Повідомляємо, наскільки важливим є кожен вибір.

3610Р. 4200Р.

Анна Валеріївна загинула досить спокійно. Уві сні відбувся інсульт, і так вона кинулася не в ній ліжко, але в просторому приміщенні з багатьма іншими людьми, як її, чекаючи побачити щось інше. Почуття серед людей і з'ясувати, що і де Анна Валеріївна здався в великий інформаційний бюро, який спочатку відправив її назад до черги, потім до виходу і тільки від третього підходу (до великого задоволення Анна Валеріївна, для не таких бюрократів були бурені), оператор об'єднався до бази даних «кнок через» і повідомив:

до Ось Карма друк, третій номер праворуч навколо лівого кута, ви отримаєте пакет. Повернутися далі. Далі

Анна Валеріївна ввічлива взяла друк, розуміла нічого про це і приступила до зазначеного напрямку.

- Приходьте, Карма! Анна Валеріївна стрибала з сюрпризом.
- К-карма?
до Чи можна подарувати мені щось інше? з рук Анни Валеріївни. Ну, ваш карма, нехай не буде. Ви не можете бити.
- Я не хочу, щоб боротися, Ганна зрізна.
- Все ви скажете так, з вашим рахунком ви можете придбати 138 Землі життя людини, 200 птахів, або 300 років деревини або каменю. Рекомендуємо камінь. Дерева можна зрізати.
138. . . почався Анна Валеріївна, але знову загинув.
до Це 138 стандартний і незнімний життя, звичайний зовнішній вигляд і без будь-яких незвичайних.
до Що про коефіцієнти? Це те, що я говорю, просто у випадку ...
до Це ваш вибір. Є багато коефіцієнтів. Talent — 40 років життя, багатство — залежно від розміру, шлюбу, відверто, половина життя вбиває. Діти 15 років приймають... Ви хочете дітей?
- Ні. Я маю на увазі, так. Дві -- немає, три.
до Ви зробите свій розум.
- Шлюб, три дітей, таланти, багатство і подорожувати по всьому світу! - Анна Валеріївна знебарвлюється в одному диханні, нехай запам'ятовує те, що вона все ще не була в житті. - І краса!
- Ліга не приступає! - зрізаний від стійки. А тепер, шановна Анна Валеріївна, нехай рахуємо. Жнівень 64 років і 64 років. Три дітей, ще один мінус 45. Що листя 19. Talent, наприклад, не глобального масштабу, тому, регіональний - добре, 20 років. Всихає не менше 20 років. Попереднє життя було краще жити.
- Але... – прикусити губу Ганною Валеріївною. - Якщо нічого...
до І якщо нічого, то 138 років буде жити окремо в тісній квартирі, досить для однієї людини і здорового способу життя наступного разу буде досить протягом декількох років.
до Що робити?
- Ну, чому ні? – розм'якшена за лічильником. - Ми можемо організувати для Вас складний дитячий садок - тоді буде випущено 10 років. Ви можете зробити шлюб пізно - тоді він не займе половину свого життя. Якщо розлучення є ще одним кредитом, і якщо чоловік є задовільним, то ми зможемо завершити талант світового масштабу.
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
до Мати-в-правді, фолк, добре очищає карма, ігнорував її запалювання і продовжуємо, можна додати п'яний акушер і інвалідність з дитинства. І якщо ви хочете...
- Я не буду! Анна Валеріївна намагалася взяти контроль ситуації. У мене є два діти, мій шлюб близько 40 років за поточною ставкою, нехай це буде регіональний талант, і багатство – подорожувати, більше.
- Всі? Чи є у вас краса? Ти все ще маєш 50 років... Ні? Далі завершено... Дівчинка за лічильником вибрала муску і почала залити порошки різних кольорів в неї, кажучи під нею: «Оберіг сорок, діти два штуки, талант ... талант ... це, ймовірно, гроші ... тут, і відпочинок від чоловіка більше ...» Всі

Анна Валеріївна виглядала неоднорідно на півлітровому склі, наповненому кольоровим піском, який вона була передана від загибель.
- Якщо я не користуюсь своїм талантом, я живу більше?
до Як ви живете, ваша проблема. Я запакував замовлення, розбавляючи його водою і випийте її. Товар не може бути повернений або обмінний! Якщо ви купуєте пальто і не зносите його, це ваша проблема.
- Ах.
- Я запевняю вас, рахунок-фактура не буде корисною.
- Ах.
- Ви всі "а" і "а"! Ви вибрали вашу долю, ми зробили передумови для вас, все інше в руках. Охолоджувач навколо кута. Далі

В останні роки Анна Валеріївна встигла подумати перед її народженням: «Це, здається, все з моїми знаннями і дозволами, і почуттям, що я захотівся після усього». Незважаючи на те, що вона буде називатися.

Автор: Аліса Пермякова
Фото на перегляді: Наталія Казначеєва

Купити себе, що душа просить.

Це найкраща історія, яку я прочитав останні шість місяців.

www.adme.ru/zhizn-dobro/eto-samyj-dobryj-rasskaz-chto-ya-chital-za-poslednie-polgoda-852860/