Лікарі Процесор Вагітна Мама Не знайдено в Babies

Попри те, що лікарі сказали, і тепер жінка намагається розібратися, чи дійсно дев'ять місяців «поклоніння» кісти або з її малюками щось відбулося.

р.

У місті Мисса, Челябінської області лікарі провели кесаранський розділ для Альени Авдеєва, який з чоловіком чекав близнюки. Тим не менш, у вомбі вони знайшли не дітей, але ... кісти. Не менше, що лікарі розповіли про амортизацію батьків. Тепер жінка, яка піддається хірургії під загальним наркозом, намагається розібратися, чи вона фактично мала порожня пухлина протягом дев'яти місяців або що сталося з малюками. До ситуації вступають лише питання, які ще не до лікарів, але до Альени, які змушені пояснити, де вона робить дітей.

Все почалося в червні минулого року в с. Кілайм біля Карабаша. Alena, мати трьох дітей, хлопці 11 і три роки і дворічна дівчина, знає, яка вагітність. Почуття змін в організмі, вона пішла на УЗД в міській лікарні No2 Miassa. Вона сказала, що вона очікує малюка. У серпні жінка повторила свою поїздку до лікарні Miass, де вона була перевибране ультразвуком і виявилась, щоб чекати близнюків. На початку вересня Аліна зареєстрована в жіночій консультації в Карабаші, під наглядом лікаря Ірина Вакшеєва. До пологів жінка була протестована, серцебиття дитини було перевірено на КТГ та інші стандартні процедури для будь-якої вагітності. Лікарі сказали, що все було добре.

Сім'я не живе багато, але їх приватний будинок чистий, діти добре заміщені. Незважаючи на тісні умови, батьки чекали нових малюків, готові речі, планують, що вони будуть називати їх.

Алена відразу ж вирішила, що вона не віддала в Карабаш. Погані спогади місцевих медичних працівників - під час одного з пологів через відкриті кровотечі вона практично втратила дитину. Тому, 4 січня поточного року, в період 38 тижнів, як прийнято з дворічною вагітністю, жінка вирушила до Miass в материнській палаті тієї ж міської лікарні No 2.

75167.500 р.

«Я був прийнятий в екстреному приміщенні», – каже Альена. Вони сказали, що серцебиття дитини слабкий, плод не відчутний - я повинен мати близнюки. Лікарня сказав про те ж саме: «Всі йде на кілька годин, плод може загинути.» У мене була загальна анестезія (не хребта, як більшість жінок), і коли я прийшов до мого почуття, жінка лікар сіла поруч зі мною і сказав: «Алаїн, ви не мали вагітності, ви мали кісти і кров накопичення в матці». Розглянуто помилкову вагітність. Ми знімаємо все."

У шостий день після лікування було передано амортизацію, з якого вона була виписана на шостий день. Всі коментарі Олени, що дитина або два переїхали, їх серцебиття було чутно, лікарі відповіли одне: кісти можуть створити таку пульсацію всередині жінки. Але, навіть з КТГ, лікарі можуть помилитися.

до 1 2 3 4 5+

«Арена згадує свої почуття. Це було простіше, я відчував все. Я думав, що це була дитина, він був переїзд. Всі почуття, які я мав в моїй попередній вагітності, всі вони цього разу. й

Тим не менш, Аліна призначає важливу деталь. Після того, як вона знеболює, лікарі зацікавили висновки її УЗД. Виявилося, що документи раптом зникли.

«Ат Міас каже, що немає УЗД. Я думаю, що ультразвук був вкрадений там, сказав Альена. Коли вони взяли мене на операцію, я поставив документи в ящику, і дав ключ до медсестри, які сидять на пост. Після операції вони вийшли сумочку з документами і сказали: «Знайди УЗД вашої дружини». Він почав шукати, але не було результатів УЗД. й

Лікарі ще не повернули жінку навіть політику, давали їй тільки паспорт, а не більше документів.

Журналісти Telefakt.ru вперше вийшли до лікарні Карабаш, де було зареєстровано Арена Авдеєва. Головний лікар Ніна Вороніна підтвердила, що хворий вагітним. Лікар Ірина Вакшеєва категорично відмовилася поговорити з кореспондентами.

У міській лікарні No2 Стара медсестра зауважила, що лікар-головоломка раптом з 18 березня поїхали на відпочинок, а не коментарів, за її словами, не можна дарувати.

Алена вважає, що лікарі Мисса та Карабаха-шпитальмологів відлягали один одному. Якщо лікарня вирішила приховати смертність дітей, то це некомерційна для медичних працівників, щоб побачити результати УЗД про вагітність. Набагато зручніше сказати, що недбалих колег з Карабаш послав їм жінку з помилковою вагітністю. Також можливо, що вкрай не вистачає професіоналізму лікарів, які плутають кісти з близнюками. Зрозуміти ситуацію Альена і її чоловік має намір перейти до суду.

Тим не менш, Аліна, яка завадить операцію та психологічну травму, змушена приїхати до слідчого відділення ЦФР, де наноситься головний лікар лікарні Карабаш. Послали вагітну жінку в стаціонару, які мали надати документи дітям. Але немає малюків. Головний лікар просить з'ясувати, де хворий Avdeeva справив дітей. Проведення перевірок, яка повинна бути надана абсолютно різним вектором.

Пикабу.ру

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження