Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

10 Знаменитостей Голлівуду, які розпочали свою кар’єру знизу

Не кожен стає відомим на множині вперше, багато хто мав працювати як офіціанти, продавці або навіть слуги для більш успішних колег з зйомок. Ми пропонуємо Вам вибір знаменитостей, які розпочали свою кар’єру як помічників і службовців, доки вони стали зіркою.

Кім Кардашян

Stylist Париж Хілтон

Дженніфер Лопес

19074р.

Помічник Жанта Джексона.
Дженніфер Лопес народився і піднявся в Бронксі, поганий район Нью-Йорка в сім'ї Пуерто-Риканс Guadeloupe Rodriguez і David Lopez. Дженніфер провів свій дитинство на одному з вулиць, які стали неординарними – Black Rock Avenue. Лопец отримав другу освіту в Католицькій школі для дівчаток. Займала участь у співі та хореографії в спеціалізованій установі з дитинства.
Після закінчення Лопец оселився в юридичному кабінеті, де працювала протягом дня; вночі вона виступала в нічних клубах. Перший успіх, як танцюрист був з новими дітьми на блокі. Після цього Дженніфер танцював з багатьма артистами, в тому числі Janet Jackson і Mark Anthony.

Дженніфер Аністон

Коли дівчина була 9 років, її батьки розлучилися. Вона трималася з матір'ю, але часто пішла, щоб побачити її батько в Лос-Анджелесі, де John Aniston co-starred в Дні нашого Lives. У віці 11 Дженніфер почав грати в драматичне коло школи Рудольф Steiner. Продовжила свою професійну підготовку у 1987 році в Лагуарингій школі мистецтв «Нью-Йорк», після чого вона взяла участь у декількох виставках «Бресту». У цей період Аністон також працював кур'єром і займається продажем телефонів. Однак тепер Дженніфер є успішною акторкою, фільми якого випускаються майже щороку.

Рене Zellweger

Офіціантка
Рене спробував кілька разів підкорити Голлівуд, але всі її спроби були в затінку. У ролях з'явилася епізодична, і для тих крихт, які вони дали, важко жити. Таким чином, Рене працював офіціанткою у місцевому вечері між стрільбами. Вона все ще пам'ятає, як вона іноді кидається від втоми на автобусі, через який вона пропустив її зупинки і повернула додому на нозі.

Ума Тюрман

2406634

посудомийна машина
Кар'єра Уми не працює відразу. Прибуття в Нью-Йорк, Ума працювала посудомийною машиною і спробувала перерву в модель. Вона була дійсно помітила тільки після того, як прийшла роль в фантастичній плівці Террі Гіллям. Пригоди Барона Мункусена.

Український

Офіціант.
Руссел Crowe народився 7 квітня 1964 р. в Веллінгтоні (Нова Зеландія) до Алекса і Джоцеліна Крове, ставши другою дитиною в сім'ї після старшого брата Террі Крове. Коли Crowe перетворилася 4, сім'я перейшла на Сідней. У віці 5 років він з'явився в епізоді австралійського телевізійного серіалу Spyforce, виробляючи його матір'ю godfather.
Коли Руселл було 14, сім'я повернулася до Нової Зеландії, де вони оселилися в передмісті Окленд. Головний дохід сім'ї в той час був недорогий ресторан «Флінг-Жуг», де вони були одними з співвласників. Важко допомогти родині фінансово.

Evangeline Лілія

19

стюардеси
Перед тим як залишити місто Форт-Саскачеван у віці десяти років, Евангелін змінив три школи. З 14 років вона є волонтером в організаціях, які допомагають дітям; в 18 років вона пішла на Філіппінську джунглі в складі місіонерської групи, мешкала в травному хата, відвідала чотиринадцять країн світу. Lilly є екс-продавцем Royal Aviation, і в результаті вона говорить французьку дуже добре.

Нікола Кідман

Масажист
З чотирьох років Ніколь почав вивчати балет. Захоплення з танцями призвело до австралійського театру для молоді, а потім до Театру Філіпа, де майбутній актор також поліпшився в вокальному мистецтві і вивчав історію театру. Ніколь продовжує навчання в Північній Сіднеї Вища школа жінок, але незабаром вона мала залишити школу: Мама Нікола скорочувала рак груди, і дівчина змушена повністю присвятити сімейному догляді, поки її мама проходила терапія і відновила з захворювання. Ніколь пішов на масажні заняття, що тільки вона мала гроші. Після закінчення курсів вона працювала двома змінами, щоб надати мамі повноцінне лікування. На щастя, після кількох років, мама Нікола відновила і майбутній зірку знову вирішили переїхати в свою кар'єру, але як актриса.

Рахель МакАдамс.

Касира в McDonald's.
Рахель МакАдамс може мати талант для акторки, але до того, як вона почала діяти на великому екрані, вона працювала протягом трьох років на золотих арках. Для себе, актриса каже: Я не знаю, чому вони провели мене, я був схожим на сновидіння і лякер. Мапа Я не збираюся вітати людей з добрим харчуванням. « » » » » » » » » » » » » » »

Аль Пакино

месенджер.
Він не здався майже кожен іспит, крім англійської мови. У віці 17 років він був виведений з школи. Мати нещастя з цим поворотом подій, вони розводять, а Альфредо лівий дім. Він працював у неоплатних роботах, включаючи месенджер, офіціант, очищувач, постман, і все це тільки для того, щоб продовжити свою чинну освіту.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження