12 книг шкільної навчальної програми, які варто прочитати у дорослому віці

Р

Для того, щоб зрозуміти цю книгу, потрібно знання та досвід, в слово – світогляд. Тільки тут в школі, наші горизонти недбалі і більше люблять «недлові вуха», через які «Буратіно» належним чином не розглядаються.

У насВеб-сайт Це дуже захоплюючий, і тому ми пропонуємо вам вибір 12 робіт шкільної навчальної програми, які потрібно прочитати як дорослий.

Гоголь Н.В. «Дадо душі» Варто прочитати принаймні для того, щоб заплутати первинні ознаки всіляких собак, ящиків, манілов. До речі, ви знаєте, чому Гоголь любив химерно-фідовер Плюшкіну найбільш? Ні, звичайно, ні. Я знову читаю.

А. А. Бунін
«Мр. з Сан-Франциско» Мистери: перед тим, що рівні Білл Гейтс, Моніка Беллучі та плащі одноходового загону? Ця свічка може бути легко відповіла, якщо ви читаєте цю історію.

С. С. Пушкін “Еугенеонгін” “Татина, російська душа”, що “російське я знаю погано” – реальний приклад жіночої мудрості та честі. Ось чому Пушкін сказав «ми» про неї. Ми читаємо, жінки, і ми навчаємо з неї.

Л.Н. Толстого "Війна і мир" Книга, яка охоплює всі сфери життя людини. Ви можете запитати про те, як правильно вивчити геометрію, і про те, як зібрати вашу силу і залишити Москву (якщо Бог забороне вам потрібно). Великий (в обох сенсах слова), як і сам Лев Миколайович.

В. В. Маяковський
"Незвичайні пригоди..." Поем таблетки проти меланхолії та емоційного вигорання. Спосіб застосування: шашлик, джем, читати цей шедевр. У гострих випадках запам'ятовуються і повторюють 1 раз на добу перед розмовою з босами.

Ах. П. Чехова «Гуарис» Історія людини, яка поставила своє життя на вирощуванні свого (!), власного (!) гусячого куща. У нашій епоху гасіння матеріальних товарів над духовними, повинні бути прочитані кожному без невдачі.

М. А. Булгаков «Майстер і Маргарита» Ви можете прочитати цей роман, але не розуміти його. Любов, зрада, Бог, мрія, творчість, пекло - все в одному таємничому і доторкнувшись історії.

Ах. П. Платонов "Юшка" Потовщена худобою будь-якого дорослого може бути пророщена такою невеликою повісті, яка розповідає про «спадаючий елемент», про святого в масці відреставрованої, або, просто, про людство, яку ми всі іноді пропустили дуже багато.

Ф. М. Достоєвський
Крим і покарання Невибагливий, але факт: всі люди з невеликого до великого з певною періодичністю запитують себе питання: "Ам я істота тремтіння або мати право?" Ви просто повинні стояти між двома міцними, і більше питань не буде. Подумати про це допоможе найбільша робота російської класики.

Л. Н. Толстого "Дитяче життя" Не цікава для дітей, які читають про себе, але для дорослих, особливо мам, дуже корисно ліпити через це вплив на енциклопедію душі дитини: запам'ятати себе, і ваша дитина буде краще зрозуміти.

Мм. Бітер "Стара Леді Ізергіл" Збір легенд і чудових оповідань, які читають в одному диханні. Ця книга не про життя, але скоріше про те, що це живий, і про старий вік, який ніколи не прийде - адже ми живемо з нашими спогадами про несамовиті молоді.

Яка книга вибрати?

через www.ozon.ru/context/detail/id/24975364/?partner=admesales&from=bar