600
Діти – Карма батьків
Душа вибирає через яку родину вона доходить до цього світу. І цей вибір завжди усвідомлює, бо він базується на певній задачі. По-перше, поясніть щось для батьків. Всупереч поширеній вірі, батьки не навчають своїх дітей, але досить навпаки. Дитина – карма батьків. І якщо дитина раптом вибирає комплексну програму (наприклад, народжується при вроджених захворюваннях або дефектах), то це не так багато покарання, як один з способів пригнічення тих, хто прийшов. Життя не має інших способів утилізувати дорослих і зробити їх думати, як через улюблену дитину, яка завжди до наших очей, які люблять і цінні.
До віку 16, це захворювання, олені і лепросія наших дітей, які говорять нам. Хлопці розповідають мами, дівчатам розповідають танці. І це не жарт. Як один ілюстраційний приклад, згадуємо історію молодої пари, яка мала сліпу дитину. Ахалі, ох. Які чудові батьки, по-справжньому, і раптом така катастрофа! «Год не є справедливим», Симпатізовані друзі, інтернет кричав. По-перше, їхні самооцінки настільки милі, і тому вони добре, люди – всі думки.
Але коли один з онуків, волонтерів, щоб допомогти подбати про дитину і перенести в квартиру молодого, вона не вірила очі. Де зробив стійкий романш і глянцевий глянець ідеальної пари? Кожна річ привела до скандалів. Вони воювалися як кота, так і собака, гасаючи тільки вночі, в ліжку. Побачити його боляче. І, як виявилося, не тільки мати одного з подружжя, але і новонародженого, так як він не хотів би подивитися на батьківські пастки з самого початку. Так він вибрав карма сліпого чоловіка, сподіваючись, що його батьки дізналися, чому це сталося до них. Але вони були глухими.
Ми не навчалися пов'язувати психічну причину з фізичним проявом будь-якого. Ми занадто матеріальні і занадто скептики, щоб забути, щоб подивитися битву з Психіки. Ми живемо в шаблоні роботи, не встигаючи вийти з цієї вічної мрії. Ми просто відчуваємо, що це триває назавжди. Дивитися. Це пенсія. Що відбувається? Моменти рідкого щастя: відпочинок на морі, весілля, успіх дітей. Де ваші власні успіхи? Квартира, котедж і два автомобілі – не підраховують, тому що це успіх в очах інших, але з точки зору Eternity, що ви робили спеціальні? Що ви пам'ятаєте?
Чи є діти? Я, ви робите все, що ви не хочете, щоб зробити гроші, щоб зробити їх добре. Ви не бачили, коли ви зростали, бо ви будете з роботи на ніч і отримайте нещастя.
Мама дуже добре! Вони будуть перетягувати дитину до лікарів, що ви хочете, і ви будете хворі. З медицини все. XXI століття, нові технології та здорові діти не додаються.
Відхилення в голові. Одні мами називають мене один раз. Це важко для неї. Грошові кошти не вистачає, а десятьрічна дитина постійно хвора. І ніхто не може допомогти їй, поганий. Що робити? Я повторю як мантра «діти – карма батьків». Про нас Чи доглядає вона? Подумайте про про прокручування навколо, щоб зробити «penny» для нового фізичного виховання.
Я назвав себе.
- Ви?
- Я буду! Як риба на льоді.
до Що ти?
до Про карма, і я тут живе. Я повинен працювати, не думаю.
до Ви не думаєте, що ваша дитина намагається розповісти вам, що він промахує вашу любов? Він не має батька. Він завжди один. Ви віддаєте свою роботу, заробляючи хліб і вершкове масло.
до Що робити?
- Зміна роботи або перебування на першій половині дня.
- Чи сплачуєте гроші?
- Я вирішив: «Ви перейдете на підлогу парі і проведете більше часу з дитиною». Якщо він не відновлюється протягом двох тижнів, я оплачую щомісячну заробітну плату.
Займав ще один тиждень думати. Ми хочемо, щоб отримати гарантії від життя, що все буде добре і чудово. Але Земля – місце можливості, не страхова компанія. Надання допомоги є одним з наших завдань, які навчаються з дитинства.
Одну маму приймали свою пропозицію. З головного бухгалтера вона потрапила в приватні особи з жахом за себе і психічно підготовлений до найгірших. Не тільки на роботі не вдалося зрозуміти її дії, але навколишнє середовище також почала пресувати з владою. Як, що неспроможність? Як оплатити лікарі?
Я не повинен платити. Не лікарі, не мене. Я пояснив мій друг, що одна мама не була вироком, але «написати» обраного сина до його народження. Він потребує його більше, ніж вона потребує. Отже, потрібно приймати ситуацію, як це і зупинити відчуження страху: що гроші будуть виконуватися, для лікарів і медикаментів недостатньо. Забудьте його! Просто довіряйтеся Дестіни і зрозуміти, що ваш син хоче розповісти вам.
Хлопець припинив хворим. За тиждень, все, що злякала маму, перестала бути хронічною. Через два роки мій син запросив мене до школи.
- Чи можу я допомогти вам гроші? він запитав.
Я забрав мій вирок як образ.
до Ви подарували мені більше, зробив мене прокинутися і дивитися на речі по-різному. Я ви, що.
- Ви не знаєте нічого. Живий і радісний. Розуміння ситуації – це те, що дивує. Як тільки зміни сприйняття людини, що робить світ навколо нього.
Що ми вирішили. Ніхто не кине будь-який.
Але навколишнє середовище мого друга катування її з питаннями: як ви вилікувати дитину? Який лікар ви приймаєте? Що він замовляє? Але замість відповіді чути шифрову фразу: «Діти – карма їхніх батьків». З їхніми плечима прокручуються, вони працюють над своїми справами без мислення або мислення. Просто живіть своє життя.
Автор: Денис Захаров