Житловий будинок

Ми надаємо вам інформацію, яку поділилася Rainur Akhmetov. По суті, це вилучення з його листування про будівництво. Шановні друзі!

Це унікальний натуральний матеріал. Зима, бажано в лютому. Після заморозки він збивається з завантажечкою без особливих фізичних навантажень. З смол в'яжемо килимки різної товщини за допомогою мотузки або дроту. Ці килимки можуть утеплити підлогу, стіни, дах.

Я знаю компанію, яка робить досить хороші гроші на ньому. Німці купують по відношенню до Дунаю. Вони цінують натуральні.

«в Калінінградській області. Є також німецькі барраки. І цікаво, в стінах цих бараків були настінні килими з решетування. Вони сказали, що він був дуже не схожий на мишей і cockroaches. ?

«Натюрма намагалася захистити стебла від гниття, тому що вона росте в тампоні, тому вона розкладається більш повільно, ніж солома. ?

«... глина, яка виступає наповнювачем, діє як консервант і не гниться. Ми якось утворили дві палички соломи: один з глиною, інший без неї. На землю під відкритим небом протягом місяця літа, восени, взимку та весни. Після того, як вони перемішувалися, глиняна паличка практично не погіршилася, а пальня без неї досить сильно обертається.

На всіх пошкоджених глиняних дошках, після їх очищення не були пошкоджені. А сільські будівельники, які обережні про будівництво, кажуть, що контакт деревини з глиною набагато краще, ніж, кажуть, цемент. ?

«Про використання очеретів. Суха використовується в сільському будівництві. Можна плести килими, ножиці (як рулон ковроліну), щільно переплетені, або просто додаючи різання до глини для полегшення будівництва і теплоізоляції. Свіжі (зелені - переважно листя) дрібно подрібнюють (подрібнюють - нарізані) для отримання соку і додають масу до глини.

Виявилося дуже міцне натуральне кам'яне рішення для пучка каменів в кладці. Висихання будівель або блоків здійснюється природним шляхом - тепле повітря влітку. З міцного сонця стіни будівель були покриті матами до настання попереднього загартування, а потім максимальне сонце для сонячного висихання. В іншому випадку з нерівною сушкою виникають тріщини.

Тим не менш, вони просто покривають рідкою глиною-запальником. Покрівля не кладуть на будівлю до повного висихання. Після належного висихання будівля стояв без капітального ремонту протягом десятиліть.

На спідниці спалилися. Тобто, є стіни без даху, попередньо підсушені, потім кладуть сухі в'язання решетки, рівномірно розподілені, встановлюють на вогонь. При необхідності повторити кілька разів невеликими порціями. В результаті залежать від місцевих умов - якість глини і т.д.

Тут я не впорався з такою старою кришкою, в зоні занедбаного землеробства, щоб розбити стіну посередині - тільки з країв він зламався. Хоча інші будинки і пальці можуть бути тріщинами - дощ і вітер з них зробив сито, тому що ніхто не служив будівлі я не знаю скільки.

І що вона була стояча з міцними стінами і що-небудь. Товщина ... не мірювалася - невелика була потім, але судячи тим, що в дверному проході з боків половинок колод стоялися замість коробки - близько 30 сантиметрів.

«Я хотів би додати про те, що я знаю від мого життя в Алтайській області. Територія є дуже рівним, багато озер, села іноді стоять рівні з рівнем води в озері. Багато будинків виготовляються з перероблення, дуже дешево. Незважаючи на те, що поблизу соснового лісу, ті, які здатні збирання колод.

Для переробленого будинку збудований каркас, як звичайний, як в Арку, наприклад. Зима заготовляється трактор з сивером, приводиться на льоду на озері, перевага очеретів дуже багато. Це робота хвилини, просто забрати його і вийняти його.

Плетемо з решетування килимок становить близько 220X100X30 см, зв'язавшись з дротом, верхню і дно вирізати точно в висоту, оптимальний розмір, стелі низькі, ця традиція, ймовірно, для економії тепла.

У майбутню стіну з інтервалом 1 м стовпчиків, між якими вставлені килими, дуже швидко і ефективно. Один з них - людина, яка є чоловіком.

У зазорах під вікнами виготовляються індивідуальні килими за розміром. Всередині і зовні все обшивається тичинками (маленькі сосни) з колонки до колонки непристойно під 45 градусів, 2 цвяхи на витривалість, або 1 за стовпчик.

І тепер приходить поворот саману, вони змащують все по обидва боки, товщиною 5 см. Звичайна самана з соломкою, притиснута між тичинками до виїжджої, міцна, просто «за смерть» міцно!

Я мав розірвати такий старий будинок, який стояв на 50 років, ой і тверда робота - знищити ці 5 см самани!

Всередині - стіни штукатурені, побіляють локальною білою глиною, відчуття в такому будинку дуже світло, будинок дихає, висихає і дуже тепло. А зима не запашується теплом, диханням північного проходить далеко по низинках, з сноуками протягом трьох днів.

Покрівля, стеля як в звичайному будинку, мансарда покрита тирси і навіть птахи з птахофабрики! Навіть старі будиночки старі жінки змащують глину між колодами, напевно не дует! Очерет не гниться, за півстоліття тільки нігті кидаються в кутах, де самани не змащувалися вчасно.

В цілому це мудро сказав у книзі про саману - вічні будинки не відбуваються і не потрібно будувати такі. Будь-який будинок повинен бути нагрітий, необхідно жити, подбати, потім будинок живе!

Я сам з дитинства жив в будинку, знаю, що це, (дата до Узбекистану), є навіть бізнес для виготовлення цегли, тільки для майбутнього врожаю будинок дуже швидко будується, за сезон – під ключ! Це правда, що всі сусіди допомагають в хорошій традиції.

В цілому матеріал для вибору місцевості і клімату, хоча там на лижах "Англія також побудована з самани."

«І колоди не гниться, коли мох лежить, для такого будинку прослужить набагато довше. Плюс, Бог заборонений, буде вогонь - мох не горить або смородить. І якщо замість моху є цегла, то вона може залишатися смотреть між колодами, навіть якщо вогонь був відтінений - а потім все може статися знову.

І я маю родичів, коли вони будували будинок, кладуть на дах, а над очеретом - земля. Вони кажуть, що це набагато тепліше в будинку.

Будинок дійсно живе і є міцним, тільки коли люди живуть в ньому, коли власник має уважний і турботливий. Я переконував багато разів в моєму житті: незалежно від того, що будинок був, незалежно від того, яка фортеця стояв, але варто відмовитися від неї - і він хворий, він починає згорнути. Як живе істота, відступає люди. Ви знаєте, Майстер, особисто, мені дуже сподобалося це: вічні будинки не існує і не потрібно будувати так. Будь-який будинок повинен бути нагрітий, необхідно жити, подбати, потім будинок живе!

Ми маємо багато таких будинків сьогодні. Довгий час стояв, розглянуті, але тут ви, залишили їх, і раптом почали падати дахи, стіни, щоб облаштувати, кадри випадають. Нещодавно я побачила камінь, також закинувся. Я не знаю, коли він був покинутий, але дах обертається і стіни падають. Це сумний погляд.

Редуктори.

Розяснення стовпців:

Щільність. Якщо матеріал може мати різні щільності (кг/м3), всі такі варіанти даються в таблиці.

Теплопередача. Коефіцієнти теплопередачі матеріалів значно відрізняються від каталогу до каталогу. Таким чином, я пропоную ці значення як мінімальний або оцінюється.

Мінімальна товщина стінки. Це приблизне значення для середньої смуги Росії, де мінімальні температури зазвичай не падають нижче -30 ° С.

Правильна товщина. Товщина стінки вибраного матеріалу, близько до сучасних правил будівництва (SNIP).

Теплопровідність решетів порівняно з пінопластом.

Сьогодні він є одним з наших буржуазних та інших найбільш прогресивних покрівельних матеріалів. Нидерланди драгують від України.

Дерево добре, але в області. Використовуються, щоб вибудувати всі час. В Білгороді було перероблено завод. У Казахстані були побудовані будинки з ремонтних плит, навіть житлових будинків.

Не існує проблем з висиханням, тому що вони збирають його взимку, ви ріжете його на льоді з сіною лопаткою, я ходив через це, як дитина. У с. с. вони збудовані з неї, покрівляні крила, потоплені ними. Для захисту від вологи стіни змащують глиною, змішаною соломкою. ?

«Ні плити були зроблені в с. Вони в'яжуть решетування на ножиці певної довжини і товщини і надягають між провідниками. Слаб з'єднуються між собою. Викладаємо в шар, певну товщину, покривається. Кінець макета вирівнюється і переплетений певним кроком по всьому, на свій розсуд, краще з синтетичним близнюком, другий кінець зрізається - пластина готова.

Це як плоский турнік з дроту. й