Зелені інгредієнти ідеально підходять для незамінних білків, а не тільки

Якщо ви не почали пити «зелені смайлики» – починайте відразу! Не соромтеся дотримуватися здорової моди.

Рік тому, навіть перед будь-якою сирою їжею, стакан зеленого ранку всього пару тижнів буквально кладемо на ноги. У цей час з ранку, з нескінченної втоми і відсутності сну, я навряд чи кинувся і навряд чи потрапив на ноги, так як якщо бити, кожен м'яз, кожну клітинку тіла, не було міцності на всіх. Через два тижні зеленої фруктової гладі, я вже кинув коліна в канканському ритмі, з однорічною дитиною в руках. Наша улюблена сімейна страва зараз.

Чудове і дуже переконливе джерело інформації про переваги зелені є книгою Вікторія Бутенко «Зелений для життя». Ідеї, які застрягають в душі:

1,1 км Зелень - єдиний вид їжі, який містить абсолютно всі поживні речовини, необхідні для людини.

2,2 км Щоб отримати ці поживні речовини, необхідно розбити міцні стінки зелених клітин (на ретельно зануритися в кашу або принаймні шліфувати в блендері).

3. У Окремі страви. Зелень - окрема категорія їжі з овочів, і єдиний, який може поєднуватися з будь-якою їжею (без омолодження принципів «сепарації харчування»).

4. Білок джерела. Зелені інгредієнти дуже багаті білками – наприклад, один фунт (454 г) зелених листових овочів містить більше білка, ніж рекомендується в США для щоденного споживання.

5. Умань Ефірні амінокислоти. Всі зелені рослини мають 9 основних (замінних) амінокислот в їх складі.

6. Жнівень Зелені рослини містять білок у вигляді індивідуальних амінокислот, і наше тіло легше використовувати такі амінокислоти, ніж комплексні білки тварин (відтворені організмом тварини, з того ж зелені, і для власних потреб, не для наших).

7. Про нас На відміну від білків тварин, зелені білки не викликають раку.

8. Волокно. Зелені в великій кількості містять нерозчинне волокно, що поглинає токсини товстого кишечника як губка. Без нього, повне очищення кишечника практично неможливе, якщо на всіх.

9. Навігація В результаті недостатнє надходження клітковини є однією з основних причин передчасного старіння у людей.

10. Гомеостас. Як джерело всіх поживних речовин, необхідних для людини, зелень найкраще живлять ендокринну систему і тим самим сприяє регуляції гомеостазу.

11. Гіпоацидність. Знижена кислотність шлункового соку порушує поглинання поживних речовин, необхідних для здоров'я, що призводить до захворювань. Регулярне вживання зелених коктейлів має відчутний ефект здоров'я, нормалізує концентрацію гідрохлоридної кислоти шлункового соку.

12. Хлорофіл - профілактика і лікування раку. Більше 75 років тому, Otto Warburg виграв Нобелівську премію для виявлення того, що рак викликаний порушенням клітинного дихання при нестачі клітин. Зелені багаті хлорофілом. Хлорофіл багатий киснем. Неймовірні наукові дослідження показують, що важко будь-які захворювання, в яких неможливо поліпшити стан за допомогою хлорофілу.

Молоко хлорофілу помітно схожа на молекулу гема людини.

... Відповідно до опублікованих дієтичних розрахунків, тільки одна категорія їжі – рослинна зелень – містять всі поживні речовини, необхідні для людини.

... Чим більше про поживні властивості зелені, тим більше я переконаний, що зелень є найважливішою їжею для людей.

... Щоб отримати цінні поживні речовини з рослинних клітин, потрібно розбити стіни. І непросто розбити їх. Саме тому їсти зеленню без достатнього жування не може задовольнити потреби наших поживних речовин. Простіше кажучи, для того, щоб скористатися, ми повинні гасити зелень до м'язової консистенції.

... В той час як я готувався, щоб продовжити свої дослідження на більш серйозному рівні, багато цілющих властивостей зелених коктейлів стало відомо всім, хто їх спробував: кількість людей, які споживали коктейлі, перетворилися в зростаючу «зелену хвилю».

Нова категорія продуктів харчування

... Мисливці ніколи не виділили зеленню і окрему групу продуктів, оскільки більшість людей не сприймають її як справжня їжа. Незважаючи на те, що харчова цінність моркви є кілька разів вищою, ніж харчова цінність коренів, є глибока віра, що зелень є харчовою для кроликів, овець і корів. Ця думка запобігає нас з додаванням моркви до салатів. В результаті ми відкидаємо найбільш поживну частину моркви і багато інших рослин... кальцію в листках буряка в 7 разів більше, ніж в його коренях, а вітамін А становить 192 разів більше! Вміст вітаміну К в листях верті становить 2500 (!) разів більше, ніж в кореневих.

... Більшість людей будуть розчаровані, якщо вони знайшли тільки огірки, помідори і капусту на святковому столі, або гірше, тільки блюдо зелені. Що таке причина того, що ми віддаємо перевагу нездоровим продуктам, які стимулюють активність мозку і підвищують тонус (сугар, кофеїн, біла борошняна продукція)? Це пов’язано з тим, що в нашому тілі порушується внутрішній баланс – гомеостаз.

... Після проведення багатьох обстежень серед людей різного віку я прийшов до висновку, що більшість з них не погоджуються піти на дієту, що складається з безсмачні або гіркі продукти для поліпшення здоров'я, навіть у випадках, коли вони страждають серйозні захворювання. У той же час ми розуміємо, що не можна бути здоровими, їсти тільки шоколадом і ковбасою, незалежно від того, наскільки смачними вони можуть здаватися нам. З цієї суперечності
Питання виникають: Що ми їсти? Як ми годуємо наших дітей для поліпшення здоров’я? й

... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Діти люблять їх. й

... Поставляючи зелень в тій же категорії, як овочі призвело до того, що люди повинні бути бородавними з вживання зелених коктейлів, які стверджують, що вони ґрунтуються на неправильній суміші продуктів. Вони чули, що плоди не поєднуються з овочами, і помилково вірять, що абсолютно всі овочі містять крохмаль, в той час як крохмаль вміст в будь-якій зелені є надзвичайно малим.

Однак зелень не овочі, крім того, зелень є єдиною харчовою групою, яка допомагає перетравити всі інші продукти харчування. Гріни стимулюють випуск травних ферментів і можуть поєднуватися з будь-якою їжею.

... Є ще одне глибоке зловживання, що виникає з ерозійної класифікації зелені в категорії овочів. На жаль, багато дієтологів і дослідників переконані, що зелень не багата білками.

Проте, у мене є достатня кількість даних, щоб зробити наступний важливий висновок: зеленню є основною харчовою групою, яка максимально повністю відповідає потребам людини для поживних речовин.

Кошик

... Білки дуже важливі для життя нашого тіла, оскільки вони беруть участь у буквальному процесі, який відбувається всередині наших клітин. Білки складаються з поєднання індивідуальних амінокислот, і можуть бути думаними як дуже довгий бісер, що складається з безлічі різних намистин, що нанизуються в різноманітній послідовності. Серед багатьох цих намистин (амінокислот), 22 незамінні для організму людини.

Зауважте, що наше тіло легко створює 13 з 22 необхідних амінокислот. Решта 9 не може бути синтезована в організмі і повинна приходити з їжею. Таким чином, ці 9 амінокислот називаються основними (есенціальними або незамінними) амінокислотами.

Під час вивчення поживної цінності різних зелених овочів я був приємно здивований тим, що всі зелені рослини містять 9 основних амінокислот. Крім того, ці амінокислоти, які відносно кілька в деяких зелених рослинах, обов'язково містяться в надлишок в інших видах зелені. В інших словах, що перевозять різноманітні зелені рослини в наш раціон дозволить нам споживати всі основні амінокислоти в кількості.

Один фунт (454 г) зелених листових овочів містить більше білка, ніж рекомендованих USDA для щоденного споживання. Тим не менш, за рахунок помилкового включення зеленню в категорії овочів, багато з яких не дуже багаті білками, багато помилково вважають, що в зелені є кілька білків.

... Невідносимість великої кількості травних амінокислот в зеленню, більшість людей намагаються їсти інші продукти, відомі бути багатими білками. Тим не менш, багато з них є ненависті суттєвих відмінностей між складними білками, що містяться в м'ясних, молочних, рибних і т.д., амінокислоти, що містяться в фруктах, овочами, особливо зеленню.

Логічно припустити, що організм витрачає менше зусиль на засвоєння індивідуальних амінокислот, що містяться в зеленню, ніж на засвоєння комплексних молекул білка, що складаються з багатьох амінокислот, що склеюються в спеціальній послідовності. Ця комбінація амінокислот складається в залежності від потреб істоти, до яких ці білки були призначені (риба, корови або курка).

Наше тіло поглинає складні білки та індивідуальні амінокислоти в принципово різні способи.

... Думайте про це: ці білки були створені тілом корова, для корова і, до речі, з трави. Ці білки вводять наше тіло у вигляді комплексних довгих молекул, що складаються з багатьох амінокислот. Наше тіло має працювати важко, розбирання і задньої частини всіх цих іноземних амінокислот.

На відміну від отримання білків з зеленню найбільш вигідно для нашого організму, так як в зелених листках білки знаходяться у вигляді вільних амінокислот. У цьому випадку ви отримуєте всі амінокислоти, які необхідні для організму, створені від сонячних променів і хлорофілу. З цих нових (не старших, ніж зелених) амінокислот, ваше тіло легко складе свою унікальну молекулу ДНК.

На жаль, більшість з нас використовуються для споживання білків, знайдених в основному в продуктах тварин. Це змушує нас працювати важко. Саме тому ми спати після їжі, що складається з корму для тварин. Крім того, поряд з тваринною їжею, наше тіло отримує багато непотрібних, важко перетравлювати частинки, такі як вільні радикали, синтетичні гормони, антибіотики і багато інших токсичних речовин. Ці частинки сміття можуть залишатися в нашій крові протягом тривалого часу, викликаючи алергію та інші проблеми здоров'я. Професор В. А. Уокер, який очолює відділ харчування в Гарвардській школі громадського здоров’я, говорить про те, що неповноцінні фрагменти білків поглинаються в кров. В крові призводить до розвитку алергії та імунологічних порушень.

Парадоксальний результат вживання в основному білків тварин є тим, що багато людей розробили хронічний дефіцит деяких основних амінокислот.

В результаті нестачі деяких амінокислот ви можете розробити симптоми психічних і психологічних порушень, а також серйозну тягу для прийняття небажаних речовин.

Давайте подивимося на тирозину і фенілаланіну. Дефіцит цих амінокислот може викликати: депресія, відсутність енергії, нездатність концентрувати, синдром дефіциту уваги. Крім того, в результаті дефіциту цих амінокислот, люків для: солодкий, крохмаль, шоколад, спирт, апартам, марюана, кокаїн, тютюн може розвиватися.

Професор Colin Campbell: Є багато доказів, що так звані низькоякісні рослинні білки сприяють повільному, але стійкий синтез нових білків і, таким чином, найбільш здоровий тип білка. Крім того, на відміну від білків тварин, зелені білки не призводять до раку.

Токсини і клітковина

... Людське тіло спроектоване так розумно, що більшість з цих токсинів постійно переносять в органи виведення, головне з яких є товстий кишечник, який грає роль каналізації в нашому організмі.

Великий кишечник регулярно заповнюється відходами – калами, тому отруйний, що ми найпомітнішими з них. Очевидно, що регулярні рухи кишечника є необхідною умовою для здоров'я. Для виконання цього найважливішого стану організму потрібна клітковина. Основна мета їжі, багатих клітковиною, полягає в очищенні тіла токсинів і токсинів. Без клітковини, повне очищення кишечника практично неможливо, якщо це можливо на всіх.

Є два види клітковини: розчинний і нерозчинний.

Вирощування клітковини міститься в фруктовій м'якоті, квасолею, гороху, моркви, вівса, насіння льону і особливо в насіння хії (Сальвія колонья).

Завдяки своїй желеподібній консистенції розчинні волокна збирають і, як це було, приклеюють всі відходи, що проходять через кишечник. Деякі види розчинної клітковини, такі як пектин, знайдені в яблуках, або гуарах гумові, знайдені в вівса, бобових, манго, і насіння шия, уповільнюють поглинання цукру в нашій їжі і, таким чином, зменшують ризик діабету. Нерозчинне клітковина міститься в першу чергу в зеленню, а також в шкірі овочів, фруктів і бобових культур, в горіхах, насінні і луках зерна ...

... У той же час нерозчинне волокно діє набагато ефективніше, ніж будь-яка губка, так як вона може зберігати кількість токсинів кілька разів власний розмір. Так я називаю нерозчинним волокнам "магнітна губка".

Токсини вводять наше тіло не тільки через дихання, їсти, пити і через шкіру. Більшість з нас немає ідеї, скільки забруднення надходить з мертвих клітин у власних органах. Знаючи, що клітини є крихітними, багато людей помилково укладаються, що додавання застарілих клітин до обсягу відходів в наших органах незначно. Однак, за даними дослідження, 98% загальної кількості атомів в нашому тілі щорічно замінюються. Це означає, що наш організм обов'язково виділяється щорічно близько 35-50 кілограмів відмерлих клітин. Якщо це не буває, мертві клітини починають декомпозицію, поступово отруєння організму. Якщо ми не споживаємо достатню клітковину, то в певній точці накопичення відходів може перевищити швидкість утилізації тіла від них.

Так само не можна добре очистити кухню без губки, тіло людини не можна чистити без клітковини.

... Я думаю, що недостатнє волокно споживання є основною причиною старіння у людей. Дивитися в будь-якому дикому тварині: важко вгадати вік олень, zebra або giraffe. Вони виглядають однаково, чи є вони 2 або 15 років. Тільки в останні тижні до смерті диких тварин починають показувати ознаки старіння. Але вік людей часто можна легко визначити з точністю 5 років. В той же час я бачив багато людей, які виглядають набагато молодше, ніж їхні роки тому, що вони піклуються про очищення тіла.

З початку останнього століття у світі проведено величезну кількість досліджень про роль клітковини в харчуванні людини. Ми маємо непереборні докази багатьох цілющих властивостей. Ось деякі з них.

Волокно: зміцнює захворювання серця; знижує рівень холестерину, який, в свою чергу, знижує ризик захворювання серця; за рахунок зв'язування карциногенних речовин, перешкоджає багатьох різних видів раку; знижує ризик діабету і покращує здоров'я з вже існуючим діабетом; стабілізує рівень цукру в крові, уповільнює його поглинання; зміцнює імунітет; підтримує кишечник в здоровому стані, допомагає при запорі і сприяє регулярних рухів кишечника; перешкоджає утворенню жовчних каменів; підтримує нормальну кишкову флору; обмежує переїдання і прагнення схуднути; зв'язує імунітет; перешкоджає надлишку естрогену ...

Головна

... Неординарна здатність живих організмів для регенерації - єдина сила, яка може вилікувати будь-яку хворобу. Всі інші методи загоєння, придумані людиною, можуть бути успішними тільки якщо вони спрямовані на допомогу природній здатності організму для саморегуляції. Тіло людини може вилікувати тільки при лімфи, крові, гормонах та інших компонентах підтримується в певних оптимальних параметрах.

фізіологічний процес, який зберігає організм на рівні, необхідний для оптимального здоров’я, називається гомеостаз. Цей процес є позакореневим комплексом, повне розуміння його механізму виходить далеко за межі нашого об'ємного розуміння.

... Цей процес тісно пов'язаний з ендокринною системою. Гомеостатичний баланс залежить від життєдіяльності ендокринних залоз. Якщо залози не секретують необхідну кількість гормонів, порушується гомеостатичний баланс тіла і може початися захворювання.

... Саме тому ендокринна система потребує всіх поживних речовин, включаючи вітаміни, амінокислоти, вуглеводи, ефірні жирні кислоти, мінерали та мікроелементи. Наявність всіх цих речовин в організмі є передумовою для здоров'я. Зелений краще для цього, ніж будь-яка інша їжа.

Зниження кислотності

Гіпоацидність - це стан, який виникає, коли організм не може виробляти достатню кількість шлункового соку. Низька кислотність має неминучий руйнівний вплив на травлення і порушує поглинання поживних речовин, необхідних для здоров'я. Більшість мінералів, в тому числі такі важливі, як залізо, цинк, кальцій, і B-комплекс вітаміни (фолієва кислота та інші), вимагають певної кількості гідрохлоридної кислоти, щоб дозволити їх поглинання.

Відсутність гідрохлоридної кислоти призводить до нестачі поживних речовин і, отже, до захворювань, вона повинна знищити всі шкідливі мікроорганізми, патогенні бактерії, знищити всі паразити і яйця, а також гриби, які надходять в організм через рот.
Таким чином, якщо кількість гідрохлоридної кислоти в шлунково-кишковому соку недостатньо, то знижується стійкість організму до інфекцій і паразитів.

Є багато хворобливих умов, які асоціюються з низькою концентрацією гідрохлоридної кислоти в шлунково-кишковому соку. Ось тільки кілька з них: переростання патогенних бактерій, хронічних грибкових захворювань, паразитів, хвороби Аддісона, багаторазовий склероз, артрит, астма, аутоімунних розладів, депресії, дерматитів, цукрового діабету, рак шлунка, екзема, метеоризм, хвороба жовчного міхура, гастрит, гепатит, бепатит, хвороба бджіл, остеопороз, псоріаз, розацеа, виразковий коліт і водоростей ...
Не може бути здоровим без нормальної концентрації гідрохлоридної кислоти.

... Експеримент в Розбурзі показав, що регулярне споживання зелених коктейлів має відчутний ефект здоров'я, нормалізуючи концентрацію гідрохлоридної кислоти шлункового соку. Таким чином, ті, хто п'є зелений коктейль слід очікувати: поліпшення всмоктування поживних речовин; менша ймовірність інфекцій, паразитів; позбавлення від алергії; загальне поліпшення здоров'я.
... збільшення енергії, зникнення думок самогубства, стабілізації рівня цукру в крові, більш регулярне порожнення кишечника, зникнення лупи, безсоння, повне припинення нападів астми, зникнення звичних симптомів пременструального синдрому, поліпшення стану нігтів, ослаблення залежності кави, збільшення лібідо, очищення шкіри і багатьох інших ...
Учасники, які хотіли б схуднути втратили 2 до 4 кілограмів, і тих, хто хотів відновити, змогли отримати до 1 кілограму.

Здатність тіла. Рак. Оздоровчий ефект хлорофілу.

... Більше 75 років тому, Otto Warburg виграв Нобелівську премію для виявлення того, що рак викликаний порушенням клітинного дихання при нестачі клітин. За даними Warburg, недостатнє клітинне дихання викликає бродіння, що призводить до зменшення рН (кислотності) на рівні клітин.

Тактична кислота, що виробляється в процесі бродіння, знижує клітинний кислотно-лужний баланс (pH) і погіршує здатність ДНК і РНК контролювати поділ клітин. Потім ракові клітини починають розмножуватися.

Іншими словами, основною причиною раку є кислотність організму людини.

... Пізніше, після читання багатьох книг і статей про важливість балансу pH в організмі, я зрозумів, що «поганий» холестерин, ліпопротеїн, виробляється печінкою для зв'язування токсинів і деактивують кислотні відходи певних продуктів, таких як жири і білок тварин.

... Ми намагаємось отримати якомога більше сонячного світла, і тому ми мінімізуємо наші халатні костюми. Тим не менш, лише кілька мають ідею рідкої форми сонячного світла – хлорофілу.

Хлорофіл є важливою як сонячне світло. Не життя на Землі можливо без сонячного світла, а не життя можливо без хлорофілу. Chlorophyll - рідка сонячна енергія. Коли ми споживаємо хлорофіл, ми буквально купуємо наші внутрішні органи в сонячному світлі.

Молоко хлорофілу помітно схожа на молекулу гема людини. Хлорофіл піклується про наших органів, таких як найбільш уважна, любляча мати. Цілує і очищає всі наші органи і навіть знищує багато наших внутрішніх ворогів, таких як патогенні бактерії, гриби, ракові клітини та інші.

Chlorophyll містить значні кількості кисню і, таким чином, відіграє вирішальну роль в обслуговуванні аеробних бактерій. Таким чином, чим більше хлорофілу ми споживаємо, тим краще наша гілочка кишечника і здорове здоров'я.

... Хлорофіл, що допомагає запобігти багато форм раку і атеросклерозу. Неймовірні наукові дослідження показують, що важко будь-які захворювання, в яких неможливо поліпшити стан за допомогою хлорофілу. Щоб описати всі цілющі властивості хлорофілу, я повинен писати всю книгу. Я зробив список, який містить лише деякі з багатьох цілющих властивостей.

Хлорофіл: підвищує рівень гемоглобіну в крові; допомагає запобігти раку; надає органам з праскою; лукалізує організм; протипожежує харчові токсини; допомагає при анемії; очищає тканини кишечника; сприяє очищенню печінки; покращує стан гепатиту; регулює менструальний цикл; допомагає при гемофілії; покращує утворення молока; сприяє знеболюванню і запаленням; покращує стан гером; покращує стан ран; очищає бактерії ран; очищає зуби і ясна; загоює неприємний запах; загоює шкіру; знижує менструальний цикл; покращує стан герин; покращує стан герин;