Сенсорна історія студента з китайської провінції Хенан просто не може залишити нас байдужим. Сайт публікує статтю, яка показує рідкісний приклад філійської любові, вдячності та почуття мита! Як дитина, Жао Делонг страждав від полоі, і його батьки зробили все можливе і неможливо вилікувати його. Після проходження операції він міг знову піти.
Коли Жао вступив в університет, його життя приймав ще один гострий поворот: батько впав і незабаром став паралізованим. Мати постраждала нові неприємності і впала в глибоку депресію.
Жао вирішив погасити батька за любов, догляд і терпіння, з якою він боровся з дитинства недугою. Він взяв стару людину з ним до університету, адміністрація якого зустрілася і виділила окрему кімнату для батька та сина у студентському гуртожитку.
Щодня Жао миє батька, щітить зуби і розчісує волосся. Він готує свою їжу і допомагає йому робити вправи, рекомендовані лікарями.
"Мій батько використовується для медсестри мене. Він хворий зараз і я просто не можу залишити його самостійно, Жао пояснюється.
р.
через змішуватиstuff.ru/archives/102398