20 різнокольорових перлини викладачів університету

Деякі викладачі мають відмінне почуття гумору і не соромляться сяяти її перед студентами. І студенти, в свою чергу, активно діляться кращими жартами своїх професорів онлайн.

Веб-сайт Я збираю для вас нову партію блискучих перлів університетів. Ми сміхалися на них, щоб сльози.

• На цій точці ви повинні сміятися, але я сподіваюся, що ви просто не слухаєте.
  • Коли дівчина хоче одружитися і іншої дівчини хоче одружитися, вони в ідеальному конкурсі. І тут починається: Достоєвський, спорт, економіка ринків галузі. Вона хоче створити перевагу для себе. Але як тільки дівчина отримала печатку в паспорті, вона має монополію. Вона сидить і їсть.
  • до Що мені! У фуршеті немає полуниці!
    - Чому ви не берете їх з дому?
    - Якщо у мене були млинці, то чому пекло б я піду до Росії?

• Студенти
    - Приходьте і закрийте двері на спині! Я побачила вас в їдальні: ти був Ви маєте перевагу їжі для духовної їжі.
  • — Любов Івановна, у нас є термінальна папка, але немає бібліотечного дня. І нам дуже потрібен цей вільний день, щоб перейти до бібліотеки, вивчення, переклад літератури для роботи.
    - Чекаю, чекаю, я просто гона вухо!
  • Це найкращий час життя. Решта часу ви будете працювати, працювати, працювати і працювати, а потім будете вмирати.
, Україна

• Чоловік назвав мене в ресторан сьогодні. До 80 років, але не заморожувати!
  • до І на якому принципі ви розділили нас на іспит?
    до Вони прокидають кістки ... невиліковних студентів.
  • Російська інтелігенція ніколи не відверталась. Вона була питною ідеологічно.

• до Третій недолік вашої групи неприпустимо.
    до Що перші два?
    - Ігнор першого двох пов'язаний з присутністю третього.
  • Після закінчення навчання ви можете пройти до аспірантури. Але я чесно не знаю, чому вам потрібен другий акт Марлевського балету!
  • - Отримати дошку!
    до О, тут немає крейди.
    - Ну, перейдіть на задню залу, отримайте її в хору. А якщо ви познайомитеся з порожньою аудиторією, візьміть її там. Ми повинні їхати на крейди. й

• Я не знаю, як розповісти вам Бісмаркку Бісмарка: якось не педагогічний. Але я досить це, ніж будь-який інший в приводі.
  • Самоіронія є індикатором інтелектуального рівня людини. Практично такі ж, як можливість нахилу цифр.
  • Учитель: «Що ви думаєте про вирішення цієї проблеми? й
    Студент: "Не, ні, я збираюся його зараз."
    Учитель: Я бачу, але я думаю, що ви неправильно, ми не пишумо тут.
, Україна

номінальний #image7896860