'Райт' Майонез на будь-який смак: класичний, світло від авокадо і сире харчування від Keshiu + Ідеї найлегші Олив'є

Тепер час поділитися ідеями для новорічного меню. У святковому столі не обійтися без Олів'я, а в улюбленому салаті не обійтися без майонезу. Таким чином, цей пост повністю присвячений їхньому здоровим і фігурним варіантам – подзвонити їм так не любити мене, але так необхідно для пошукових систем скорочень pp-olivier з pp-mayonnaise;

Домашні соуси і заправки в новорічному меню дійсно MUSTHAVE. Це категорія продуктів, які не хочуть вражати фігуру, здоров'я та психічний баланс практично неминуче доведеться варити себе. Зверніть увагу на соуси варто з декількох причин:

Бо вони 'до' будь-якої страви
Але купуючи їх готовим в магазині «право» склад практично не реалістичний.
Соуси простіші, ніж в будь-якому місці - інгредієнти в блендері, живо-брюкові і готові;
Я дуже поважаю і ціную всі види соусів, тому я готую себе і ділитися своїми рецептами з вами регулярно. Але про найперший рік і найбільш «невинний» – Майонез – це ніколи не розпочато. час його закріпити;

Ті, чиї родичі повністю відмовляються від святкуванні Нового року без класичної майонезу, в них немає сенсу - готують домашню аіолію, яка містить нічого кримінального крім калорій (якщо такий майонез не заливається в пластину три рази на день, навіть ті, хто на строгому жирному паління режим не постраждає від порції салату з нею); і сирі жовтки (див. як пастеризувати сирі яйця тут);
Ті, хто готовий до експериментів, підходять рецепти для запального майонезу з авокадо.

І, звичайно, що новорічна ніч без новорічного салату, без Олів'єра? Пропонуємо просто замінити ковбасу лікаря з куркою, і зберігати майонез з одним з тих варіантів, які я не буду мати в цьому пості, занадто банально; Я досить поділитися з вами ідеями сирої Олів'є - вони абсолютно свіжі рослинні інгредієнти, що означає супер легко перетравити. Я спробував як варіанти іншого дня, так і як мене вражають, так що кожен, хто прибиває легкість і плоску мумію навіть вранці 1 січня я раджу не проходити;

Рецепт класичної часникової аіолі.
Склад
3 великі яєчні жовтки пастеризовані (див. як пастеризувати сирі яйця тут)
1⁄4 склянки (60 мл) лимонного соку
1 чайна ложка солі
1⁄8 чайної ложки білого перцю
1-2 зубчики часнику
1,5 склянки (350 мл) оливкової олії перший холодний пресований
Підготовка
Змішайте в блендері або змішувачі яєчних жовтків, лимонного соку, сіль і перець; додайте часник (якщо ви варите з міксером, потім подрібніть його дрібно) і знову перемішайте / подрібнити; потім з блендером / міксером перевернулися, повільно залийте всю олію в тонкому струмі і збийте її в однорідний кремовий стан;
Магазин в холодильнику в герметичному контейнері / банку.
УВАГА:
Якщо ви хочете, ви завжди можете пропорційно зменшити кількість інгредієнтів - я завжди повинні приготувати багато з нього для простої причини, що чаша мого блендера дуже велика і з меншим не зручно готувати в ньому.

Майонез з авокадо і кефіром OR авокадо і жовтком

Світло майонезні ідеї з авокадо.
Склад
1 стиглий авокадо
гірчиці за смаком (можна порошок, можна варити з «чистим» складом)
13⁄4 склянки кефіру (425 мл)
зелено-іонні перо
4 ст.л. холодної пресованої оливкової олії
2 ст. л. лимонного або вапняного соку
1⁄2 ст.л. натурального солодкого (необов'язково)
сіль і перець
або
1 стиглий авокадо
1 сира жовтка, пастеризована (див. як пастеризувати яйця тут)
1 ст. л. винного оцту або лимонного соку
1⁄4 склянки (60 мл) оливкової олії
сіль і перець
випічка води, якщо ви хочете зробити це не так товстою
Підготовка
- інший варіант: перемішати в блендері авокадо з кефіром, оливковою олією, лимонним соком і засолоджувачем; додати в смак гірчиці, сіль і білу частину зеленої цибулі; збити блендер на однорідну фактуру;
-Опція: перемішати з блендером до однорідного вершкового жовтка, оцту вина і оливкової олії; додати авокадо, сіль і перець за смаком і перемішати знову;
Зберігати соуси в холодильнику в герметичній ємності / банку.

Ідеї наливок Super-Light
р.

Сорти салатів Олів'є виключно з свіжих рослинних інгредієнтів є абсолютно сирими, і тому дуже легко перетравлювати. А рецепт майонезу кешью корисний для повноцінної сирої версії салату;
Склад
1 кисло-солодке яблуко
1 огірок
1 невеликий сирий кабачки
1 склянка (250 мл) сирого вершкового гороху
1⁄2 склянки сирої очищеної насіння соняшнику
півсклянка цибулі
Сіль за смаком (якщо ви використовуєте індійську чорною сіллю за смаком яєць - це буде просто ідеально)
або
1 стиглий авокадо
1 груша
1 огірок
50г свіжого (повторного) гороху
Кілька стебел зеленої цибулі
Дилл/парслі
Сіль за смаком (якщо ви використовуєте індійську чорною сіллю за смаком яєць - це буде просто ідеально)
БЕЗКОШТОВНОДУКЦІЯ на смак (будь-який з заправок, що наданий в цьому позі, соусом «Ор-Кешу» для абсолютно сирої версії: 120 г кешью, один лимонний сік, 1 ст. яблучного оцту, 1⁄2 ч.л. солі, 1 ст.л. гірчичного порошку, 1 ст.л. оливкової олії, 3⁄4 склянки (120-180 мл) вода) більше рецептів соусів кешью тут;)
Підготовка
Для першого варіанту: замочити на ніч або принаймні три години сирої насіння соняшника, мити; заморожений горох полоскати і залишити на пилку при кімнатній температурі; яблуко, огірок і кабачків очистіть і нарізати невеликими кубиками як за оливковою; дрібно подрібнити цибулю; в великій чаші перемішати інгредієнти і приправити соус;
Для другого варіанту: вимити заморожений горох і залишити на пилку при кімнатній температурі; груші, огірок і авокадо очистити і нарізати невеликими кубиками як для оливкової; дрібно нарізати цибулю і зеленню; в великій чаші перемішати інгредієнти і качка в соусі;
Для соусу кешью: замочити горіхи на ніч або не менше 4 годин; перемішати всі інгредієнти в блендері на однорідну фактуру; з самого початку кешью подрібнюють тільки в невелику крихту і здається, що соус буде залишатися так - ні, бути стійким і горіхами обов'язково «розчинити» і соус буде вершковим навіть в найслабшому блендері;