуватися.

На цій фото дівчина повторює найпопулярнішу фото Instagram 2015 року, спочатку опубліковану на моделі соціальної мережі Kendall Jenner.

Крім Дад, Harlow має багато друзів.

Іноді батько відпускає Harlow грати з макіяжом.

"Ми так щасливі з нашою маленькою дівчиною. вона красива, вид, догляд і м'який сердець, Fuentes admits.

Він дуже близько: Ми говоримо про те, скільки ми любимо один одного. І, звичайно, не в день без голоду.

Габаритний зображення

Отець каже, що хоча він не є стилістом, під час створення Тато Модного Стиліста, він став дуже прихильником дитячої моди. Може бути Гарлоу надихне його, щоб зробити більше проектів.

:lenta.ru

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження

Категории

Смотрите также

Новое и интересное