542
Astronaut приймає приголомшливі фотографії міст від ISS
Сергій Волков – російський пілот, перший в світі космонавт. У той час як на ІСС, він не тільки зробив непросту і затребувану роботу, але і взяв на себе момент, щоб з'ясувати фотографії міст з космосу.
Веб-сайт Я захоплюю масштаби і красу цих фотографій, і щирість, з якими автор ділиться їх в профілі в соціальній мережі.
Саратов
«На одній фото одна гордість відразу – Саратов і Енгельс, і Волга теж видно», – пише Сергій.
Липець
«Після провалу, вони відразу почали готуватися до посадки, тому тут буквально немає вільного часу, але ще кілька нових зображень – це місто Липецька!»
Воронеж
«Це те, що нічне небо схоже на простір. й
Волгоград
«Відновлено запит на фотографію Волгограду. Це те, що таке героїчне місто виглядає як з космосу!
Москва 96010
Столиця нашої Батьківщини - Москва!
Мінськ
Я побачила в коментарях «Знімок Мінська для всіх білоруських». Просто другий день я взяв фото цього міста, але як ви можете побачити, хмари перебігаються, тому частина міста погано видно. й
Одеса
А тут Одеса – це прекрасне місто на узбережжі Чорного моря.
English, Українська, Français...
Італійська Порт-Сіті Неаполь.
Піраміди Giza
«Я завжди бере на себе картину пірамід Гізи, хоча я польоту, хоча це не просто побачити їх. й
Єрусалим
Єрусалим - місто трьох релігій і одне з найстаріших міст світу.
Космічна selfie
Я був на ІСД за 175 днів, а мої колеги Михайло Корнієнко та Скотт Келлі були на ІСД за 334 днів. І, звичайно, ми продаємо наші сім'ї, наші будинки. . ?
До вильоту 790131
Фотогалерея: Сергій Волков
Веб-сайт: www.vk.com
Веб-сайт Я захоплюю масштаби і красу цих фотографій, і щирість, з якими автор ділиться їх в профілі в соціальній мережі.
Саратов
«На одній фото одна гордість відразу – Саратов і Енгельс, і Волга теж видно», – пише Сергій.
Липець
«Після провалу, вони відразу почали готуватися до посадки, тому тут буквально немає вільного часу, але ще кілька нових зображень – це місто Липецька!»
Воронеж
«Це те, що нічне небо схоже на простір. й
Волгоград
«Відновлено запит на фотографію Волгограду. Це те, що таке героїчне місто виглядає як з космосу!
Москва 96010
Столиця нашої Батьківщини - Москва!
Мінськ
Я побачила в коментарях «Знімок Мінська для всіх білоруських». Просто другий день я взяв фото цього міста, але як ви можете побачити, хмари перебігаються, тому частина міста погано видно. й
Одеса
А тут Одеса – це прекрасне місто на узбережжі Чорного моря.
English, Українська, Français...
Італійська Порт-Сіті Неаполь.
Піраміди Giza
«Я завжди бере на себе картину пірамід Гізи, хоча я польоту, хоча це не просто побачити їх. й
Єрусалим
Єрусалим - місто трьох релігій і одне з найстаріших міст світу.
Космічна selfie
Я був на ІСД за 175 днів, а мої колеги Михайло Корнієнко та Скотт Келлі були на ІСД за 334 днів. І, звичайно, ми продаємо наші сім'ї, наші будинки. . ?
До вильоту 790131
Фотогалерея: Сергій Волков
Веб-сайт: www.vk.com
Гідрогенний перекис для розкішного волосся і 14 секретів застосування
20 фото без фотошопу, де реальні кордони на ілюзію