18.03 р.

р.

1662 р. - Перший громадський транспорт. Париж. Omnibus. Я вдарив. Запустив цю радість на хроні, ім'я - "для всіх", розташованих як транспортний засіб для бідних. Це, ви не можете дозволити собі перевезення або є паланек - перейдіть в omnibus. Але щось влада в цій державі справ не подобалася, вони заборонили використання омнібусів до нижніх класів, а транспортний транспорт прийшов до знецінення. Народився в 19 столітті... До речі, в Санта Клара (Cuba), вони все ще використовують сьогодні. Це досить містичний транспорт...

1871 р. - Паризький товар. Наче буржуа переповнена. На жаль, за 72 днів, але їм вдалося зробити іржі. Вони відокремили церкву від держави, відповідно, священики позбавили від сала, посадових осіб серйозно працювали з тарифною сіллю, навіть зуміли скасувати регулярну армію. Цілі, очевидно, були хороші - усунення експлуатації, нерівності, з військовими Але справа була досить швидко, 20,000 були зняті, ще 13,000 були покарані. Я дивлю те, що буде означати.

1892 р. - створено Стенлі Кубок. Європа є бублінгом, грандіозним скаутом, а з іншого боку Атлантичного життя просто стає краще. Генеральний директор Канади Stanley Preston, побачивши хокейні битви, був зачарований грою і, як справжня Briton, вирішив, що переможець повинен отримати чашку в якості винагороди. Тому чашка була придбана за ціною 10 гінетів (нехай в Лондоні або в Шеффілді - свідки плутають в свідчення). Варто захопити імена переможців (не імена команд – не розумію, бо індивідуально підібрані кільця). Місце в чашці швидко вибігла, довелося збільшити. І в 1964 році так, щоб чашка, Бог заборонив, не розпадався від віку, зробив дублікати. Так оригінальний тепер у хокею залу слави в Торонто.

1965 1965 Чоловік пішов у відкритий простір. Олексій Леонов зумів зробити це в костюмі Беркут, спеціально розробленому для такого випадку. Час, проведений в космосі - 12 хвилин

1999 р. - Народження LiveJournal. Що можна додати тут? Щодня. Завдяки Brad Fitzpatrick, він був крутим і все ж актуальним. Він живе. Це функціонування досить весело.