Як стати Фемінін 15 вбивати поради від досвідченого
Bashny.Net
736272
Веб-сайт публікує текст Олександра Смілянської, присвячений гіпертрофії концепції фемінності, панує в деяких чарівних жіночих головах. Дівчата, які не піддаються самоіронії, не рекомендується читати! І для тих, хто любить сміятися на себе, піти за це! Повідомляємо про те, як стати жіночним на сайті. Я увійшов і став. Великий. Далі ця стаття не для вас. Для вас, подивіться, квітка. І дана стаття для тих, хто ні, ні, і sigh в подушці в нічний час: «Всі навколо жінки, і у мене є всі коні і хати. й
Дуже легко. Не потрібно для дорогих семінарів і груп підтримки в коментарях до посту: «Діє волосся, ти думаєш друзям?» Просто пам'ятайте. Немає жінки, які ніколи не були жінки. Але тільки в разі, ми також запам'яталися і записані. По-перше, просто перечитати - і знову німфс, дуже зручно.
У будь-якій дивній ситуації сидять і лікують. Помаранчеві дискримінації інші, і вони роблять неперевершену ситуацію, зрозумілу, перш за все, а потім стійку. Використовуйте засоби під рукою. Як крісло. У будинку зламався кран? Вичавити перший імпульс для щітки для ключа проводки. Немає ключів. Стілець! Крісло, в якому ви можете закохати, натиснути долоні на ваші храми і зітхати. Зважити і зателефонувати всім, що ви можете і не можете. Повідомляємо, що торкнуться. Як ви спілкуєтеся, уявіть собі хамстер двадцять років тому. Він помер, його батьки сказали, що він пішов, але потім ви дізналися правду. Ваші голосні тремти? Великий. Після того, як все забудь текст «Я переоцінив маршрутизатор для створення більш потужної мережі». Вивчіть текст «Я не натискав нічого!» Неважливо, що відбувається, скажеш «Ох!», не можна виїхати неправильно. Зареєструватися Ви повинні отримати холод. Навіть в Карибському басейні. Навіть в сауні. Ви повинні отримати французьку на плечі. Немає важких сумок з магазину. Йогурт і пучок кріпа просто прямо. Що для вечері, меду? Діл. Це корисно і не важко. Забудьте комфортний одяг. Ні штани. Стайлтос, туга спідниця. Крім того, в них набагато більше органічних речовин. І тільки дівчата страждають, кінь в хутрі немає часу страждати. Не дайте поради. Подруга називається і попросила поради на тему: «Чи думаю, що ви залишите мене чи ні?» Не відповів! Скажіть, «О, я ще гірший, слухаю». Збереження сімей в SPA Ви не знаєте? Інвестиції в фемінність. Він пограти і послухати, і в самому серці він буде гордий, що всі лицарі заморожені, і він має сріблясту лілу. Вимкніть і посміхайте. Це зброя вбивця, зброя вбивця. Перша година і половина неймовірно важко тримати мовчу, але потім ви звикли до неї. Парк не де потрібно, але куди зручно. І сіг, сіг. Якщо чоловік хворий - не потрібно лікаря, немає термометра, ін'єкції, оцту і нагрівальної колодки. «Не вмирає». Стійка на плиті з червоним обличчям не жіночна. Кращі кухарі, як ви знаєте, є чоловіка, і ви пофарбуєте нігті. Підшийте лак, він не хоче висихати. Ви можете ставити після сексу. Але це топ аеробіка, ми не можемо зробити це. Не плутайте. Ось скажемо, що ви вибрали цю статтю, зробивши обличчя куркою ас і говорить у голосі людини: «Це не жіночність, це примітивна маніпуляція.» Не загублений! Ні, скажімо, ви маніпулюєте мене, кажучи, це маніпуляція, так що я можу бачити прямо через вас. Щось таке.