696
Як зупинити миття волосся часто і забути про жир
Ми часто стикаються з проблемою втрати волосся. Моя голова шампунь і моє волосся тільки отримує жиртер. Сьогодні ми будемо говорити про старий бабуся рецепт для миття голови соди і оцту, який допомагає видалити жирне волосся і мити їх не частіше одного разу на тиждень.
1,1 км Сода. Ви можете взяти стільки соди, скільки підійде в долоні своєї руки, додати воду і промити коріння волосся з цим грейлем. Довгий засіб можна приготувати. Для цього залити половину склянки соди в пляшки і додати 4 склянки теплої води. Змийте його добре і зберігайте його у ванній кімнаті. Одним з популярних рецептів для миття волосся соди є наступне: масаж шкіри голови з вищезгаданим складом, змивається теплою водою, а змийте натуральним оцтом. Це так званий гіпсовий метод. Вам потрібно чверть склянки оцту, якщо у вас є коротке волосся, і половина склянки, якщо у вас є довге волосся. Волосся не звикають до такої мийки відразу, але приблизно через три-чотири тижнів волосся буде адаптуватися, і ви будете мити волосся не частіше одного разу на тиждень.
2. Сап. Купити рідке мило з органічного косметичного магазину, аптеки або домашнього мила. Змішайте це мило з водою в рівних частинах, але краще використовувати різні трав'яні чайні замість води, вони додадуть відмінний запах. Додайте два чайні ложки олії чайного дерева, вона допомагає позбутися від лупи і навіть вошей. Склад готовий.
3. У Алое Вера. Дуже простий – ніжний масаж алое вера сік в шкіру голови. Цей метод також хороший, тому що він знімає лупа, запобігає випаданню волосся, збільшує потік крові, нормалізує рівень pH.
5. Умань У банці покласти сушені квіти календули (можна приготувати самостійно, або можна купити в аптеці), залити оливкову олію так, щоб вона покривала квіти. Закрийте щільно і зберігайте в темному місці протягом 2 тижнів, протнувши щодня. Після цього процідіть масло, додайте вітамін Е (природний консервант) і використовуйте як звичайний шампунь. Багато людей знають про переваги оливкової олії, але календули додають протизапальні, протигрибкові і антисептичні властивості до цього. 6. Кокосова олія: Відмінний запах і догляд за волоссям надається. Змішайте кокосове масло з трав'яним чаєм, масаж в шкіру голови і добре промийте, волосся буде блискучим і шовковистим.
Особистий досвід:
Давайте мені розповісти про своє життя без шампуню. Експеримент почав наступним чином: три рази на тиждень Я промив волосся сумішшю соди і води (1 столова ложка на 1 склянку води, не бажано збільшити концентрацію соди). Акуратно масажують шкіру голови сумішшю. Я не доторкнувся до довгого волосся. І після всього волосся від коренів до кінчиків промивають розбавленим яблучним оцтом (2 столові ложки оцту на 1-2 склянки води).
Перший тиждень: «Дуже, але я тримаю!»
В першу чергу, як багато блогерів краси попереджають, що волосся пристосовані. Вони навіть, здається, мають більше жиру, ніж звичайний. Я маю на увазі, близько тижня два волоски були дійсно жирнішими. Але проблема була вирішена хвостиком, а також капцями і ручками.
Тиждень два: "Дорожай краще, але ще багато жиру."
Я боївся, що б поганий від мого волосся. Але, здається, що нічого не більше, ніж дельусіон, хоча б я нічого не хотів. І де вона прийде з, я поминув волосся, мило, розчісивши чистий гребінь.
Тиждень три: "Клас! Волосся не так легко, але набагато густіше і не вимагає щоденного прання.
Щоб бути чесною, найважчою частиною є перші кілька днів. Я дуже хотів взяти ароматний і піноподібний шампунь, але я прослужив, а потім він став легше і краще, близько 9-го дня. Іноді я промив їх кожні 3-4 дні з содовою, іноді просто змивається водою, кілька разів з кондиціонером з водою, іноді додали кілька крапель олії чайного дерева або оливкової олії до складу соди.
Тиждень чотири: "Що потрібно!" Тепер є блиск, здоровий вигляд, на дотик - чистий шовк!
Перші зміни я помітив після трьох тижнів цього шампуню abstinence. Дуже приємне волосся на дотик. Так важко, прямо. Волосся також густі. Імовірно, це результат натуральних масел, які зараз залишаються на волоссі, і не змивається при митті. Звичайно, не сухість і не статична електрика і розщеплення кінців, і це очевидний плюс. Перед тим, як було невелика хвиля на волоссі, тепер вони явно важче, і немає хвилясті, тому, можливо, метод може бути рекомендований тим, хто хоче заспокоїти їх неслухняним кучерявим волоссям.
Як тільки я використовую фен, волосся стає помітно гірше, тому тепер я практикую виключно природне сушіння при кімнатній температурі. Можливо, невеликим недоліком є те, що волосся стає дещо темніше, це факт, але це ще можна віднести до результатів натуральних масел.