531
Цифрова дементія Вірус: Після того, як ви замовляєте дитину від використання гаджета!
Сьогодні весь світ обсесує гаджети: смартфони, планшети та інше цифрове обладнання. Разом з ними вірус цифрової дементії входить до світу. І це не жарт, це діагностика. У 2007 році експерти відзначили, що щороку більше і більше дітей цифрового покоління страждають порушенням уваги, втратою пам'яті, низьким самоконтрольом, когнітивним порушенням, депресією та депресією. Дослідження показують, що в мозку представників цифрового покоління існують зміни, подібні до тих, які з'являються після травматичної травми мозку або ранньої стадії дементії, що зазвичай розвивається у віці.
Важко вірити, але в середньому семирічному європейському віці вже проходив більше року свого життя на екранах (24 години на добу), а 18-річні витратили більше чотирьох років!
Чи знаєте ви, що діти зараз різні? Так, діти різні, але вони мають той же мозок, як людина зробила тисячі років тому — 100 мільярдів нейронів, які з'єднуються з десятьма тисячами власних.
Мозок повинен бути розробленим і fed. Всі наші думки, дії, розв'язання складних проблем і глибоких відбиття залишають знак на нашому мозку. « » » » » » » » » » » » » » Не можна замінити те, що діти отримують від власного, вільного і незалежного мислення, як вони досліджують фізичний світ і стикаються щось нове.
Ви будете шоковані, але з 1970 року радіус дії дітей (простір будинку, де діти вільно досліджують світ навколо них) зменшилися на 90%! У світі є шрам для смартфона. Діти забуті і, навіть гірше, просто не знаю, що це так само, як бігти в дощі, запускати човни, підняти дерева або просто спілкуватися один з одним. На смартфоні сидять години. Вони повинні розвивати свої м'язи, усвідомлювати ризики у світі, щоб вони зберігалися, і просто взаємодіяти з друзями. «Це дивно, як швидко сформувалася абсолютно новий тип навколишнього середовища, де смак, запах і дотик не стимулюються, де більшість часу ми сидимо на екранах, а не ходимо в свіжому повітрі і не витрачаючи часу в розмовах з обличчям», - розповідає Сусан Грінфілд. Ми обов'язково маємо багато хвилюватися.
Мозок утворюється при зовнішніх подразниках і чим більше вони, тим краще для мозку. Отже, дуже важливо, щоб діти навчалися фізично, але не вірно. Він потребує зростаючого мозку, так само як це робили тисячі років тому.
Також, дитина потребує здорового і повного сну. Але сучасні діти не здатні відключити Інтернет і відірвати від комп'ютерних ігор. Це значно знижує тривалість сну і призводить до порушення. Що може бути, коли ви втомилися і мати головний біль, і шкільні завдання не потрапити в голову?
Ви запитаєте, як можна змінити цифрову технологію мозку дитини? По-перше, кількість зовнішніх стимулів обмежена через монотонний час в Інтернеті. Дитина не отримує необхідного досвіду розробки досить важливих зон головного мозку, відповідальних за емпатію, самоконтролю, прийняття рішень. А що не працює. Чи людина, яка припинила ходьбою, має атрофовані ноги? Діти не використовуються для запам'ятовування інформації – це простіше знайти її в пошукових системах. Так багато проблем пам'яті. Вони не тренуються.
Ви думаєте, що діти розумні через Інтернет? Чи знаєте ви, що сьогодні одинадцять років виконують на рівні, що вісім або дев'яти років зробили 30 років тому? Дослідники відзначають, що одна з головних причин цього є живим у віртуальному світі.
«Я боюся, що цифрові технології розщеплюють мозок, перетворюючи його в своєрідний мозок маленьких дітей, які приваблюють до шумових звуків і яскравих вогнів, які не можуть концентруватися і жити в даний момент», – говорить Сусан Грінфілд.
Але ви ще можете зберегти ваші діти! Досить просто обмежити час використання всіх видів гаджетів. Ви можете здивувати, але Steve Jobs, цифровий гуру, зробив це просто. Всім дітям не користуються IPad, і вони заборонені використовувати інші гаджети в нічний час і в вихідні дні.
Кріс Андерсон, редактор журналу Wired, один з засновників 3D Robotics, також обмежує своїх дітей від використання гаджетів. Правило Андерсона немає екранів або гаджетів у спальні. «Я, більше, ніж будь-який інший, див. небезпеку перевипуску в Інтернет. Я стикався з цією проблемою, і я не хочу, щоб діти мали однакові проблеми. й
Сини творця Blogger і Twitter можуть використовувати свої таблетки і смартфони не більше 1 години на добу, а директор Агентства OutCast, обмежує використання гаджетів в будинку до 30 хвилин на добу. Діти не мають гаджетів.
Ось відповідь на питання «Що робити?» Подбайте про наступне покоління. Подумайте про своє майбутнє на 10-20 років, якщо вони проводять половину дня перед їх ультрасучасними гаджетами.
Якщо у ваших друзів є діти, обов'язково розкажіть їх про цифрову дементію.