Заяви хірурга-онколога, з якого зачіска стоїть на кінці

588738

Його ім'я Марти Макарай, і він хірург онкологів. При читанні його заяв важливо пам'ятати, що він є практикуючим, який працює в системі і вірить в неї. Це робить його коментарі ще більш шоковим.

Кожен четвертий лікар-госпітальний пацієнт завдає шкоди медичним помилкам.

Один кардіолог подав позов про те, що 25 відсотків електрокардіограми були неперевершені.

«... прибуток лікаря залежить від кількості операцій, які він виконує. й

Поблизу половини процедур не базуються на будь-якому місці.

Іншими словами, майже половина процедур не базуються на будь-яких значущих і перевірених дослідженнях.

Більше тридцяти відсотків медичних послуг є непотрібними.

Я знаю випадків, коли пацієнти свідомо не поінформували про найбільш безкровний метод операції, щоб лікар міг повністю практикувати. Лікар сподівався, що пацієнт не знає. й

«Медичні помилки – п’ята шоста провідна причина смерті, а точну кількість залежить від того, як ви розраховуєте їх. й

«Вакансія лікаря полягає в тому, що пацієнт не може допомогти. Це фінансовий стимул. Лікарі повинні платити за придбане обладнання на кредит. й

Відомо, що використання кофеїну в медицині є великим, в тому числі в складі знеболюючих речовин. Іншими словами, у нас є дороге обладнання, і для його оплати потрібно використовувати.

У лікарні знаходиться барбара Старфілд. Вона розкрила такі факти для громадськості:

З кожним роком 225,000 пацієнтів відмирають від результатів прямого медичного втручання. В результаті застосування офіційно затверджених лікарських засобів загинули сто і шість тисяч.

До тих, хто існує.

Відбувся 119 000 жертв неадекватної медичної допомоги. Це тягне медичне втручання у третє місце серед причин смерті.

Йона Раптопорт