415
Кожного разу великогабаритних дів у світі, кішка смарага.
Це не поетична перебільшення, адже коти після бабуся блищать вулицю – родичі набагато більше готові до спадкових квартир, ніж коти та собаки.
Одна з них збирається вмирати зими. Січень якось відійшов, і по лютому він став нестерпним, і на морозних нічних колесах, що закручуються в дворі. Прокинуті сусіди простежують до очей, так як проводять на розтяжці важке тіло, і парамедика, які залишилися останні, відключили світло в передпокої. Дверцята заспокійлива і спокійна, і все впало до ранку.
У день був найбільш поширений зимовий день, тьм і перекусом. Увечері я пам'ятаю:
Мій сусід кі...
- Так що? Що ми дбаємо?
- Чи є вони самостійно, що вони їсти?
- Кожен другий. Життя – боротьба.
Так, життя це боротьба, ви не можете сперечатися з цим. Трохи все було забуте – мій бабуся залишився в лікарні назавжди, квартира була закрита. Я дивлюсь, що буде спадковим. Що було 8 березня.
Ілля вдарив одну столку, але вона була закрита. У другому не було нічого, крім літаючих тюльпанів, а третій радий трояндами кислотного кольору.
- Не є нормальним? Рожеве або червоне - моя дружина не завадить в речовинах, віддає перевагу природному.
Не було нормально. Не дивно, що 8 березня все, в тому числі в магазинах, очищається від квіткових кістолів для обіду, і якщо ви пізно на роботі, то ви можете поховати місто в пошуках гідного букета. Ілля був нервовим, час підійшов до чотирьох, і він все ще проштовхувався на бруківках. Лена любить його не для букетів, але вона все одно неправильно йти додому порожнім.
- Дівчина, як приходять? 8 березня немає нормальних троянд.
У той же час для свята, коли солодка вологість припинилася в повітрі, раптом мені довелося пам'ятати про котів, які були зафіксовані в квартирі протягом місяця. Сусіди нижче почали змочити стелю – весь день довго озощеної води якогось дивного кольору з навіть дивним запахом. Викликав район, замки з житлового сектора і тітки з таємничої «місії» для відкриття підлогової квартири.
- Витримати! Де вони? Від голосу районного сусіда миттєво приховує, ніхто не хотів зв'язатися. Знайти когось з паспортом Нормальний Два ...
Один з сусідів погодився, що питність була сильнішою, ніж непристойна довіра поліції. Але другий розумів ще не був, а район вийшов на вулицю, дивився навколо, миттєво виділивши великий селянський селян, який запалив двері квіткового стола і пішов на машину. Ой! Собер і з документами, які вам потрібно.
- Громадяни! Так, так, ви, почекайте хвилину...
Коли двері натискали і відкриваються, ті, присутні кинули себе на випадковому - стейка, що стоїть в квартирі, відмовляється від розриву навіть від п'яти механіки. Згортання носа в'язаним шарфом, районний охоронець ретельно проступив всередину, а сусіди вирішили ввести після нього. У квартирі було зруйновано і грунтовано на стан стоянки туалету, але з яких причин кішки не бачили.
- Чи померли вони?
- Ймовірно Не їсти нічого на місяць!
Звернувшись до свого сусіда:
- Чому ви не годуєте їх?
до Що про нас рудоволосі? Я живу!
На кухні показали коти. Вони сидять біля акумулятора, з якого він занурився, і подивилися в очі людей, які вводять серйозно і сумно.
- Подивіться на тебе, живий!
Важкі кольорові шкіри: червоний, білий, сірий, триколір – коти були тонкими і брудними, щоб навіть підходити до них не хочеться. Він примітив багато цибулі, які мій бабуся мав ярмарок - вони прослужили так довго.
- Yedrittvoy ... — район протирати голову з шарфом, — до тих пір, поки я живу, вперше я бачу котів їсти цибулю ...
І кішки ще сіли мовчно і дивилися, простягаючи в пучок. Вони були персидські, ретельнобрані, але де йдуть речі – брудні рулонні вовняні висить в жирні подрібнювачі, перетворюючи благородні тварини в сміттєві баби.
- Послухайте, чи є вони...
- Як виглядає вона. Що ми робимо з ними зараз?
- Який? Користь! – раптово жорстокий район і безперечно подрібнили сусіда, перейшовши в коридор. - Я хотів тримати вас на цибулю протягом місяця, щоб жир пішов!
Він стояв на суд і нервово копчений, розтираючи ніс. Люди вийшли з занедбаної квартири і зараз переповнилися в тісній вестибулі, крокуючи на один одного ніжки.
- Майбе продати їх тим, хто? Педігра...
- Ви повинні годувати їх якось, або ...
Ілля залишилася на одному в квартирі, він стояв на кухні і подивився на кішки з жахом, і вони виглядали на нього. Стюардеса, що від них, ви можете зв'язатися з своїми руками - вони пропускають так товсті і важкі. Не до свого життя він бачив в цьому стані пюре.
- Гей, де наша особа? Громадянство, що ви робите тут? Увійти
- Ви отримали ящики?
- Що? – район зморщував голову, знущуючи ручку.
- Я говорю коробки картону? Що таке пекло? Ілля прокочував сходи і знову витягував стійку ручку. У вас є будь-які коробки, дівчина? І Скотч? Так, і я дам вам ножиці назад.
Приглушені сусіди дивляться як повністю лівий чоловік впалює ці стрункі в квіткові коробки, пробиваючи отвори з ножичками, так що вони не занурилися. Упакуйте всі вісімки, пройшовши по кутах так, щоб не забути когось.
- Ви ... Що робити з ними? Просив сусіда.
Ілля дивився на її непристойно і змащений в бандитному шляху:
- Я отримав чубл.
У найближчому супермаркеті було вже опівночі, десь на подвір’ях підібрали китайські салюти. На в'їзді п'яні чоловіки викрали пісні, святкуючи жіночий день.
Lena з sigh chatted з майже порожнім шампунем пляшки - це те, як він завжди закінчується в потрібний момент. Вибираємо бліх своїми руками - задоволення. На пральній машині влаштовані в ряді вушні краплі, хлорексидин, бавовняні тампони, таблетки від глистів, ножиць. Вона прокинулася, розраховуючи в ній, скільки частин для розділення таблеток на кухні, а потім по телефону, що залишилася на кухні.
- Я. Щиро вітаємо вас з вами. Ілля. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви знаєте, що він дав мені за 8 березня? Висотні коти. Там, сидять спокійно в кутку, промиваючи...
й Назад Дале
Пикабу.ру
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Ця таємниця подарувала всім мешканцям Інтернету в мертвому кінці!
20 Footage What Happens За балету Етапи