«Усувальник» знищить іржі в секундах

Всі ми знаємо, що іржа. Важко боротися з нею, і якщо іржа вже покрила металевий продукт, потрібно витратити багато часу і зусиль для усунення іржавого шару. Вам доведеться використовувати як механічні засоби (наприклад, тверда щітка дроту), так і деякі хімічні речовини.

Але після всього, ми живемо в новому столітті, де технології, пристрої, які вважалися вигадкою кілька років тому, часто зустрічаються. Перельоти до інших планет, спроби створити ядерний двигун для ракет, лазерів - все це реальності сучасності. Що стосується лазерів, то їх можна використовувати для усунення іржі. Ми говоримо про «ручний прибиральник», робота якого показана в відео.

Відео незвичайне, деякі користувачі YouTube вірять це підробкою. Є реальна компанія, яка розробила цей продукт. Це німецька компанія CleanLaser. До послуг гостей лазерні установки різних типів, включаючи переносні лазери, а також мобільні робочі станції. Сайт говорить про те, що «Справжливі, дуже короткі і швидкі імпульси лазерного променя призводять до мікро-флоків плазми, що сприяють сублімації і викиду цільової речовини». Ну, здається, правда.

Потужність установок на сайті відрізняється - від 12 Вт до 1 кВт, яка досить багато. При цьому практично нічого не говорить про безпеку інсталяцій. Однак оператори працюють тільки в захисних окуляри, так як можна побачити на фото з сайту.

Пристрій, який відображається в відео, називається "Перший лазерний ремінець світу". Ви думаєте, що «зловлювач» реальний? Так, звичайно, чому ти дивився? Я не знаю, але це виглядає прохолодно Ні, і зрозуміло, що це підробка, дозвольте мені розповісти вам, чому 628 людей проголосували. 137 затриманий. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/post/272946/