Діор працював в далеких 50-х роках, але його поради ще актуальні сьогодні. Майстер зробив невелику революцію: він відреставрував елегантність жінкам після складних воєнних років і дав світовий стиль, до якого він продовжує існувати сьогодні.
Веб-сайт Подарує урокам християнського діора, який утворився на основі класичних правил стилю.
- «Елеганс завжди простота. й
«Я проти надмірно фантазійних моделей, які створюються чисто, щоб привернути увагу громадськості. Вони можуть бути смішними, але це не запах елегантно. Краса може бути маленькою сережкою, але якщо сміливість перетворюється в кричущий, це погано смак.
- «Якість – основа стилю. й
Якщо ви купуєте готовий одяг або пришивку, оберіть найбільш якісний матеріал, так як бюджет дозволяє. Краще мати одну хорошу, гарну сукню, ніж дві погані. й
- Уміння вдягати на трьох китах - простота, хороший смак і звички дивитися самостійно - і це зовсім не дорого.
- Елегантна жінка не одна, яка сліпо стежить за модою. Якщо нові тренди не підходять вам, не варто звертати увагу на них.
У появі добре одягненої жінки аксесуари грають надзвичайно важливу роль. Чим менше ви можете провести на сукнях, тим більш продумані вам аксесуари. Ви можете легко змінити зображення.
- «Рожевий ніжний». І сірий не нудний.
Діор мав два улюблені кольори - сірий і рожевий. Щось таке рожеве в шафі для всіх. Це колір щастя і жіночності. Але якщо рожевий більш елегантний, то сірий абсолютно універсальний. Якщо ви хочете приховати деякі частини фігури, оберіть темні відтінки, якщо, навпаки, підкреслити, надіти світліше.
- «Белієв – запорука впевненості в собі, і без неї не можна бути вишуканими. й
«Що необхідно бути елегантним, особливо що не ставити на дисплей». Ваш одяг потребує відмінної якості. У цьому випадку психологічний фактор є надзвичайно важливим. Ви не зможете почувати себе впевнено в найрозкішніших платтях, що під ним не так розкішна білизна. Красива нижня білизна - основа високого стилю.
- Квіти є найкрасивішим подарунком Богу світу після жінки.
«Квітка на поясі, в петлю або в декольте, і кожен має свято. Я не говорю про квіткові візерунки, без яких я просто не думаю, що всі мої колекції.
- Немає такої речі, як занадто багато уваги до взуття.
«Чим не важливо, але реальний доказ елегантності дівчини – це те, що на ногах. й
- «Якщо у вас з'являться ноги, зносите глибоку декольте. й
Завжди варто виділити ваші кращі функції. Вивчайте себе. Спробуйте зрозуміти, що підходить вам і чим не підходить. Підтримайте ваші потреби. Знайти відтінки і візерунки, які вигідно підкреслюють вашу красу.
«Краса без оригінальності не порадує очей. й- Моя мрія – врятувати жінок від природи.
«Жінки найбільш привабливі між віком від 35 до 40 років. І з тих пір, як тільки деякі жінки вийшли з 40-х років, пік привабливості може тривати назавжди. й
- «Спіри можуть розповісти більше про жінку, ніж її почерка. й
«Спіри – неперевершений відтінок жіночої індивідуальності, кінцевий дотик образу. й
- «Ви мрієте про кулькову сукню, і чоловіки сниться жінки в кульковій сукні. . . ?
Ванна кімната краще, ніж будь-який шампанське. У ній ви стаєте жіночним, чуттєвим і ніжним, витонченим.
- Індивідуальність та ексцентричність – різні поняття.
Уникайте відповідальності. абсурдність в плані стилю - це величезна солом'яна шапка, що поєднується з клоаком. Закуска на вечірній сукні. Спортивне взуття з коктейльним платтям. Високі підбори і спортивні штани. Оксамитова в кінці весни. Кулька плетена. Дуже часто жінки забувають, що найбільш екстравагантний образ має бути продуманий. Фантастичні моделі можуть бути веселими, але вони не пахнуть елегантними.
- «Одній шматочок їсть в роті протягом двох хвилин, два години в шлунку і два місяці на стегнах. й
- «Мої наряди – це моє життя, як я жити щодня: з почуттями, лопцями, ніжністю і радістю. й
Діор розповів про нерозривне підключення між тим, як ви живете і як ви шукаєте. У той час жінки мали багато роботи чоловіків. Дуже важко залишатися крихким і сереном. Християн вірив у удачу і завжди радий покладатися на щасливу зірку, бо у кожного є один.
На основі матеріалів: tatler.ru, liveinternet.ru, stilespb.ru
Огляд: dior.com
Веб-сайт: www.dior.com/home/en_ru