12 Stupid Habits Що Doom Poverty

Популярний особистий тренер з розвитку Євген Дейнко розповів про те, що відбувається, коли талановиті люди повторюють звички бідних і стають таким самим. Веб-сайт Видає своє повідомлення, щоб наші читачі могли перевірити себе і думати про те, що в житті може знадобитися змінитися трохи. Допомогло мені виділити ряд звичок бідних людей. Цікаво, як погано слідувати цим звичаям і знову. Але найцікавіше, коли талановиті люди повторюють звички бідних і стають так! Як уникнути цього? Зателефонуйте всім «попередня звичаї».

, Україна

1,1 км Поганий чоловік не несе відповідальності за себе. Він досить відлягав своїх колег, бос, або система для його збоїв, ніж поломка. Погана людина думає, як це: «Якщо це не було для них, я був успішним довго», «Що не заважає мені, я не можу нічого робити. й

2,2 км З дитинства ми змушені на старому народі «дружому»: «Сьомий час вимірювання, один крій». Час йде і ви думаєте, заміряйте все, і в кінцевому підсумку є хтось більше надходить, хто відрізає ваш шматок і відправляє його. Переможцем є той, хто не боїться прийняти перший крок і приймати ризики, той, хто використовує свої ідеї замість того, щоб захопити їх в кутах пам'яті.

Людина з поганим розумом завжди займає час, і знову приписує свою неактивність до свого облікового запису.

3. У Поганий не бере ніяких ризиків. Вони віддають перевагу стабільному, нехайному невеликому, доходу. В результаті вони живуть від Paycheck до Paycheck, але під явним крилом стабільності.

4. У Людина з бідним розумом любить жити за рахунок інших. Музика, навчання, кіно або програмне забезпечення - він насоси від торрентів. Свою філософію можна знайти спосіб отримання платних послуг або товарів безкоштовно. І життя спрощено службами (учасниками, складками, піратськими сайтами), створеними таким же бідним для бідних. Завантажити платний продукт безкоштовно = вкрадений. Відбувся крадіжка об’єктів інтелектуальної власності та обману.

5. Умань Нерідко люди бачать корінь своїх проблем в їх оточенні - чи є несприятлива географічна позиція, відсутність фігури, народилася в бідній сім'ї, відсутність освіти, життя в невірній країні і т.д. У арсеналі бідної людини є десятки причин, щоб відчути себе, і ви не можете заробити капітал від життєдіяльності.

6. Жнівень Не секрет, що відсутність грошей є причиною негативних емоцій. На відміну від бідних, людина з багатим розумом сприймає невдачу як кроковий камінь до вирощеної мети, він не використовується для зцілення і скарження про долю. Іноді ви хочете поговорити так, що ви відчуваєте себе шкода, але це не стає простіше від цього, а кількість грошей в гаманці не змінилася - ніхто не був.

7. Про нас Успішна людина цінує свою індивідуальність і не залежить від думки інших. Поганий, як правило, навпаки - частка левів свого часу і енергії, він витрачає на збереження своєї репутації в очах інших людей. Він також орієнтований на людей, які є більш успішними і сильнішими. Порівняння не на свою користь, що дає йому ще одну відмінну причину зцілення і скарження.

8. У Погана людина не має фінансової стратегії. Його мета - заробляти і витрачати. Багатий, в свою чергу, інвестує у створення столиці. «Що я можу інвестувати, якщо я не маю грошей?» Немає грошей, тому що люди не думають про майбутнє. Багаті не ті, хто заробляє багато, але ті, хто навчився грамотно керувати своїм доходом.

9. Навігація Погані люди не прагнуть дізнатися нові речі, не працюють на майбутнє, і хочуть заробляти зараз. Це хороший приклад поведінки споживачів. Люди хочуть все відразу, з мінімумом зусиль. Він схожий на селяни, які їсти картоплю взимку без думки про те, що сіяти навесні.

10. Відсутні 10 несправностей, 100 випадків і 1000 причин, чому він повинен піти в несловенну роботу. Він живе тільки на думці п'ятниці, захоплює свої переваги, але все ще кожен понеділок він дивиться в офіс. Він, як правило, не має відваги зробити свою роботу. Так, не змінюючи нічого, людина живе своє життя. Рік після року.

11. Людина з бідним розумом запитує питання: як «навчитися» ваш час? Це надзвичайно негативне ставлення має бути перетворене в правильне питання: як я можу зробити найбільшу кількість мого часу? В результаті кожен отримує те, що він хоче - поганий "навиківний" час і його життя, і насичений його час і багатший.

12. Погані люди мають серйозну помилку - до проекту життя інших людей самостійно. Неймовірні телевізійні серіали, художні книжки та зіркові оповідання тільки заохочують їх робити так. Насолоджуйтеся пригодами інших, бідним живим в ілюзії і тіні успіху своїх ідолів. Не ризикувати подолання сумнівів і страхів. Бажаєте розпочати невеликий і побудувати власний долі.

Ви можете бачити себе в цих описах, але це не причина для розчарування. Використовуйте цей текст, який потрібно змінити. Використовуйте опис звичок як мотивація діяти.

Доброго дня!

Автор Євген Дейнко

www.blog.deyneko.com.ua/archives/12127