Надмірна вага - психологія захворювання

Досить часто захворювання потрапляють в наше життя в результаті певного мислення, поведінки або психологічних ефектів ззовні.

Багато психологів вірять, що захворювання приходять до нас не випадково, і причина цього або цього захворювання може служити нашим психічним сприйняттям цього світу. Щоб визначити причину захворювання, вам доведеться поглибитися в духовний стан і зрозуміти, що саме може вплинути на вашу фізичну стан.

Ожиріння Louise Hay

Причини захворювання

Суперчутливість. Часто символізує страх і необхідність захисту. Груша може служити чохлом для прихованого небезпеки і небажання пробачати.

Можливе рішення, що сприяє загоєнню

Я захищав Святу любов. Я завжди сейф. Я хочу виростити і взяти відповідальність за життя. Я прощаю всіх і створююю життя, я люблю. Я повністю безпечний.

2. Ожиріння. ЛІЗА БУРБО
Фізична блокація

Ожиріння – надмірна відкладення жиру в тканинах тіла. Ожиріння вважається проблемою, коли вона позбавляє негайну загрозу здоров'я.

Емоційне блокування

Ожиріння може мати різні причини, але в будь-якому випадку, людина, яка страждає ожирінням, пережили багато приниження в дитинстві або підлітковому віці, і все ще має побоювання бути в сором'язливій ситуації або поставити іншу людину в такій ситуації. Надмірна вага є своєрідним захистом від тих, хто вимагає занадто багато від нього, скориставшись тим, що він не знає, як сказати «не» і схильний прийняти все на плечі.

Також можливо, що ця людина часто і протягом тривалого часу відчуває спійманий між двома іншими людьми. Він робить його кращим, щоб зробити ці люди щасливими. Чим міцніше його бажання зробити інших щасливих, тим важче це для нього реалізувати свої потреби.

Часто буває, що людина набирає вагу, тому що він не хоче здаватися привабливо іншим, бо боїться, що він буде відхилений або що він сам не зможе сказати «не». Непристойність також впливає на людей, які хочуть зайняти своє місце в житті, але розгляньте це бажання нездоровий і незайманий. Вони не розуміють, що вони вже були досить добре в ньому (Я не маю на увазі, що вони фізично приймають багато місця).

Чоловічий блок

Моє спостереження показує, що важко для людини, які страждають ожирінням, щоб об'єктивно оцінити себе через надмірну чутливість. Чи можна побачити всі частини вашого тіла в дзеркалі? Можливість перегляду фізичного тіла, безпосередньо пов’язаної з можливістю перегляду себе на інших рівнях, тобто можливість аналізу внутрішнього стану.

Якщо у вас немає такої здатності, ви не зможете знайти справжню причину вашого ожиріння. Саме тому дана стаття може призвести до внутрішнього опору. Якщо це відбувається, спробуйте читати його в своєму ритмі кілька разів і потрапити в його значення.

Ви вирішили завжди бути на охороні, а не давати будь-яким іншим причинам зловживати. Ви вирішили стати дуже гарною людиною на всіх витратах, і саме тому ви берете на себе плечі так багато турбот. Якщо ви навчитеся приймати, не замислюючись про те, що з кимось або запозичуючи щось і рано чи пізно ви повинні повернути його або сплачувати.

Наприкінці кожного дня я раджу ретельно проаналізувати все, що сталося в цей день і відзначити все, що може бути пов'язане з хустом і приниженням. Після того, як ви повинні попросити себе, якщо ви сказали, що ви дійсно про шамелю. Перевірити його з іншими людьми.

Запрошуйте себе «Що я хочу?» якомога частіше, перш ніж відповісти на «так» запитам інших людей або пропонувати свої послуги. Це не зробить вас менш любим і поважним. Навпаки люди розуміють, що ви поважаєте себе і поважаєте вас ще більше. У житті тих, хто любить. Поведи своє значення.

3. У Ожиріння: Хіп (повторна частина) - (Louisa Hay)
Причини захворювання

Любомирство і небезпека у батьків.

Я прощав минулого. Небезпечний для мене, щоб подолати обмеження батьків.

4. У Ожиріння: Хіп (нижня частина) - (Louise Hay)
Причини захворювання

Поставки дитячого ратунку. Нерідко загиблий мій батько.

Я бачу мій батько, як дитина, яка виросла без любові і сексуальності, і я легко пробачу його. Ми безплатно.

5. Умань Ожиріння: Беллі - (Louisa Hay)
Причини захворювання

Агер у відповідь на заперечення духовної їжі та емоційної допомоги.

Я розвивався духовно. Я маю достатню кількість духовних продуктів. Я задоволена і насолоджуюсь свободою.

6. Жнівень Ожиріння: Руки - (Louise Hay)
Причини захворювання

Агер відхилений любов.

Я можу отримати стільки, скільки я хочу.