В середині ночі Мама прокинулася собака. Увійдіть в приміщення для сина, вона стала стрункою.

Сім'я Nutall від американського міста Glendale на перший погляд не відрізняється від відпочинку. Пари люблять один одного і душі, не відроджуються у своєму 7-річному сині Луки. Вони завжди виглядають весело і весело. Тим не менш, невидима загроза постійно висить по всій родині.

Дитина Лука хвора з діабетом 1 типу з дитинства. Батькам необхідно стежити за цукровою пудрою хлопчика протягом декількох годин. Після того, як ця фігура виходить за рамки, хлопчик може загинути!

В середині ночі Мама прокинулася собака. Увійдіть в приміщення для сина, вона стала стрункою.

Хоча мама і тато дуже відповідальні за здоров'я свого сина, і регулярно роблять необхідні тести, але один раз, щоб запобігти трагедії, може тільки їх собака, названий Джеді!

В середині ночі Мама прокинулася собака. Увійдіть в приміщення для сина, вона стала стрункою. Габаритний зображення

Одну ніч, в той час як сім'я була дупа, Джеді відчував щось неправильно з хлопчиком. Собака кинулася в кімнату батьків і киньте їх.

Єді був все на кроці і з усіма його зовнішнім виглядом, як якщо ви зателефонуєте дорослим, щоб слідувати йому до розплідника.

Коли вони прийшли до кімнати Луки, мама і Дад побачили, що сина його спить серене. Зовні нічого не показали свого поганого здоров'я. Але вирішені батьки вирішили перевірити цукровий діабет хлопчика тільки в разі.

«Коли я побачила читання, я майже не здивився. Він продемонстрував лише 57 розділів, тоді як рівень цукру не повинен падати нижче 70!, згадує Доррі Горіх подій цієї ночі.

Хлопець відразу отримав ін'єкції інсуліну і його стан повернувся до нормального. Але якщо Джеді не прокинув своїх батьків, то малюк ніколи не прокинувся.

Це як собака вдалося врятувати життя свого власника! Якщо ви вражені цим неймовірним оповіданням, обов'язково поділитися своїми друзями.

:

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження