451
Розпушування хутра насінні з бананом
Я раджу приготувати смачну і корисну солодку - хрусткі домашні кози з насіння соняшнику і кунжуту. Традиційний східний солодкий, Козинаки, як правило, виготовляється з насіння, покритих цукровим сиропом або карамельом. Мій рецепт не містить цукру, що означає, що він абсолютно нешкідливий до зубів і фігури : Як солодкий компонент у моїй версії приготування Козинаки використовується банановий пюре. Виберіть банан солодко і швидко.
Я варив такі кози в дегідраторі - це сушарка, призначена для сушіння овочів, трав, грибів та ін. Таке kozinaki можна сушити в духовці, якщо немає зневоднення. У цьому випадку необхідно встановити мінімальний вогонь і злегка відкрити двері духовки. Висихати його до хрусткого стану.
Козинак рецепт
Для приготування домашніх смачних кіз потрібно взяти:
4 стиглі банани;
1⁄2 склянки очищеного насіння соняшнику;
2 столові ложки льону;
полусклове кунжутне насіння.
Насіння соняшнику і кунжуту промивають водою, висушують. Залити льону 4 ст. ложок чистої води і дати набухати протягом 30 хвилин. У чаші навантажуйте банани і замочуємо льон (навіть зі сформованим желе). Подрібнити в блендері банани з льонками. Підключіть в чашу насіння кунжутом і розім'яною масою. Хороша суміш. Спробуйте за смаком і, якщо ви не солодкі, додайте 1-2 ложки меду.
На аркушах сушарки, покритих пергаментом для випічки, кладуть ложку маси для козинок у вигляді плоских або прямокутників. Не варто бути дуже товстим, легко змащеним. Сухий при 40 градусах по обидва боки до повного висихання (10-12 годин). Готові кози неймовірно смачні і корисні. Чудова альтернатива звичайному печива і цукерок. Рецепт сподобається вегетаріанцям, вегетаріанцям, сирим їжакам, швидкостям, схудненням і просто любителям здорового способу життя.