Олексій Воєвода - про експеримент на себе

Після Нового року ми часто даємо собі слово, щоб розпочати нове життя. А якщо ви пам'ятаєте крило «Ми те, що ми їсти», рецепт «нового життя» з двохразового олімпійського чемпіона Алексей Войвода може бути дуже корисним.

У інтерв'ю з Sovsport.ru відомий бобслесдер розповідає, як, втомився від бою зайвої ваги, він став сирою їжею, а потім вегетаріанським, і переконливо доводить, що м'ясо не є продуктом, але повне шахрайство.

- Олексій, як ви прийшли до цього? Що може зробити чоловіка, з такими високими навантаженнями, відмовитися від м'яса? Чи хтось переконує тебе?

Для того, щоб бути на команді. Мій партнер і я повинен зважати 220 кг – за два, разом з обладнанням. І зважився близько 117.5-118 кг. І перед конкурсом мені довелося витримати вагу кожного разу. Як? Я просто нічого не їсти. Це велика проблема. Коли ви не їсти, ви розвиваєте апатію, втрату міцності. І при навантаженні стресу результат може бути дуже погано.

Ви намагалися знайти дієту?

- Я спробував, звичайно. Я вперше вибрав Кремляну дієту, яка становить 85% білка на добу. Виявилося, щоб мати багато побічних ефектів. Постійна інтоксикація тіла, всі ті ж апатії, я не можу нормально спати, один пішов з іншим. А потім це сталося, що я прийшов в академіка Уголева, і знайшов у своїх книгах, як це було, логічне обґрунтування того, що ми люди є їїбіворами.

«Теорія адекватного харчування. й

Я. І життя, як я бачив, є глобальним експериментом. Ми постійно експериментуємо, наприклад, з навчальними методами, оскільки така ж техніка не може бути постійно культивована. Те ж саме тут. Я не маю наміру вирощувати будь-який тип їжі, я просто говорю, що я спробував себе.

І став сирим продуктом протягом трьох місяців. Я їсти фрукти і овочі, відверта звичайна вода, в той час як refusing tea і кава. І навчання. Але результати не виростили, але вага впала до 110.5. Це саме діапазон, який потрібен. Мій жир пішов і м'язи залишаються. Я думав, «Чому круто!» І прийшла...

Вистачить спати п'ять годин, ви прокидаєте половину абзацу, а потім один раз - і введіть день зазвичай. Ви отримуєте більш еластичну. Я сидів в положенні лотоса, я роблю йду, і я не можу сидіти в позицію лотоса. А потім я сіла. Сира їжа підвищує пружність суглобів, і це дуже велике. Але після того, як я ще мав дати сиру їжу, тому що професійний спортсмен дійсно потребує амінокислот.

Білок є досить токсичним елементом. Якщо ми подаємо нашу власну мікрофлору, вона дає нам все необхідне. Додатковий білок також важливий, але якщо він є білком рослин, то він має два рази більше токсинів, як у тварини. Плюс, рослинний білок поглинається швидше... В цілому, коли я став сирою їжею, перші два тижні були абсолютно хрусткими, а потім відчував добре.

Я розумію, що ситність і що перестарається. Але коли я став вегетаріанським, не сирим фудистом, я почав отримувати кращі результати в спорті. Тож для мене особисто, цей експеримент був успішним. Я не бачив, як обмеження, це був реальний експеримент. Я поставив її на себе...

до Коли ви ходите по набережній в Сочі, і дим з барбекю приходить до вас – як ви відчуваєте це?

до Куріння кавказького барбекю не вплине на мене в будь-який спосіб, шкода. Таким чином, ви можете засолити гриби, і запах буде таким же, ви не можете сказати. Найголовніше, що ви маринувати, і як. Секрет в маринаді. Спробуйте відрізати шматочки сирого м’яса і їсти – це справжній смак м’яса. Все інше - хімічно модифікований продукт.

Якщо ви знаєте смак сирих томатів, ви можете обсмажити їх – ви дізнаєтеся смак смажених томатів, а сире м’ясо смакує нічого на всіх смаках. Якщо виріб настільки чудовий і смачний, його потрібно смачно в будь-якій формі, в тому числі сир, без зачаття. Відсутність м’яса в моєму житті не турбує мене. Я не нав'язувати мій досвід на будь-яких обставинах.

Крім того, як людина, яка вивчала тему вегетаріанства, я можу розповісти вам, що у нас є невеликий шлунок, довгий кишечник. Ми дуже схожі на травну систему не до карніворів, але до травників.

Примати, кажуть, дрилі, їсти 100% термічно необроблену їжу. Вони дійсно мають високо розвинену мікрофлору, вони мають достатню кількість мікроелементів, які він синтезує.

Ми вбиваємо себе певну кількість часу, потім переключаємо до овочевої дієти і наливно віримо, що зараз ми почнемо їсти огірки, помідори, і все буде відмінно. Про нас Для того, щоб приїхати до держави, в якому ми повинні були, якщо ми були адекватно живильні від народження, це займає 12-15 років.

Що таке сніданок, обід і вечеря?

- Важко їсти сніданок. Сік, гладкий. Обід є салатом, я дуже люблю салати, найрізноманітніші. А на вечерю я можу мати рослинний борщ. Якщо ви їдете в ресторан, ресторани в Сочі подають чудовий грузинський овочевий суп. Насправді, є великий вибір овочевих смачних варених страв. І знову гриби. Я можу їсти локшину. Каші.

Ви можете їсти все, вегетаріанці мають дуже різноманітну дієту. Я їсти сир, але без ферменту rennet тваринного походження. Я не можу сказати, що я дуже сильно страждає.

Ви коли-небудь з'їли шматочки м'яса або риби?

Ноп. Не одне п'ять років. Я був сирим продуктом протягом трьох місяців, як я сказав, і це, я ніколи не прийшов до цього питання. Якщо я дізнався щось для себе, я ніколи не повернувся знову.

Автор: Inessa Rasskazova

Категории

Смотрите также

Новое и интересное