15 Гарячі фотографії Марії Шарапової Що Will Make You Forget Про Її Doping Scandal

Нещодавно Марія Шарапова постійно розповідає про медіа - і вона навряд чи любить таку популярність: великий скандал зламався навколо професійного тенісиста. Але були часи, коли Шарапова не відійшов передніми сторінками спортивних газет і з кришок модних журналів завдяки її високопрофільних перемог ... і приголомшливому вигляду! Ці 15 фотографії Марії вийдуть назад до

Невелика сукня - це обов'язково в кожній жіночій шафі, особливо якщо це можливість показати приголомшливі ніжки. Sharapova є настільки високим, що вона повинна дати баскетболіст - і є дійсно епізод в її біографії, коли вона була з таким хлопцем!

15 Гарячі фотографії Марії Шарапової Що Will Make You Forget Про Її Doping Scandal

11. Не можна приховати від папарезії.

Чудовий старий класичний - чорний купальник і пляж в Канкуні. Не дуже гламурний, але стильний немає. Тепер Марія має багато вільного часу, щоб провести час на пляжі і провести фотографії, як це!

10. Кисть заливає.

Під час ігор Марія особливо - особливо, коли вона вичерпана струнким набором! На цій фото буде багато грошей, адже ми не будемо бачити її на суді найближчим часом.

4. У Красива сукня на церемонії нагородження

Тут ми побачимо Мері у всій краси і витонченості. Але найкраща річ про це фото є виразом на обличчі дівчини на правому: "Ви збираєте фотографії мене?" Ми зробили, ви чортів paparazzi. Залишити мене самостійно. Вона не знає, хто сидить поруч з нею!

15 Гарячі фотографії Марії Шарапової Що Will Make You Forget Про Її Doping Scandal Габаритний зображення

3. У Може бути, вона повинна розглянути модельну кар'єру.

Ми згадували її ноги, не ми? Я? І все ж вони заслуговують знову і знову. Не можна просто зупинити мислення про ніг Шаапової.