10 Знаменитостей Голлівуду, які розпочали свою кар’єру знизу

Не кожен стає відомим на множині вперше, багато хто мав працювати як офіціанти, продавці або навіть слуги для більш успішних колег з зйомок. Ми пропонуємо Вам вибір знаменитостей, які розпочали свою кар’єру як помічників і службовців, доки вони стали зіркою.

Кім Кардашян

Stylist Париж Хілтон

Дженніфер Лопес

19074р.

Помічник Жанта Джексона.
Дженніфер Лопес народився і піднявся в Бронксі, поганий район Нью-Йорка в сім'ї Пуерто-Риканс Guadeloupe Rodriguez і David Lopez. Дженніфер провів свій дитинство на одному з вулиць, які стали неординарними – Black Rock Avenue. Лопец отримав другу освіту в Католицькій школі для дівчаток. Займала участь у співі та хореографії в спеціалізованій установі з дитинства.
Після закінчення Лопец оселився в юридичному кабінеті, де працювала протягом дня; вночі вона виступала в нічних клубах. Перший успіх, як танцюрист був з новими дітьми на блокі. Після цього Дженніфер танцював з багатьма артистами, в тому числі Janet Jackson і Mark Anthony.

Дженніфер Аністон

Коли дівчина була 9 років, її батьки розлучилися. Вона трималася з матір'ю, але часто пішла, щоб побачити її батько в Лос-Анджелесі, де John Aniston co-starred в Дні нашого Lives. У віці 11 Дженніфер почав грати в драматичне коло школи Рудольф Steiner. Продовжила свою професійну підготовку у 1987 році в Лагуарингій школі мистецтв «Нью-Йорк», після чого вона взяла участь у декількох виставках «Бресту». У цей період Аністон також працював кур'єром і займається продажем телефонів. Однак тепер Дженніфер є успішною акторкою, фільми якого випускаються майже щороку.

Рене Zellweger

Офіціантка
Рене спробував кілька разів підкорити Голлівуд, але всі її спроби були в затінку. У ролях з'явилася епізодична, і для тих крихт, які вони дали, важко жити. Таким чином, Рене працював офіціанткою у місцевому вечері між стрільбами. Вона все ще пам'ятає, як вона іноді кидається від втоми на автобусі, через який вона пропустив її зупинки і повернула додому на нозі.

Ума Тюрман

2406634

посудомийна машина
Кар'єра Уми не працює відразу. Прибуття в Нью-Йорк, Ума працювала посудомийною машиною і спробувала перерву в модель. Вона була дійсно помітила тільки після того, як прийшла роль в фантастичній плівці Террі Гіллям. Пригоди Барона Мункусена.

Український

Офіціант.
Руссел Crowe народився 7 квітня 1964 р. в Веллінгтоні (Нова Зеландія) до Алекса і Джоцеліна Крове, ставши другою дитиною в сім'ї після старшого брата Террі Крове. Коли Crowe перетворилася 4, сім'я перейшла на Сідней. У віці 5 років він з'явився в епізоді австралійського телевізійного серіалу Spyforce, виробляючи його матір'ю godfather.
Коли Руселл було 14, сім'я повернулася до Нової Зеландії, де вони оселилися в передмісті Окленд. Головний дохід сім'ї в той час був недорогий ресторан «Флінг-Жуг», де вони були одними з співвласників. Важко допомогти родині фінансово.

Evangeline Лілія

19

стюардеси
Перед тим як залишити місто Форт-Саскачеван у віці десяти років, Евангелін змінив три школи. З 14 років вона є волонтером в організаціях, які допомагають дітям; в 18 років вона пішла на Філіппінську джунглі в складі місіонерської групи, мешкала в травному хата, відвідала чотиринадцять країн світу. Lilly є екс-продавцем Royal Aviation, і в результаті вона говорить французьку дуже добре.

Нікола Кідман

Масажист
З чотирьох років Ніколь почав вивчати балет. Захоплення з танцями призвело до австралійського театру для молоді, а потім до Театру Філіпа, де майбутній актор також поліпшився в вокальному мистецтві і вивчав історію театру. Ніколь продовжує навчання в Північній Сіднеї Вища школа жінок, але незабаром вона мала залишити школу: Мама Нікола скорочувала рак груди, і дівчина змушена повністю присвятити сімейному догляді, поки її мама проходила терапія і відновила з захворювання. Ніколь пішов на масажні заняття, що тільки вона мала гроші. Після закінчення курсів вона працювала двома змінами, щоб надати мамі повноцінне лікування. На щастя, після кількох років, мама Нікола відновила і майбутній зірку знову вирішили переїхати в свою кар'єру, але як актриса.

Рахель МакАдамс.

Касира в McDonald's.
Рахель МакАдамс може мати талант для акторки, але до того, як вона почала діяти на великому екрані, вона працювала протягом трьох років на золотих арках. Для себе, актриса каже: Я не знаю, чому вони провели мене, я був схожим на сновидіння і лякер. Мапа Я не збираюся вітати людей з добрим харчуванням. « » » » » » » » » » » » » » »

Аль Пакино

месенджер.
Він не здався майже кожен іспит, крім англійської мови. У віці 17 років він був виведений з школи. Мати нещастя з цим поворотом подій, вони розводять, а Альфредо лівий дім. Він працював у неоплатних роботах, включаючи месенджер, офіціант, очищувач, постман, і все це тільки для того, щоб продовжити свою чинну освіту.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження