Аспарагус. Хто думав?

Цікаві спостереження тих, хто прочитав статтю нижче про спаржу.

Я був призначений для Key West, Флорида. Я працював у військовому авіаційній клініці Big Copptt Key, кілька миль на північ від Key West. На амбулаторних засадах Key West Hospital спостерігаються відставні військові кадри. У разі необхідності госпіталізації пацієнт перевозив до бази ВПС України.

Флорида. У мене був день і вирішив просто піти в стаціонару (поблизу бараків).

Подруга шахти, заслужена співробітником ВМС, працювала в лабораторії; вона була дуже цікава для розмови з ним. У ВМС він служив біохіміком. Він запитав мене, що я зробив в лікарні; Я сказав, що це мій день. Я шкодую, що я не працюю, що день: одного моряка була перенесена на Homestead - він мав серйозні інфекції нирок. Старий друг шахти сказав, що моряк повинен їсти якомога простіше спаржу, щоб позбутися від захворювання. Я запитав. Він запитав. Я сказав, що я зробив. «Дізнайтеся, як поганий запах сечі після того, як ви їсти спаржу?» він запитав. Я відповів, що я ніколи не пов'язав його з їжею, але там був гострий запах. «Це те, що аспарагус очищає тіло шкідливої хімії!» сказав він.

Що було в 1986 році. Після читання листа я вирішив поділитися цим сюжетом з вами.

Аспарагус. Хто думав?

Моя мати е консервований аспарагус (хребцеві стелі). Вона виготовляла аспарагус і ate чотири столові ложки вранці і чотири столові ложки вдень на місяць.
Вона отримує хіміотерапію для лікування стадії 3 раку легенів (плера). На тиждень тому кількість ракових клітин знизилася від 386 до 125.
Моя мама онколог - сказав, що вона не повинна прийти до консультування протягом трьох місяців.

Статті
Кілька років тому я зустрів чоловіка, який шукав аспарагу другу, який мав рак. Він дав мені копію статті, що називається "Аспархус - це ліки від раку", опублікованого в журналі "Рак Новини в 1979 році".
Я прокоментую статтю, як чоловік показав мені. Я біохімік, і я навчаю харчування протягом 50 років.
Кілька років тому я дізнався про відкриття Р. Р. Венсаль, що аспарагус може вилікувати рак. З тих пір я працював з ним на цьому проекті. Ми зібрали інформацію про кількість випадків з вигідним результатом. Ось кілька з них.
Номер корпусу 1. Хворий, який страждає від практично безперечної форми хвороби Ходгкіна (збірник лімфатичних залоз). Він ледь функціонує. Після того, як рік прийому аспарагуса, його лікар не знайшов ознак раку. Пацієнт повернувся до попереднього графіку фізичної активності.
Справа 2. За 16 років успішний бізнесмен 68 років страждав від раку сечового міхура. Довгострокове лікування, в тому числі радіотерапія, не доводило позитивних результатів. Пацієнт почав приймати спаржу. Через три місяці дослідження показали, що зникла пухлина сечового міхура, нирки були нормальними.
Випадковий 3. 5 березня 1971 р. Операція була запланована для хворого, що страждають раком легенів. У операційній кімнаті лікарі прийшли до висновку, що ракова лейсія поширилася дуже багато і ненадійна. Хірург зшив і оголосив справу безперечно. 5 квітня пацієнт почув про лікування аспарагуса і негайно почав приймати його. У серпні рентгенівські промені підтвердили повне зникнення ознак раку. Пацієнт повернувся до нормальної діяльності.
Справа 4. Для декількох років жінка лікувала для раку шкіри. Пацієнт розробив кілька видів раку шкіри, які різні фахівці діагностують як сильний етап захворювання.
Через три місяці після початку аспарагуса, лікарі виявили, що шкіра була очищена від луків. Так само хворий відзначив, що аспарагус вилікував хворобу нирок, яка постраждала з 1949 року. Вона підірвала більше 10 операцій для видалення каменів нирок і отримала користь від інвалідності через невиліковне захворювання нирок. Хворий обов'язково позбавляючи від цього недуги вона кидає спаржу.
Цей факт не здивував мене, так як 1854 медична ручна книга редагувала професора Університету Пенсільванія назвав аспарагус загальний засіб для каменів нирок. Автор відноситься до експериментів 1739 р., що підтверджує здатність спаржу розпускати камені. Зверніть увагу на дати!

Я можу дати інші приклади, але медичний заклад не дозволяв нам отримати деякі записи. Тому я звертаюсь до читачів, запитаю вам, щоб передати цю інформацію до максимальної кількості респондентів і зібрати якомога більше випадків з позитивним результатом, щоб поставити їх в опозиції до скептицизму лікарів про цей простий природний засіб.

Для застосування в лікарських цілях, спаржу необхідно підготувати до застосування. Свіжий або консервований аспарагус. Я зв'язався з двома провідними компаніями з збору акпарагусів, Glant і Stockley, і був радий дізнатися, що ці бренди не містять пестицидів або шкідливих консервантів.
Поставте варену спаржу в блендері і подрібніть до консистенції пюре. Зберігати в холодильнику. Подаруйте пацієнта 4 повних столових ложки двічі на день, вранці і ввечері. Як правило, пацієнти помітили поліпшення стану після 2-4 тижнів. Можна розвести пюре водою і пити як холодний або гарячий напій. Пропонується доза на основі досвіду, але в деяких випадках необхідно збільшити дозу, яка в будь-якому випадку не завдає шкоди.

Як біохімік я вірю, що «що ліки перешкоджає хворобі». З цієї теорії, моя дружина і я вже їсть розмащений аспарагус. Ми розводимо 2 ст.л. з водою до рідкої консистенції п'ємо сніданком і вечерею. Протягом багатьох років ми регулярно беремо аналізи крові. За даними лікаря, що спеціалізується на харчуванні, результати останніх тестів свідчать про суттєве поліпшення всіх показників. Ми можемо тільки віднести їх до споживання спаржу.

Як біохіміка, я ретельно вивчила всі аспекти онкологічних захворювань. Результати дослідження переконані, що аспарагус найкраще вписується в сучасні ідеї про злоякісні захворювання та їх лікування.

Аспарагус містить значну кількість білків, що називають йоготоном. Histon контролює зростання клітин. Саме тому можна сперечатися, що аспарагус активно нормалізує зростання клітин. Це пояснює його вплив на ракові пухлини, а також її обертові властивості. У будь-якому випадку, аспарагус абсолютно нешкідливий. Адміністрування продуктів харчування та наркотиків не завадить вам від споживаної аспараги, яка принесе лише користь вашого тіла. Національний центр досліджень раку в США повідомляє про те, що аспарагус багатий глутатіоном, вважається одним з найбільш потужних антиоксидантів і антикамантичних речовин.

Одна замітка. Якщо вам цікаво, чому ці дані ще не зробили, зрозуміти: лікування раку не вигідно!