Як Мобільні оператори створять гроші наших батьків

Веб-сайт Публікація шокової історії крадіжки, написаної користувачем Facebook Тимофій Васильєв. Наша редакційна колегія хоче попередити вас про небезпеку: мобільні оператори здатні спокійно (і, на жаль, юридично) писати значні суми з рахунків клієнтів! Я тепер з моїм бабусям, який 88 років. Мій бабуся старий, так що це важко використовувати технології. Кілька років тому я купив свій телефон. Вона не могла це зробити і просить перевірити баланс. Я відкрию його, і я бачу багато текстів з певним переліком розсилки.
Виклик оператора, МТС. Я запитаю про платні послуги і воли: ріг і ви назвали, добре, це традиційно. Для уточнення:

до Більше платних послуг?
- Нове!
до Будь ласка, перевірте платні підписки.
до У хвилину інформація завантажується.

У квітні 2015 р. з’явилось, що МТС у квітні 2015 р. з’єднала бабуся до підписки «Мовії» вперше.30 рублів в день. Пенсійник. На телефоні, який ледь має кольоровий екран, не схожий на Інтернет! Звісно, сервіс був підключений без запитань слово і майже рік регулярно збирав гроші. Про 10000 рублів.

Ми регулярно поповнили свій баланс, тому крадіжку не помітили, він вийшов тільки зараз. Я не знаю, які слова описують людей, які крадіжки від пенсіонерів, не тільки слів, тільки емоції.

Познайомитися з батьками, дідусь, дідусь! Перевірити телефони! Вони не розуміють все це, так що вони легко одержують і робляться! Ви не можете допомогти вам, щоб піклуватися про ваших близьких.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1088161654538094&set=a.565481523472779.1073741825.100000328086106&type=3&theater