499
Хіромі Shinya: Вивчайте своє тіло
Багато клієнтів, які відвідують клініку щодня. Проаналізувавши свій спосіб життя і дієту, досліджуючи їх шлунок і кишковий тракт з ендоскопом і лікуючими захворюваннями, я відчуваю постійне бажання допомогти всім цим людям встановити гармонійні стосунки з власним тілом.
Наслідки кожного дня ми живемо на наших органах. Це може звучати суворо, але я скажу, що більшість захворювань, з яких людина страждає, є результатом ігнорування; люди просто не знають, як доглядати за їх тілом, відданими нам самим природам. І дуже часто ми не чули голосу.
Якщо ви не бачите точку в хорошій їжі і хорошій воді, якщо ви відходите життєдіяльність і ферменти, тому що ви занадто зайняті, щоб привернути увагу до тіла, рано чи пізно ви будете хворі. Таке життя прискорює старіння клітин і позбавляє організму енергії, особливо в дорослому віці.
Що таке моє тіло? Чи задоволена? Роздратована? Злий? Що таке ієризм? Що болить? Будь ласка, послухайте його частіше. Він змінить життя. Ви будете розуміти більше, що я розмовляю про цю книгу, і ви зможете практикувати свої повідомлення. Ми не повинні припускати, що страждання і недуги неминучі, або що ми постраждаємо від фізичного і психічного зниження, як ми отримуємо старше. Ви можете змінити свою долю, прокидати і почути голос вашого тіла. Як лікар, бажаю вам, що з усім серцем. І так робить ваше тіло.
Що ви їсти сьогодні стануть будівельними блоками всіх клітин у вашому тілі і мозку. Це буде впливати на те, що ви думаєте і що ви думаєте. Взявши програму Shinya Biosim і активуючи кишечник, ви будете відчувати зміни не тільки в стані здоров'я, але і в своїй свідомості. Я не перебільшую, коли я кажу, що ваше життя змінить.
Ви шукаєте відповідь, і вона прихована всередині шлунково-кишкового тракту. Мікрокосмічний засіб кишкового тракту є дуже місцем, де слід почати свій шлях до здоров'я. Наші звички харчування мають величезний вплив на кожен аспект життя. Якщо кишечник стійкий, то розум стабільний. Почуття розчарування, тривожність, роздратування залишить вас назавжди, і ви помітите, що ви подивитеся на все більш позитивно.
Останні дослідження витяжили парадоксичний висновок: якщо ви їсти дуже мало, ви будете жити набагато довше. Однак ці експерименти проводилися не на людей, а на інших ссавців: мавпи, гризунів і собак. Вони показали, що різко обмежена дієта (але в достатній дієті для виживання) різко знижується ризик хронічного захворювання і підвищення тривалості життя. У вас є стара казка про те, що ви не вбиваєте вас сильніше.
Чи є ці результати, які застосовуються для людей? Вчені ще не виявляли непереборних доказів в цій матерії, але вони виявили, що якщо дієта гармонійна, то обмеження калорій для дорослих людей призводить до тих же змін метаболізму, які спостерігали в лабораторних тваринах. З цих даних слідують, що метаболічні, гормональні та запальні фактори ризику для діабету, серцево-судинної патології та навіть зниження раку. Яка причина?
Я впевнений, що це ювеніли. Вони легко адаптуються в кислотних і високотемпературних середовищах, будучи своєрідним підрозділом спеціальних сил, що виконує небезпечну місію. Вони проявляються, коли тіло стикається з справжньою загрозою її існування.
Одна така загроза – безперечно голод. Боротьба з нею займає більшу частину всієї історії людства. Якщо воно не закінчиться незабаром, травні та метаболічні ферменти не здатні підтримувати їх продуктивність. А потім Junozymes зберегти нас.
Коли тіло перебуває під стресом, вони постійно працюють для очищення всіх його клітин. Пошкоджені білки швидко розбиваються під час автофагії і обробляються для необхідних поживних речовин. Відходи та іноземні речовини негайно видаляються. В результаті тіло стає очищувачем, міцніше і здоровіше, ніж в нормальних, нестійких умовах, коли Юнозім «заглушає». Саме тому наші предки, незважаючи на те, що вони нас погіршилися, але все ж залишаються міцними і здоровими. Вони постійно були в стані, що активували роботу Юнозером.
Звісно, цей стан справ не тільки позитивні аспекти. При застібці перевищили певну ліміт, стрес тіла і розум підвищений, а ферменти незрівняні. У поєднанні з постійним дефіцитом поживних речовин, це призвело до значного зменшення тривалості життя.
Я американський японський спуск і знаю історію своєї країни народження. І, звичайно, періоди мирного і доброго благополуччя (наприклад, Едо). Але в основному японська рідко їть повною. І навчились на користь від неї.
І це не про тривалість життя. Неважливо, скільки років ви додаєте. Що таке, як ви живете. І це безпосередньо залежить від ефективності Junozymes. Чи можна збільшити свою діяльність? Я впевнений. Для цього потрібен більш натуральний, натуральний спосіб життя, який не завжди дає можливість їсти «від живота».
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Почати прямо зараз і ваші юнозими пробудуть, щоб очистити і занурювати клітини.
Або просто їсти в модерації. Стоп їжі до тих пір, поки ви відчуваєте повну. Їжте харчування на ходу і закуски з раціону. Проживання вдень протягом дня. Щоб активувати Junozymes, необхідно швидко, навіть коротко і непомітно. Пам'ятайте, що запорука підвищення життєздатності не їсти так і так, але вживати менше. Vitality є елюзивним, він не виражений в числах – кількість калорій і поживних речовин – але він сильно пов'язаний з роботою юнозима всередині ваших клітин.
Це може бути кращим засобом для старіння з новим розумінням того, як залишитися назавжди молодий і здоровий.
Хіромі Shinya