«Життя, маленька тварина, виглядає досить нешкідливий...» Філософський приплив

Веб-сайт Ми знову звертаємось до одного з наших улюблених жанрів, жанрів. Ця коротка історія нагадуватиме вам, як важливо, щоб мати можливість пробачити один одного. Стійкість, маленька тварина, виглядає досить нешкідливий. При правильному лікуванні немає шкоди. Якщо ви не намагаєтеся власноручити її, відроджуючи життя відмінно в дикому і не доторкнувшись нікого.

Але всі спроби взяти його на себе володіння. Цей невеликий і німбл тварина може випадково потрапити в тіло будь-якої людини. Людина відчуває його прямо. Він болить.

«Я випадково зловив!» Про нас Тексти пісень, а це означає: Я темний і страшний тут! Дякуемо! Люди давно забули, як зрозуміти мову тварин. Є ті, хто відразу відмовляється від нападу, поки він невеликий. Кращий спосіб сказати з нею.

Але є ті, хто не хоче пустити її. Вони відразу ж називають його власними і запускати з ним як письмовий гачок. Вони постійно думають про це, піклуючись про це. Вона не схожа на людину.

Вона шпинделя, шукаючи вихід, але тому що вона має поганий зір, вона не може знайти спосіб. Він такий поганий тварини. І чоловік занадто... Він все вниз, і він ніколи не випускає гранату.

І тварина голодний, ви хочете їсти - так вона повільно починає їсти, що вона знаходить. А людина відчуває її. Він зашкодить там, потім тут... Але людина не пускає перемир'я. Я використовую для цього. І вона їсть і росте. Знайти щось смачне всередині людини, смоктати і їсти. Це те, що вони кажуть: "Одіння їсть".

По-справжньому він росте в щось в тілі людини і стає частиною його на волі. Людина стає слабкою, починає відчувати себе хворим, а перемир'я всередині продовжує рости. І людина не знає, що всі він потребує Візьміть його і дайте його! І це краще без особи, і вона легше для людини без неї.

Мораль: Стійкість – це стан розуму. По суті, ми приймаємо рішення про відключення. І коли знову ви хочете бути застарілим, думаю, що це так приємно, щоб відчути себе шкода? Передатор завжди відчуває себе слабким і атакує його. «Вода – вода». Нехай він йде, нехай він йде!

через fit4brain.com/1300