Здорові яблучні печиво з торта

Дуже часто мій чоловік і я п'яю свіжий сік на сніданок, завдяки нашому соковитку : Найчастіше віджимаємо сік з яблук, іноді з додаванням моркви або буряка. Це найкращий початок дня, заряд вакантності, позитиву і вітамінів гарантовано! До речі, склянка свіжовичавленого соку вранці на порожньому шлунку позбавить вас від проблем з кишечником і всієї травної системи. А для печінки найбільш корисною вважається суміш соків яблука + морква + буряк. Так, після натискання соку кожен раз існує торт. Що таке торт? Це чистий клітковина, хоча вже позбавлена вітамінів, але все ж, переваги клітковини для здоров'я очевидні і доведено довго.

Волокно грає роль різновиду змішувача для кишечника, так як він не засвоюється, але очищає весь травний тракт, видаляючи сміття і токсини з ним. Ми зазвичай відкидаємо сік. Але можна зібрати його і варити різні страви. Наприклад, один з наших друзів сказав, що торт з моркви з задоволенням перетворюється в салат з савори. Вона приправить морквяний торт з майонезом, сіллю і часником і порадує їсти. Добре, ми вирішили експериментувати з яблучним тортом. В результаті був смачний і корисний cookie з яблучного торта.

Для приготування яблучного печива необхідно взяти:

Торт з вичавлення декількох яблук;
3-4 великі іранські дати;
макі і кокосові стружки за смаком;
2 ст.л. змоченого льону;
мед, якщо ви хочете.

Печиво не дуже поширені. Рідина відноситься до категорії страв живої кухні і здорового харчування. Ви можете використовувати в кріпленні, а також з індивідуальним непереносимістю білків тварин, вони не в цьому рецепті. Щоб отримати 100% корисний cookie, я не запекла його в духовці, але висушуючи його в дегідраторі при ніжній температурі. Якщо ви сушите продукти при температурі не перевищує 40 ° С, то зберігаються всі корисні речовини.

Так, після віджимання смачного яблучного соку ми збираємо торт в окрему чашу. Потім одягаємо яблучний торт в чаші блендера, додаємо дати без насіння солодкості і насіння льону. Порошок слід замочити водою заздалегідь не менше 2 годин. Для 2 ст.л. насіння навпіл склянки води. Насіння буде набрякати і сформувати товсту слизу, викласти льону разом з цим сликом, корисні речовини концентровані в ній.

Подрібніть все блендером до однорідного стану. Потім додаємо макові і кокосові стружки до нашого тіста для запікання. Ви можете мати 1-2 столові ложки або навіть половину склянки, як вам подобається. Якщо ви віддаєте перевагу запашці, то додайте пару ложок меду до тесту. Добре і сформувати плоскі печиво з ложкою. Ви можете випікати їх в духовці за найнижчою температурою, викласти на лоток, покритий пергаментом. Або висихати в дегідраторі протягом декількох годин з обох сторін.

В результаті ми отримуємо здорові і дуже смачні печиво, які не завдадуть шкоди фігурі. Ви можете використовувати їх як здоровий закусок або їсти трохи з чайом або соком.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное