Правда патріотизм на пальцях

Веб-сайт Публікуємо посаду Єржана Єсімханова, розміщеного ним на Facebook сторінку. Яржан розповідає історію, яка буквально пояснює, чому спанісари не радять про приплив мігрантів у свою країну. Дуже переконливо, згодні. Пийте інший день після катання на Чимбулах з парою іспанських товарів. Поговорили, серед інших речей, про імміграцію, сирійські біженці, де зникне старіша Європа.

Я розповідаю, чому ви не вітати біженців та інших маргіналізованих іммігрантів, оскільки вони думали бути безробіттям, злочином, наркозалежністю та іншими радами. Але ви не любите поважних і заможних переселенців. Чому це?

І скажуть мені: «Імейн ситуації, Яржан». Наприклад, п'ятдесятрічна Ігнасіо має будинок. Мої батьки жили в ній, і батьки, і їхні предки, і діти живуть в ній. І це не дуже великий, але я комфортний в ньому. А сюжет з ним невелика, але я подбаю про нього все своє життя, і на ній милі квіти. А лавка невелика, п'яю каву на ній. У готелі є невеликий ресторан, де я пишу вина ввечері.

А на вулиці, на якій є будинок і ресторан, в ньому були боріться Франко. І пішов ресторан з пекою. А потім власниця збудувала ресторан на тривалий час, і дідусь допомогла йому. До Франго було цивільна війна. І перед тим, світова війна І. І перед тим, що в пеклі хмари сором'язливого і чарівного, і так було за останні п'ять сотень років. І тільки в останні п'ятдесят років у нас є більш-менш спокійний.

Ні в Франо, ні під час всіх цих війн, мій дід, батько, і його предки йдуть в іншу країну. Не скажеш: «Ми терористи, незважаючи на те, що були терористи. Не скажімо, "У нас є диктаторство", навіть якщо є диктаторство. «У нас немає війни, і ви не маєте війни, тому ми приїжджаємо до вас. Вони просто жили. Квіти висаджували в саду. Будуємо будиночки і випалені маленькі вулиці з каменем. І коли вони знову занурилися, вони були перебудовані.

І так, коли ви приїжджаєте до нас, подивіться на маленькі ресторани і чудові сади, скажімо, «Як красиво ви маєте, я думаю, що ми будемо жити тут» – ніхто не зрозуміє вас. Неважливо, скільки грошей ви маєте в кишені, чи живете на вулиці в картонній коробці або в величезній особняку. Якщо ви не хочете зробити все самостійно. Не менше на власній вулиці і в його будинку. Немає скарг про обставини і не високих слів. Просто для себе, щоб говорити. й

Це його.

Автор Єржан Єсімханов

Веб-камера