467
Два слова, які слід видалити з нашого виступу
« » » » » » » » » » » » » »Стоп сниться, час діяти. Зробіть своє життя своїми руками«Хабіт Айвінг» є девізом книги письменника та професора Університету Станфорда Бернарда Рота. Ми можемо досягти поставлених цілей, використовуючи лише два слова з нашої мови.
Веб-сайт Визначено ефективний метод книги професора, який допомагає повернути життя краще.
1,1 км Замініть "але" з "і" Що робити, якщо замість того, щоб сказати, "Я хочу піти в кіно, але я повинен працювати", - скажеш: "Я хочу піти в кіно, і я повинен працювати. й
За словами професора Рота,Коли ви використовуєте «але» частину, ви психологічно належите до конфлікту дій, навіть якщо це не існує. І за допомогою «і» ви несвідомо змусите мозок діяти як частини вашого вироку.
У лінгвістиках такі конструкції називаються складними вироками з потисне ставленням і сполучною. У першому випадку об’єднання «але», «хоча», «якось» мають значення опозиції, що кладе одну частину вироку в конфлікті з другим.
І об’єднання «і», навпаки, має об’єднання, більш позитивну функцію, ні частини вироку суперечать іншим, вони рівні.
Тепер ви зрозуміли це, не скажете,Хочу купити нові меблі, але перед тим, щоб зробити ремонт., каже:Хочу купити нові меблі, і перед тим, що треба зробити ремонт.?
2. Замініть "добрий" з "вагою" "Ця вправа дуже корисно для розуміння результатів ваших дій. й Особливо неприємні, які ви вибрали для себе., підкреслює Рот у своїй книзі.
Просто замінюючи дієслово може змінити курс життя. Якщо ви прокидаєте кожен день і думаєте, що ви повинні піти на роботу, почати незакінченні і нескінченні завдання і якось вижити цей наступний день роботи, ваше життя перетвориться в хаос.
Це інший результат, якщо ви прокинете і фокусуєте на те, що вам подобається ваша робота.
Наприклад, як знімати ви будете почувати себе, коли ви пройдете комплексний проект, як ви будете пити чай і жарт з колегами, як ви повернете додому коханим і провести незвичайний вечір. Все це, повірити мене, буде дійсно налаштувати вас на позитивний зарядний день.
Замість годин, подумайте про те, що ви робите.Почати Для цього підприємства, яке дозволить Вам отримувати винагороди, показати здібності та реалізувати. Якщо ви сидите по-справжньому і тихо потіште свою роботу і життя в цілому, все буде поганим, і тільки ви будете полум'я.
Як видно, є величезна різниця між"Я повинен йти до батьків" і"Я хочу відвідати своїх батьків"й Ми завжди краще використовувати «вагу», ніж «пов’язано».
Застосування цих відчуттів непросто. Без категоріїякщо ви робите.Повинен бути. щоб досягти успіху, і одночасно, цеІ якщо ви робите.ЗАМОВИТИ. Щоб бути успішним, ви бачите різницю?
by vk.com/anka_zhuravleva