Складний чоловік - цей знак повинен знати кожній жінці

Ця ознака складної людини повинна знати кожну жінку. Будьте обережні!

Щоб перевірити, вам потрібна найбільш поширена тітка невизначеного віку, тільки вона повинна бути зайвою вагою і виглядати погано. Або ж, тітка повинна бути страшною, краще. Особа тітка повинна бути ковтати від спирту. Якщо ви зможете знайти тітка з абсолютно відсутніми зубами, це зазвичай ідеально.

Коли ви бачите свою тітку, стежте за нею. Знайти свій звичний маршрут. Коли вона залишає будинок, де вона йде на роботу, коли вона повертається з сервісу. Ви повинні знати, коли ваша тітка дуже втомилася. Після цього можна дихати зітхання рельєфу. Більшість робіт вже виконано вами.

Тепер це до маленького хлопця. Налаштуйте зустріч з чоловіком таким чином, щоб обрана тітка обов'язково потрапляє в поле зору. Наприклад, ходьба додому від роботи з важкими мішками, а людина м'яко повісить вас талією.

Щойно, що ваш чоловічий альтанка падає на нещастя, sigh dreary. Скажіть щось, як, О, це сором'язлива. Училища нашої школи. З 15 років вона відіграла з хлопцями, часто змінила чоловіків, любила пити, курити, тому вона була вичерпана передчасно.

Вона була закарана на скромний сором'язливий хлопчик, але вона відмовилась, прогулялася в багатих. Як виглядає вона зараз? Я хочу взяти її. Вона отримує жир і зуби погано. Половина впав. Немає того, що він зараз дивиться. Ви повинні жити в житті. З котами.

В ідеалі, ваша акомпіляція випустить кілька котів по куту в цей час. Так що коти не закінчуються раніше, можна попередньо приховати їх в сумку. Поява кішок подарує сцені особливу трагедію і дом. Тут також будуть звукові ефекти, гідні всієї цієї драми. Якщо ви не маєте можливості найняти помічника, просто запишіть непристойний луг на магнітний рекордер.

Ви відразу побачите, як щаслива посмішка кріпиться на обличчі складного чоловіка.

«Dragonfly Jumper...» розтягує задоволений складний чоловік, піднявши його індексний палець. Літо має сонячний червоний, тому танець...

Ускладнені чоловіки, на відміну від нормальних чоловіків, дуже люблять хвилювання (і занадто) покарані. Це дуже ресурсний стан. Мить правосуддя. Людина буде спалахувати очі, якщо Osama bin Laden був тільки вбитий. Він щасливий. Тепер він має історію, яка може бути передана словом рота.

Не потрібно знати про те, що вони відновлюють не від чоловіків, а від бункерів. І стан зубів залежить від генетики, кислотно-лужного балансу, дієти, після усього, але і не від чоловіків. І що погане волосся не вилікується шлюбом, але по хорошому перукарню. Неважливо, що це тітка не має нічого спільного з вашим класом. Що вона в шлюбі. І, можливо, вона ніколи не була красива на всіх. Не скажеш його. Не ламайте високі. Залиште його, щоб відновити в солодкій помсти...

Ви запитаєте мене, чи дійсно вам потрібна така потворна, складна людина? Я думаю про це ...

Тому я завжди уникає чоловіків, які щасливі з кимось іншим поганим зовнішнім виглядом або ненависним особистим життям. Особливо дружба або однокласник. Це поганий знак. Дуже погано.

Крім того, видно навіть якщо ви не влаштовуєте клоу з котами і тітками, але просто подивіться на чоловіка краще. Як говорити про жінок? Чи щасливі вони з недійсними?

Ви погоджуєтесь, що ця поведінка є маркером, який показує комплекси?