Гріф не має бунтів: Історії Пасажирів іль-фованого Ростова Boeing.

19 березня в Ростов-на-Дону відбулася страшна трагедія. Boeing 737 завершив регулярний рейс з Дубаю. Під час переїзду літак раптово втратив контроль і при великій швидкості збито на землю біля ходу. Кожен на дошці помер.

Страхова статистика свідчить 62 загиблих, з яких 7 членів екіпажу. Але за цими номерами є історії людей, які були батьками, дітьми, друзями.

Студенти Ольга Клименко І її коханець, молодий бізнесмен. Олександр БожкоПовернулися з першого романтичного поїздки. Вони знають одне одного практично все своє життя, але вже давно залишилися тільки друзями.

Молода людина стала близькою в результаті трагедії в житті Ольги, коли її мама загинула. Олександр підтримав дівчину в будь-який спосіб і буквально не відступив від неї. Вже кілька тижнів він пішов від того, щоб бути близьким другом до любові її життя. Поціновувачі, які планують одружитися найближчим часом і поїздкою до Еміратів, були попередньо в'їзні поїздки. На момент катастрофи Олександр був лише 20 років, а Ольга не живе до цього віку всього за кілька днів.

Натюрморт з Узбекистану Лариса Аллен Я був 46. Одружився з британським бізнесменом і переїхав до Дубаю. Лариса була успішною косметологічною і не пропустила окрему спеціалізовану виставку. У Ростові та Дубаї у двох містах були майже вдома.

Нещодавно Лариса провів більшу частину свого часу в Росії. У Еміратів вона росла дочку, яка народила її другу дитину. Повернення до Ростова перетворилася в трагедію.

Дві найкращі друзі, 56-річний Галина Болгова і 45-річний. Лариса WormВони також були на рейсі. Вони люблять подорожувати і планувати поїздки заздалегідь. Спочатку жінки хотіли відпочивати в Єгипті з великою компанією, але не чекали країни, щоб відкрити для туристів.

Тоді вибір друзів впав на Еміратів, де вони оселилися в розкішному 5-зірковому готелі «Хілтон». Решта друзів відмовилася подорожувати разом, а Галина і Лариса пішли на курорт разом. У мене є діти і сім'ї...

Кошик Валерій Гамов і Анна Осипова Ми пішли на подорож спонтанно. Чоловік запропонував відпочити в ОАЕ всього за два дні до вильоту, а дружина щасливо погодилася.

Рената Осіпова, дочка Анни від її першого шлюбу, пам'ятає про матір і stepfather: «У мене була така любов – слова не можуть передати!» Я не чую, що вони борються або піднімуть голоси. Вони завжди і скрізь. й

Родина Зеленського Від Луганська пережили військові операції. 35-річний Павло і Светлана Разом зі своїм 5-річним сином вони пішли до сонячного Еміратів взяти перерву з недавніх кошмарів. Як виявилося, це їх останній відпочинок.

р.

свінгери Віктор Bespechniov Я буквально не хочу йти до Дубаю. Він любив подорожувати, але не особливо керувався на відвідування ОАЕ. По-справжньому, друзі його замовили, щоб зробити поїздку. Хто знав, що це буде остання поїздка Віктора?

Ми пропонуємо наші щирі співчуття до сімей та друзів всіх, хто загинув на борту повітряного судна. Слова не може передати біль втрати невинних людей. Яскрава пам'ять!

: Московський комсомолець

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження