Ми можемо досягти будь-якого, якщо ми безглузді до себе.

Отримати на біговій доріжці. Почати роботу. Не швидко. Просто запустіть. Не обмежуйте себе в часі або відстані. Запуск.

Ви замовляєте до своєї пари.

5 хвилин, потім 10. Pity запускає перший скаут у вигляді розуму, що говорить:

- Все правильно, що для сьогодні ви боретеся з життю завтра.

Продовжити роботу. Втома в'яжеться з тілом і розумом продовжує діалог.

- Все правильно, вдачливий. Три кілометри на першому етапі. Останнім часом ви ran був 10 років тому. Добре зроблено, ви можете бути гордими самі.

Запуск. У діалогі є голосніше:

- Хто і що ви намагаєтеся довести? Ні, нікому не оцінить. Ви ідиот. Ви не можете завантажувати тіло, як це.

Не зупиняйтесь. Тіло отримує більше і більше втомився.

- Пошкодження, я в боці. Це досить. Я не можу зробити це більше. Я втомився.

Короткість дихання, біль. Запуск.

- Ви самі поглянете. Не сором'язливі, рослинні. Ви працюєте як limped hippo. Кожен дивиться на тебе і думає, що ви

Зареєструватися

- Я хочу душу, хочу відпочити. Приїжджайте, будь ласка, зробіть щось смачне. Стоп бігати, нехай підуть до кіно. Я хворий.

Запуск. Тіло не виходить, але запустити.

Про нас Достатньо! Я хворий. Я збираюся вмирати. Я шкода мені!

Запуск. Запуск на роботу. Якщо ви хочете ставити, ставити. Якщо ви хочете кричати, кричить. Але тримати біг. І раптом:

до

Запуск стає легкою. .

до

Другий вітер відкриває. Ви відчуваєте себе. І з ним знову приходить пікність:

- Добре зроблено! Знайте, ви б'єте мене. Тепер підемо до кіно.

Запуск. Щиро дякую. Вона придбає вас, приведе вас до того, що ви, на депресію, на сумнів, і буде спокусити вас таким чином. Що б не сталося, тримайте роботу. Тексти пісень, а це означає: Ваше тіло є міцним, ніж ваш смак. Один день ви будете порожніми: ваш курс буде просто запустити. Ні жито.

Все. Де ви думаєте, що ви обробляєте несправедливістю, де ви відступите. Знайдіть місце без пологів. Поїзд себе. У відносинах, в медитації, в роботі. й

Безперервний. Несправедливість до себе.

Автор: Олексій Похабов
Фотозвіт: жалюзі

Дивитися також:
30 Що робити зараз
Зеродження та очищення життя

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/obnulenie-i-generalnaya-uborka-svoej-zhizni-814460/