CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)

Юлія Філімонова, засновник компанії з виробництва продуктів для здорового та щасливого життя «Консонанс», розповів, як зберегти здоров’я та красу за допомогою продуктів.

Юлію, розповісти нам трохи про компанію. Де це все починається?

По тренінгу я психолога і працювала з дітьми і батьками більше 15 років. Останнім часом вона очолювала великий відділ мистецтв. Я дуже любила роботу, але постійні звіти отруюють життя і приймали багато часу. В одній точці я думав про своє майбутнє і вирішив розпочати компанію, яка пропонує людям якість і, найголовніше, здорові продукти. Так прийшов «Консонанс».

Що таке жива їжа?

Це абсолютно натуральні продукти, які готуються без консервантів, штучних ароматів та інших не найкорисніших добавок. Ця їжа приносить здоров'я і радість.

Чому ви вирішили виробляти якісну продукцію?

Я гарна варта і маю цілу колекцію рецептів, які я завжди поділився своїми друзями. Я дуже люблю цю активність, особливо я пристрасний вентилятор здорового харчування. Спочатку разом з чоловіком і двома синами Данила (13 років) і Денисом (8 років), ми почали виробляти цукерки ручної роботи з сухофруктів і горіхів. І тоді я зіткнувся з цією проблемою: де отримати якісну продукцію? Я три місяці шукаю надійних постачальників.

Що не сподобалося про горіхи і сухофрукти з магазинів? Це досить великий вибір прямо зараз.

Це парадокс, який з багатим асортиментом продукції в Москві, практично неможливо купити сухофрукти, які не обробляються хімічними речовинами. Про те, як вони обробляються, і як можна визначити їх зовнішній вигляд і запах. Після того, як одна з основних принципів нашої компанії є Хіппократичним принципом: «Особливе харчування – це ваша медицина та медицина.» Я просто не можу запропонувати людям мої продукти, оброблені, наприклад, сірчаний газ SO2, (іноземне ім'я - добавка E220), які часто використовуються в сушених плодах. Подовжує термін зберігання, робить прекрасний зовнішній вигляд продукту, але потрапляючи в наш шлунок, перетворюється в слабкий розчин сірчаної кислоти, і це, в свою чергу, подразнює слизові оболонки нашої травної системи. Нарешті, я знайшов пристойні сушені фрукти та горіхи, і ми почали процес. Разом з сім'єю, вони винайшли нові рецепти, смаковані, усунені помилки і поліпшена якість. У той час у нас було більше 30 видів солодощів, в даний момент ми виробляємо сім найпопулярніших - це "Фісташкове блаженство", "Зимова вишня", "Спеце полуниця", "Абрикос в мигдаль" та інші делікатеси. Потім були фіто торти, шоколад, халва.

- Юлія, як ви знали ваших кондитерських покупців?

Ми беремо участь у різних виставках, фестивалів, щоб показати себе та подивитися на інших. Крім того, наші клієнти часто рекомендують «консонанс» своїм друзям.

Принцип роботи вашої компанії без смажених, запечених і варених. І як ви виробляєте торти і шоколад, тому що ви не можете обійтися без термообробки?

Ми не випікаємо тістечок в звичайному вигляді в духовці, а також не використовуємо цукор, масло і борошно при варінні. «Корж» виготовляється з суміші горіхів і сухофруктів, додаємо мед, спеції і як вершки - свіжі ягоди. Шоколад не може бути приготований без термообробки, але ми не нагріваємо його над 38 С, в цьому випадку корисні властивості бобів какао і масла какао не зникають. Я не використовую рафіновані продукти, барвники та консерванти. Я бачу мій проект як освітній проект. Дуже важливо навчити людей правильно харчуватися і піклуватися про своє здоров'я. В залежності від їжі ми їсти.

до відмова від консервантів, барвників та інших добавок, які вже знайомі з нами, обов'язково обмежують термін зберігання продукції? Як і скільки зберігати живий торт або здорові цукерки?

Ми не рекомендуємо зберігати фіто торти або цукерки більше трьох днів, умова полягає в тому, щоб розмістити ласощі в холодильнику. Основна особливість - натуральність! Я не шкодую про консерванти та інші добавки, ми не будемо використовувати їх для будь-якого! Здорова їжа дає нам силу і піднімає настрій, і це головне значення! Я лікую всіх клієнтів, таких як друзі, і я пропоную їм найкраще.

Як зберігати їжу?

Оздоблені вироби не стоять в холодильнику, а відразу йдуть до клієнтів. Всі десерти, супи і салати (і це також в нашому меню) ми готуємо до замовлення.

Горіхи, дати, мед досить калорійні продукти, але у вас є десерти для тих, хто на дієті?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Незважаючи на те, що кокосова олія досить жирна, вона дуже корисна і ви не отримаєте додаткових фунтів.

Розкажіть про майбутні плани.

На даний момент я серйозно загадав про співпрацю з фермерами і мешканцями еко-поселень для постачання натуральних виробів з саду для мешканців мегаполісу.

- Юлія, що б ви хотіли читачів Мусковітів?

Шановні господині, головне в кулінарії – це доброзичливий настрій і задоволення від самого процесу. Що ви любите і любите, що ви робите. Після того, як світ навколо вас буде відповідати в якості.

Інтерв'ю Юлії Філімонова

Іноді потрібно зупинитися, візьміть пауза, щоб вибрати правильний шлях.

Психолог Юлія Філінова працювала з дітьми більше 15 років, але один день вона зрозуміла, що вона хотіла зробити щось інше - варити здорову їжу.

Ви не хотіли, щоб ваша стара робота?

Я дуже любила роботу з дітьми, але постійні звіти отруюють життя і приймали багато часу. В одній точці я зрозумів, що я трамплінг на місці і я не бачив ніяких подальших перспектив розвитку. Я вирішив перекинути і переслідувати себе в іншому полі.

Чи легко взяти цей крок?

до Дуже важко. Коли я подав для звільнення, руки були гоління. Цього разу збіглися з світовою економічною кризою. Моя колега відлякала мене з безробіттям, перекручила пальцем в храмі, але я все-таки не пішов. Я шукав час, щоб думати, ставити мої думки для того, щоб вирішити, що я буду робити далі.

Яку сім'ю взяти цю новину?

Я був єдиним хлібом в сім'ї в той час. Але це не лякало чоловіка і сина, вони були дуже прихильними. Розрахувавши загальний бюджет, ми вирішили розпочати виробництво цукерок ручної роботи з горіхів і сухофруктів в домашніх умовах.

Чому ви вирішили виробляти їжу?

У мене є ціла колекція власних рецептів, які я завжди поділюся і поділитися своїми друзями. Я дуже люблю цю активність, особливо я пристрасний вентилятор здорового харчування. Тому на кухні разом з чоловіком, синами Данила (14 років) і Денисом (8 років), вони створили сімейний договір.

Як знайти покупців?

Ми беремо участь у різних виставках. Наші десерти запрошують друзів і розповіли про своїх знайомих. Виявилося слово рота. Тепер наша продукція вийшла за межі кухні. Тепер ми пропонуємо нашим клієнтам не тільки цукерки, але і здорові торти без цукру, консервантів, барвників, ГМО та готових обідів.

Деякі жінки намагаються не варити вдома, щоб не їсти зайвий шматок і не отримати жир, що ви думаєте про це?

Я варю в домашніх умовах для всієї родини. Я намагаюся переконатися, що їжа не тільки смачна, але і корисна. Мій чоловік і сини призводять до активного способу життя, тому додаткові фунти не загрожують нас.

Як провести вільний час?

Ми намагаємося подорожувати всією сім'єю. Класичне пляжне свято не для нас. Ми часто йдемо на екскурсії по Росії. Хтось намагається піти в Європу або Азія, і ми, навпаки, вивчення рідних просторів. Росія є настільки великим і захоплюючим. Минулого року ми відвідали Суздаль, Ростов Великий, Муром і Новгород, а цього року плануємо відвідати острів Валаам. Ми обов'язково виходимо на природі у вихідні дні. Ми робимо все разом. У нас дуже близько сім'ї.

Як довго ви одружилися?

- 19 років!

Як ви познайомитеся з чоловіком?

- Парк Ізмаїлово. Ми зустрілися з чоловіком Саші. Я був 17 в час і він був 9 років старше мене.

Чи знаєте ви, що ваш майбутній чоловік старший?

- Я завжди кохаю! Саша - людина з досвідом, ми завжди маємо щось говорити про те, що він дуже уважний і турботливий.

Деякі жінки з дорослими чоловіками стають маленькими дівчатами, але що про вашу сім'ю?

Я ніколи не був жіночою дитиною. У віці 17 років я почав працювати і підтримувати себе. Я ніколи не був за спиною чоловіка, ми завжди є.

Юлію, що секрет вашого сімейного щастя?

Сім'я життя - це цілодобова робота. Це терпіння, подолання себе, і в багатьох випадках, порушенні власних інтересів. У деяких випадках потрібно навчитися мовчати, в інших – попросити прощення або прощення себе. Щасливе життя сім'ї - це постійна робота над собою.

Хто має будинок?

Я не думав про це. Ми ніколи не з'ясували, що лідер у сім'ї або спільних обов'язків. Мій чоловік може мити посуд і я можу покласти ніготь в стіні. Ми не маємо ніяких домашніх справ.

Як заряджати енергію, коли ваша сім'я та бізнес приймають стільки енергії?

Я люблю читати, малювати силу і знання з книг. Дуже часто я знайшов відповіді на актуальні питання. Увечері ми збираємо всю сім'ю у вітальні, сидимо і читаємо книги. Допомагає ближче і дізнатися багато нових речей.

Що б ви хотіли б для жінок, які важко вибрати?

Не дайте, завжди йти вперед! Яка порада, яку ви даєте, останній вибір є вашим. Що б ви плануєте зробити, важливо пам'ятати, що головна мета будь-якого бізнесу полягає в тому, щоб допомогти людям знайти більше радості, сенсу і успіху в житті через послуги або продукти, які ви надаєте їм. За принципом: «Ви будете щасливі в житті, як ви будете корисні для світу!» «Чи не один, хто приходить до тебе, не відчуваючи себе трохи краще і щасливіше. й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное