Реальний розширювальний винищувач, який похилий весь день Militia!

Пара надійшло в компанію п'яти підлітків. Що відбулося в наступному описі в пояснювальному положенні. Ось ми йдемо.

26 травня Я Кузнецов Сергій Анатолійович, у супроводі дружини на прогулянці з новонародженою дитиною. На майданчику молоді люди відвертають спирт, в кількості двох дівчат і двох хлопців. Вони кинули сина, і він кинув. Не вдалося заспокоїти його, так як молоді люди весь час сміхалися голосно і висловили себе непристойно.

Я підійшов і попросив обговорити мої проблеми спокійно. Для чого дівчата почали грубо зануритися дружину і молодого чоловіка з татуюванням відповів, що я вже знайшов проблеми, а потім стояв і вдарив мене в грудях.

Не хочу, щоб взяти участь у бою, я вирішив пояснити йому, що він поставив поганий приклад до своїх товаришів і хвилював свою руку в своєму напрямку. В цей час молодий чоловік пішов вперед, щоб побити мене знову і випадково зійшов по руці.

Тоді він раптом потомився. Він кладе на відпочинок в пісочниці. різка зміна положення від «розумного», до «лежачи» підвищило артеріальний тиск, і кров протікає через ніс. Лікарі кажуть, що кров'яний тиск є осморозником нашого століття і, як він виходить, навіть молоді люди тепер схильні до цього страшного захворювання.

Друзі хлопця дуже хвилювалися про нього і побігли в різних напрямках. Вони зловили увагу поліцейського патрулювання, який підібрав мене до тих пір, поки обставини були уточнені. й

дата, підпис

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження