Найефективніші очищення тіла Katsuzo Nishi

У мене є багато рецептів для очищення організму рисом. У цій статті я даю безсоліну дієту рису, або очищаю тіло рисом відповідно до Katsuzo Nishi.

Очищення тіла з рисом

Рис для цього рецепта може прийняти будь-який, навіть подрібнений

1 порція зажадає одну або дві столові ложки рису.

Приготувати рис заздалегідь: потрібно замочити його невеликою кількістю холодної води (тільки закривати рис) і залишити його на 8-10 годин, краще замочити рис на ніч.

Уранці необхідно злити воду (якщо зліва), в якій рис замочився, залити свіжою холодною водою і покласти на плиту.

Дочекайтеся відварів рису, затримайте ще 20-30 секунд на вогонь і видаліть. Покиньте його на кооп і промийте як звичайно.

Залийте свіжою водою, знову поставте на плиту, доведіть до кипіння і знову змийте.

Повторити цю процедуру двічі більше.

Для чотирьох кип'ятіння і миття рис відвариться і втратить клейковину, що нам не потрібно.

Щодня подається на сніданок.

Не додаємо нічого до рису, навіть фруктів або сухофруктів.

Ви не можете посолити його, а не засолити його!

Ви можете пити воду, каву або чай, а також їсти нічого не раніше ніж через 4 години після прийому рису.

Таку дієту слід проводити без перерви протягом 45 днів.

Після чотирьох тижнів починається інтенсивне видалення токсинів і солей. Продовжити ще 4 місяці після закінчення програми (відповіли, що у вас виникли всі вимоги). Очищають судини, суглоби перестають хворіти і скрипти.

Очищає тіло з рисом пролонгує молоді і зміцнює здоров'я.

Разом з солями, корисними мікроелементами, зокрема, калієм, видаляються з організму. Для нормального функціонування м'язів серця необхідний калій. Тому необхідно поповнювати тіло калієм і вживати сушені абрикоси, абрикоси або родзинки щодня.

Після зими добре відновити сили тіла з рисом приправляють дикими травами - бордовим, вівчарським мішком, кульбаби.

Ви відчуєте стрибок сил і неординарний смак весняного вітру!

Таке очищення тіла з рисом не більше ніж раз на три роки!